Teğmen TUTUKLANDI

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
2kiibp.jpg

Pimi çekilen bombayla şehit olan askerlerle ilgili haberi GENELKURMAY DOĞRULADI

Genelkurmay Başkanlığı, Elazığ'da 4 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak görevli teğmenin tutuklandığını açıkladı.

Genelkurmay'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

17 Ağustos 2009 günü, Elazığ'daki bir askeri birlikte el bombası patlaması sonucu dört asker şehit olmuştur.

ÖLÜME SEBEBİYET
Aynı gün 8'nci Kolordu Savcılığı tarafından derhal soruşturma açılmış ve olayla ilgili olduğu değerlendirilen Piyade Teğmen aynı gün göz altına alınmıştır. 18 Ağustos günü ise Teğmen sevk edildiği Askeri Mahkeme tarafından "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan tutuklanmıştır.

Bu bilgilendirmenin yapılmasının nedeni, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin suç işlediği değerlendirilen personeli hakkında her zaman, yargı yoluna gittiği hususunun bir kez daha ifade edilmesidir.

Kaynak

Hala bu olayı düşündükçe içim almıo aklım almıo.. Bu kadar ucuz ölüm varmı yahu.. Çatışmada ölse adam içim gam yemicek. Bu vatan Bu toprak Bu ülke için öldü diyeceğim.. Bu babası belli olmayan bi teğmen yüzünden hiçi hiçine öldü adamlar... O teğmeni vercekler bana.. Monte edicem o bombaları arkasına bak bakalım nasıl patlıyormuş.... :mad:

bu kadar mantıksız bir kurumda böyle olaylar olur.paşalarımız sağolsunlar askerle ve askerlikle ilgileneceğine siyaset yaparsa böyle sonuçları görürüz.malesef.

şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

2kiibp.jpg

akil fukarasi bir habercinin yapacagi haber bukadar olur.. resimden anlasiliyor ki tam bir ordu dusmani turk milletinden nefret eden bir kurum... yargilanma devam ediyor neyin ne oldugu belli deilken taraf midir nedir adi her ne haltsa... yaptigi bir haber sonucunda hakkinda sorusturma acilan bir tegmen var ortada... ve nasil oluyorda yargilama sonucu bitmeden insanlari suclu ilan edebiliyorsunuz.. iftira atmak kadar gunah birsey varmi ? birde muslumanim diye ortalikta dolaniyorsunuz yaziklar olsun!!!

O, bu şuursuz kişiler çıkıyor, olmayacak hareketler sergiliyorlar.
Taraf gibi gazetelere de zaten TSK' ya saldırmak için hazırlar. Bunu kullanıyorlar.
Haber yapıyorsan bu şekilde yukarıdaki gibi yapacaksın.

Buradaki resim kaynakta resme hiç benzemiyor :D Bir tane de sen paintte yapsaydın.

O, bu şuursuz kişiler çıkıyor, olmayacak hareketler sergiliyorlar.
Taraf gibi gazetelere de zaten TSK' ya saldırmak için hazırlar. Bunu kullanıyorlar.
Haber yapıyorsan bu şekilde yukarıdaki gibi yapacaksın.

Buradaki resim kaynakta resme hiç benzemiyor :D Bir tane de sen paintte yapsaydın.

Gerçekleri yazmak ve söylemek birilerinin okadar zoruna gitmiş ki

işi gücü bırakıp iftira atma yarışına girdiler

ama kızmıyorum.Aksine üzülüyorum

dememki ellerinden bukadar geliyor ne yapalım

paintte mi hazırladın didyenlere kapak olsun

vfzhxt.jpg

sizin çocuğun eline kendisini eğitsin diye el bombası verdik. daha iyi eğitsin diye de pimini çektik. sizin çocuk patladı kusura bakmayın.

haberlerde az once dedi ki elinde bomba patladigi idaa edilen sehitin annesi gomerken cocugunun ellerinin parcalanmadigini gormus ? bu haberi yapan bole bir resim koyan basin mensuplari simdi ne yapacak ? tegmen bombanin pimini cekip cocuklarin ustune mi atti dicekler ? kapak olsun diyenlere duyrulur.. sonucu belli olmayan davalarda kendi aklinizdan kesin kararlar veripte insanlara iftira atmayin... atacaksanizda muslumanim diye ortalikta dolanmayin :goz:

orduya aLınırken anası bacısı türbanLı mı diye değiL kendisinde yada aiLesinde ruh hastaLığı var mı diye araştırıLsa beLki bu 4 genci kaybetmezdik.. böyLe bi öLüm şekLi mi var ya..

