...::: Te$ekkürLer SevgiLim :::...

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
Beni deli bir sevdaya sürükledin.Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdi.Geçmişin karanlığından, adı batasıca acılardan,hiçlik dugusundan ve yanlızlığın hüznünden kurtardın.Dünyayı yeniden yaşanır kıldın,hayatıma yeni heyecanlar,yeni umutlar ekledin.Hayal etmenin ne kadar güzel birşey olduğunu öğrettin.TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM...

Dünyada herkesin bir eşi,bir ruh eşi var biliyorum.Kimisi hiç bulamadan göçüp gider hayattan.Kimisi şanslıdır,bulur ve mutlu yaşar.Ben de o şanslılardanım işte.çünkü buldum seni.Çıkmasaydın karşıma,hayat boyu sürecek bir arayışın içinde olacaktım.her karşıma çıkana çıkana ?işte bu o?diye sarılıp yanılacaktım.Mutsuzluk mutsuzluğu kovalayacak,umutsuzluk hayatımın her yanını saracak ve ben senin yokluğuna alışacaktım.Ama varsın,iyi ki varsın.TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM...

Hayatımda ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorum.ilk kez hiçbir kaygı duymadan yaşıyorum aşkı.İhanetlerin,yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisi.oysa karşımdakilere her an bir şey yapacakmış gibi bakardım daha önce.yaptılar da...Hoyratça harcadılar duygularımı.güzele dair ne varsa yok ettiler.Çaresiz,güvenmeden yaşamayı öğrendim.yüreğimi korumak için öğrenmek zorundaydım.her sevdanın derin bi yara açtığı yüreğimin bir başka darbeye daha dayanacak gücü kalmaıştı çünkü.Ve sen,sildin bütün bu kötü anıları.Sevdan,insan sevgisini yeniden aşıladı içime.TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM...

Aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun,bu bana onur veriyor.bir aşk için çaba göstermeli.Bunun en iyi kanıtısın sen.beyninle yüreğinle seviyorsun beni.Benliğini adadın aşkımıza.Bil ki bende öyleyim.Biliyor musun,sensiz geçen anlarıda seviyorum.Çünkü sana kavuşma anım daha da arttırıyor.Sadece bu heyecan için bile binlerce kez teşekkür etmeliyim sana.TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM...

Zamanı birlikte ve en iyi şekilde tüketiyoruz.Bu kez zaman bizim lehimize işliyor.her anımız unutulmayacak tatlar bırakıyor.Birlikteyken huzurun,sonsuz mutluluğun ne demek oldugunu anlıyoruz.öyleyse şükredelim mi?Ve asıl bizi buluşturdugu için Ona teşekkür edelim mi?Sarılalım mı birbirimize hiç ayrılmamak üzere?​

Hmm çok güzel olmuş..TşkLEr

emeğine yüreğine sağlık...güzel olmuş kardeş...

sarılın walla benim çok hoşuma gider =))
ellerine sağlık canım ..

eline koluna sağlık bu sözleri yazan kişi gerçekten çarpılmış aşka

Moku$La' Alıntı:
beğenmenize sevindim :utan

infatuate sarıLacak biri yoq =)

oLanLar için yazdım onLar sarıLsınLar :utan

Üzülme :D buluruz istersen :D

Bir 14 Subat ta Gecti .. Bende Kendimden qectim ..
yalnızLıq iyi bea

:(

iyi ise sen niye M * S = lowe diyorsun :(
olur mu yaa yalnızlık en kötü sey ..

Green'e katılıyorum yalnızlık kötü,çok haklısın valla...Sevmek sevilmek çok güzell bi şey... =) Bu arada eline sağlık Mokuşcum çok güzell olmuş... =)

ParmakLarına, DüşünceLerine,yüregine,kalbine,böbregine saglık
/\/\okuŞLa(((:)
Cook güs£L :)

Geri