Teşekkür ile ilgili..

phalanx88

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.benım butun uyeler ıcın bı rıcam olacak.sunu gozlemledım kı kullanıcıların cogu emege saydı adı altında yapılması gereken tesekkur butonuna basmamakta ısrar edıyorlar bu durum ne zaman değişiyor taki paylasımı yapan herhangı bır mod. ise.yanı normal bı kullanıcının yaptıgı paylasımlar daha işe yarar olsa bile herhangı bır mod. un yaptıgından daha az ragbet gouyo.(bunu soylerken mod.ları elestırmıyorum tabiki onlar da emek harcıyo).ha dersenizki kendınden mı yola cıkarak soyluyorsun aslında tam olarak degıl ama bende baktıgımda toplam 7-8 bişe paylasmısım 300 download olmus tesekkur sayım30 mu ne.herkes aynı seyden dert yanıyo emınım.uzun lafın kısası lütfen BÜTÜN kullanıcıların yaptıgı paylasımlara gereken takdırı iletin lütfen

diyosun ki emek gösterene rütbesine göre muamele etmeyin.doğru söylüyorsun.kişiye göre değil paylaşıma göre muamele edilir benim bildiğim.

Ben de tam tersini düşünüyordum. Bak bu konuyu açan mod değil mesela

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=195999

Ben 6 GB oyun upload etmişim 10-15 mesaj gemiş o kadar da teşekkür..

Bence yanlış bir düşünceye kapılmışsın. Ama şu da bi gerçek, üyeler modların yaptığı paylaşımlara daha çok güveniyor olmaları normal. Bu da daha çok ilgiyi getirir.

biraz da güvenle alakalı ,
bir yönetici baslıgıyla daha cok ilgileniyor ve sunarken daha güzel süslüyor,
dolayısıyla hem daha fazla ilgi görüyor hemde teşekkürü daha fazla alıyor,
kendi adıma söyleyebileceğim yönetici veya başka bir rütbedekine tşk ederken düşünmüyorum,
eğer hakediyorsa ve gercekten yaptıgı paylasımla ilgilendiğini belli etmişse tşk ediyorum

takip edersen modlar açtıgın coğukonuyla ilgilenip tşk ediyor
onlara karşı bi yalakalık degilde karşılık olabilir
kimse modlardan bi cıkarıyok burda 5 bin mesajın olsada kurallara uymassan kim olursan ol banlıyolar

ilerde görev almak gibi bişey için de zaten oylama türü bişi yapılıyo orda modlar kendi keyifleriyle degil oylamaya bakıyolar

bu arada tüm modlarda iyi değil

Beğendiğim her paylaşıma teşekkür ederim. Esenkalın

ALIEN_07' Alıntı:
Bas şimdi nasıl TŞK topluyorum :p

TŞK'LER Buraya Arkadaşlar :D

bu da farklı bi yöntem tabi...

gözüm bu mesele de mod.'ların yapabileceği bişey yokki...

üyelerin hassas olması lazım.....

yinede doğru bi tespitte bulunmuşsun....

not/teşekkürüde aldın bu arada...:durdurun

--------------------------------------------------------------------------------------------

ALIEN_07' Alıntı:
Bas şimdi nasıl TŞK topluyorum :p

TŞK'LER Buraya Arkadaşlar :D

itin olmuş teşekkür:durdurun .....

Konunun ilgi görmesini istiyorsan başlığı değişik bişiler yapıcaksın..:D

Böylece daha çok görüntüleme alırsın..

İçeriğide güzel oldumu tamamdır..

Teşekkürleri kaparsın..

Ben mod değilim..

Ama bi konum var 700 ü aşkın teşekkür edildi:D:D:D

Yani paylaşımın güzel olursa tsk de o kadar olur;)

ya yanlış anlamışsınız ben modları suclar bıcımde soylemedım genel olark ben de dahıl uyelere seslendım

Kardeş, umarım üstüne alınmasın, lafım kesinlikle sana değil ok ?

Olaya objektif olarak bakarsak şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya;

1-)
resimuploadbcbda5c1ca8ad8c9d2ace5e5b1133d1d.jpg

2-)
resimupload53d7ffe2f89de68547785a17e854b7e01.jpg

Yukarıda da görüleceği üzere yazılan yazılmış, forumu kullanan kullanmış, peki başka ne yapılmış ? Başka söze gerek var mı Allah aşkına, bişeyler almak için bişeyler vermek lazım, yani kendimizi aşmamız lazım.

Şimdi de olaya subjektif olarak, ayrıca at gözlüğüyle bakalım bir de;

1-)
resimupload3f52c2a4a291914fd50be0ca6926d6de2.jpg

2-)
resimuploadfaa64092d29dcbb29fbb6f842f6511bb3.jpg

3-)
resimupload00e4f459a7df2d9e9a1a7b7042e43445.jpg

Başka söze gerek yok sanırım. Saygılar.

Dostum Yaptıgın i$ gerçekten kaLiteLiyse.. Kar$ıLıqını veriyorLar merak etme.. Kendimden ßiLiyorum :D İspatLayabiLirim :D

emeğe her zaman saygı duyulur duymakta gerekir

kendinizi sorgulayın bir buton içinmi burdasınız

yoksa paylaşabilmek için mi yada isminizin altındaki yıldızlar içinmi...

Aslında haklısın ama
Sen yeni üye olduğun için teşekküre önem veriyorsun HH'e takıldıkça teşekkürün mesaj sayısının ıvır zıvırın önemsiz olduğunu anlayacaksın.

HackHeLL'de HerhaLde Benden Çok SömürüLen Yoktur :D
Ama Kimseye "Neden Benim Konuma Teşekkür Etmiyorsun" GibiLerinden Bir ZorLama yada Bir YönLendirme Yapmamız Sözkonusu DeğiL. Bence KafaNA FazLa Takma. PayLaşım YapanLar oLdukça SömürgenLer eLbet oLacakLar...

Napsınlar her userin dibine bir mod dikip teşşekkür etmeyene bi odunla vursunlar mı :D

Tonla paylaşım yaptım Teşekkür edende etmeyende sağolsun ne yapalım takdir.

üstüme çok gelindi:D yav tabiki haklısınız asıl amacım tesekkur olayını genel olarak hatırlatmaktı arayad atespitlerımı koydum sadece

TürKReiS' Alıntı:

Ben mod değilim..

Ama bi konum var 700 ü aşkın teşekkür edildi:D:D:D

Yani paylaşımın güzel olursa tsk de o kadar olur;)

o konuyu merak etmedim değil kanka 700teşekkür mü?

Geri