Teşekkür Hatırlatma Uyarısına Ne Kadar Uyuyoruz?

Konu sonunda teşekkürü hatırlatanlara teşekkür ediyormusunuz?

• Evet teşekkür ediyorum.

Kullanılan: 49 59.0%
  • Hayır Teşekkür etmiyorum.

Kullanılan: 34 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    83

djfirtina

New member
Reaction score
0
Uzun süredir Hackhell forumundayım ve internetteki zamanımın abartısız yüzde 80 ni bu forumda geçiriyorum. Oyunlar videolar, programlar, geyik mizah bölümü zaten başlı başına beni saatlerce siteye bağlıyor spor v.s herşeyiyle bu sitede dolaşmaktan vazgeçemiyorum. Son zamanlarda açılan konuların altında inceden (eşşeklik etme teşekkür et) izlenimi uyandıran ufak cümleler oluyor. şu sıralar buna kafayı hafiften takmış durumdayıum :D. Ve konunun sonunda "teşekkürü esirgemeyin", " bir teşekkürü çok görmeyin" "teşekkür butonu alt tarafta" tarzı yazıları görünce teşekkür edesim gelmiyor:D sizdede bu durum oluşuyormu merak ediyorum:D

Teşekkürü Hatılatan Konulara Teşekkür ediyormusunuz?

Teşekkür ediyorum ama o söylediği için değil hoşuma giden ve gerçekten emek harcadığına inandığım için.

sana katılıyorum eğer gerçekten güzel bir paylaşım değilse teşekkür etmiyorum ama işime yaramasada emek harcayıp paylaşım yapan kişilere teşekkür etmeye çalışıyorum
ama her mesajının altına teşekkür hatırlatması koyulması taraftarı değilim:hadiordan

zaten ediyoruz bu sitedeki birçok konu teşekkürün dışında gidip bizle paylaşanı bulup adamı öpesi geliyo insanın haksızmıyım. koca puntalarla yazanlar oluyo teşekkür etmeyi unutmayın diye işte o zaman sanki birisi bizi yönlendiriyormuş hissiyatı uyanıyo ki ülkemizde bu hissiyat yüzünden çok çekiyoruz. sürekli bizi biryerlere sürüklemeye çalışanlar oluyo.

eğer emek harcamışsa ediyorum
altına koymuş koymamış önemli değil

teşekkür etmenin önemi ile ilgili bi konu açılmıştı ya acaba hangi başlık altındaydı o konu bileniniz varmı:S?

eger hakediyosa ederim ama tsk kasmak için yaıyorsa kocaman sanki körmüşüz gibi yazarsa etmiyorum:D

Genelde düşünceler aynı galiba.Hakkediyorsa evet.

konuyu açan arkadaşın teşekkür edenlere teşekkür ettiği için teşekkür eden aşağıda tekrar teşekkür ederim yazıyor teşekkür edilenin teşekkür edene teşekkür etmesi için teşekkür edenin teşekkür ederim yazması gayet doğal bu işler karşılıklı oluyor genelde
amaaaaan ben gidiyorum ya

Hak edene mutlaka ederim,bide saygı gösterene tabi

Geri