Tecavüzcüsünü karakola kendi götürdü

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Çorum’da, uzun zamanıdır arkadaşlık ettiği erkek arkadaşının tecavüzüne uğrayan genç kız, hiçbir şey olmamış gibi davranarak, tecavüzcü sevgilisini karakola bakın nasıl teslim etti.

Yusuf ÇINAR / Çorum

Çorum’da, sevgilisi olan üniversite öğrencisi S.H’yi (20) evine davet edip zorla tecavüz eden T.G (23), tecavüze uğrayan genç kız tarafından karakola teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece Esnaf Evler 6.ıncı Sokak’ta meydana geldi.
T.G kız arkadaşı S.H’yi evine davet etti. Erkek arkadaşının davetini geri çevirmeyen kız evde sohbet ederlerken bir anda TG’nin saldırısına uğradı. Aldığı alkolün etkisi ile kız arkadaşının üstündekileri çıkaran TG, cinsel saldırı sırasında evde bulunan televizyonun sesini son ses açarak S.H’nin çığlıklarının dışarı gitmesini önlemeye çalıştı.

O TECAVÜZ ETTİĞİNİ SANDI

“Zorla üzerimdekileri çıkardı. Boğazımı sıktı. Çok korktum sonra ben tecavüz edileceğimi anladım kasıklarımı sıktım. Sanırım tecavüz ettiğini sandı ki, bir süre sonra üzerimden kalktı. Ben üzerimi giyindim.” diyen S.H, bir şey olmamış gibi beraber yürüyerek karakolun önüne geldikten sonra ve polislerden yardım isteyerek tecavüzcü sevgilisini polislere teslim etti. Polis tarafından gözaltına alınan T.G buradaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 7

Kısa birşey anlatagım artık gerisi size kalmış.

Şahısları ben tanımıyorum ama yakından tanıyan arkadaşım anlattı.

Kız erkek arkadası ile bulusuyor onun evine gidiyorlar, aralarında birşeyler geçtikten sonra kızımız polise gidiyor ve bana tecavuz etti diyor artık nasıl ayarladı nasıl oldu bilmiyorum ama gencimiz tecavuzden içeri giriyor, belki kız haklıdır onuda bilemem ama gençler dikkatli olun, herşey 5 dklik bir zevk değildir ;)

tecavüz sperm den yada genital bölgedeki deformeden anlasılmıyor mu peki öle bişey olmadıgına göre bunu nasıl kanıtlıyacakki ? = )) arastırmacı gıbı konustum bende ya = )

İlginç.....

Kısa birşey anlatagım artık gerisi size kalmış.

Şahısları ben tanımıyorum ama yakından tanıyan arkadaşım anlattı.

Kız erkek arkadası ile bulusuyor onun evine gidiyorlar, aralarında birşeyler geçtikten sonra kızımız polise gidiyor ve bana tecavuz etti diyor artık nasıl ayarladı nasıl oldu bilmiyorum ama gencimiz tecavuzden içeri giriyor, belki kız haklıdır onuda bilemem ama gençler dikkatli olun, herşey 5 dklik bir zevk değildir ;)

:D:D:D:D koptum yahuu aman dikkat arkadaşlar...:D:D

Geri