Taze Tüketilen Sebze Ve Meyvelerde ürün Güvenliği Ve Kalite Korunumunun Mikrobiyoloji

chamfer

O Şimdi Asker
Katılım
17 Haz 2005
Mesajlar
3,298
Reaction score
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
hackhell.com
İndireceğiniz Ödev ya da Tez'in Mini Özeti ...


Tüketim kolaylığı nedeniyle taze sebze ve meyveler insan beslenmesinde önemli rol oynamaktadır ayrıca bu tip ürünler işlem görmemesi nedeniyle besin değerleri açısından da oldukça rağbet görmektedir. Genel olarak dış görünüşüne bakılarak satın alınan taze sebze ve meyveler hasat edildikten sonra çeşitli etkenlerle değişikliğe uğratılarak duyusal ve beslenme kalitelerinde düşüş görülmektedir. Bu etkenler arasında mikroorganizmaların rölü büyüktür. Mikroorganizmalar kimyasal ve fiziksel kaliteyi de etkileyerek taze sebze
 

Ekli dosyalar

  • hackhell_gida_24.zip
    41.3 KB · Görüntüleme: 59
Geri
Üst