haberlerde az once dedi ki elinde bomba patladigi idaa edilen sehitin annesi gomerken cocugunun ellerinin parcalanmadigini gormus ? bu haberi yapan bole bir resim koyan basin mensuplari simdi ne yapacak ? tegmen bombanin pimini cekip cocuklarin ustune mi atti dicekler ? kapak olsun diyenlere duyrulur.. sonucu belli olmayan davalarda kendi aklinizdan kesin kararlar veripte insanlara iftira atmayin... atacaksanizda muslumanim diye ortalikta dolanmayin :goz:

madem öyle bir haftadır soruşturmayı yürüten askeri savcılık bunu anlayamamış mı da teğmeni tutuklamış

kaldıki haberi daha sonra bütün gazeteler manşetten verdi sadece sizin sevmediğiniz gazeteler değil

CHP nin ve ergenekonun yandaşı gazetelerde verdi

ayrıca ben kapak olsun diye sana söylemedim

bana iftira atan kişiye söyledim

yazılanları iyi takip et

orduya aLınırken anası bacısı türbanLı mı diye değiL kendisinde yada aiLesinde ruh hastaLığı var mı diye araştırıLsa beLki bu 4 genci kaybetmezdik.. böyLe bi öLüm şekLi mi var ya..

akil sagligi arastiriliyor kardesim :=) hemde subaylarin vs butun akli fiziki kontrolleri ve bakimlari normal erlere gore daha iyi yapiliyor.. yeni gelismeler oldu.. bu gelismelere gore tegmen sucsuz olabilecegi daha bir netlesti... asker ocaginda ne zaman ne olacagi belli olmaz.. ben acemiyken cocuk tegmenin odasinda intihar etmisti... usta birliginde psikopat askerin biri kogusu mermi yagmuruna tuttu.. yani orda olan sey erlerin hesaplasmasida olabilir.. hersey soz konusu suanda.. net bir yorum yapmak icin dava sonucunu beklemek gerekir

madem öyle bir haftadır soruşturmayı yürüten askeri savcılık bunu anlayamamış mı da teğmeni tutuklamış

kaldıki haberi daha sonra bütün gazeteler manşetten verdi sadece sizin sevmediğiniz gazeteler değil

CHP nin ve ergenekonun yandaşı gazetelerde verdi

ayrıca ben kapak olsun diye sana söylemedim

bana iftira atan kişiye söyledim

yazılanları iyi takip et

sen askere gittin mi bilmiyorum ama gidenler iyi bilir... bolukte bir askerin gunesten bile burnu kanasa sorusturma baslatabilirler... bu alay komutaninin insiyatifine kalmis.. ikincisi.. dava sonucunu bekle.. sorusturma bitmedi.. nie orduya dusmansin anlamiyorum.. tayyip erdogani istemedikleri icin mi ? ulkeyi savunduklari koruduklari icin mi? tek tarafli bakiyorsun olaya.... ben gazate seviyorum sevmiyorum yorumu yapmiyorum... ben supheli buldugum durumlari soyluyorum.. ben taraf tutmam.. ben seffaf olmayi dunyaya genis acidan bakmayi bilirim... neyse dava sonuclansin sonucunu ozaman goruruz...

Gerçekleri yazmak ve söylemek birilerinin okadar zoruna gitmiş ki

işi gücü bırakıp iftira atma yarışına girdiler

ama kızmıyorum.Aksine üzülüyorum

dememki ellerinden bukadar geliyor ne yapalım

paintte mi hazırladın didyenlere kapak olsun

vfzhxt.jpg

Bu Paint değil mi? :gulumseCocuk:
Ya bir gidin işinize tutuklandı diyor işte daha neye saldırıyorsunuz siz.

Elin manyağı asker tarafından eğitilip adam ediliyor bunu sizler görmek istemiyorsunuz.

Geri