Tehdİt Edİlİyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeozkara

New member
Reaction score
0
Yıllar önce İslâm'ı seçen ve Muhammed Herzog adını alan eski papaz, "İslâm aleyhine yapılan propagandalar ters tepti. Avrupalı İslâm'a koşuyor" dedi

“TEHDİT EDİLİYORUM”
Yıllar önce Müslüman olarak Muhammed Herzog adını alan Berlin Protestan Kilisesi eski papazı, Kur'an-ı Kerim'e olan sonsuz inancı sebebiyle İslâmiyet'i seçtiğini söyledi. Yaklaşık 28 yıl önce Müslüman olan 63 yaşındaki Herzog, Müslümanlığı seçtiği için son zamanlarda ölüm tehditleri aldığını belirtti. Papazlığı döneminde bir misyoner olarak bütün Avrupa'yı dolaştığını belirten Herzog, "Son yıllarda Almanya'da İslâmiyet'i seçenlerin sayısında artış var. Ama 'ilerde toplumun büyük bir bölümü İslâmiyet'i seçecek' yaklaşımı doğru değil. Benim burada, kendi çevremde gözlemlediğim ayda ortalama 4 Alman'ın Müslümanlığı tercih ettiği. Ancak bu da değişim gösterebiliyor. Fakat son 3-4 yılın bilançosu yapılacak olursa Almanların İslâmiyet'e geçisinde artış mevcut" dedi.

http://www.vakit.com.tr/News.aspx?NID=7935

Allah razı olsun İslamı tercih etmiş
İslam dinine yapılan baskılar ve Papazın aldığı tehditler
Avrupalıların aslında ne kadar çağdışı ve yobaz olduklarının ve de düşünmeden araştırmadan hurafelere inanıp İslam dinini karalamaya çalıştıklarının çok net göstergesidir.
İslamiyetten Avrupalılar rahatsız oluyor her ne kadar Vakit vb. gazeteler böyle yazsa da korkarım gerçeği yansıtmıyor İslamiyet'in hızla yayıldığı söylemleri.Keşke Avrupalılar biraz daha medeni ve uygar olabilseler

Zafer islamındır...Bu konuda da öle olucağından eminim...

Haber için ve yorum için iki arkadaşıma da teşeküürler..;)

vahdetmadencilik1985' Alıntı:
eline koluna saglik kardesim
Allah herkesin gozunu acsin ve dogruyu gostersin
haber icin sagolasin
Rabbim inşallah cümlemizden razı olur. Kurtuluş islamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri