iSpiK
Kadim Dost
seni tanıdıgımdan berı zaman kavramını yitirdim
geceler gündüzler arasında bi fark yoktu artık
sadece senı gorebılecegım zamanlar vardı dıger zamanlardan farklı
sen benım tek dostumdun yanlızlıgımda
senınle avunur senınle uyurdum gozlerımı sana acma umuduyla
Belkide imkansız bi istekti ama olsun be gülüm sonucta seninLeydi
Son konusmamızı her dakıka kafamda kurgulardım o bal rengı gozlerını
o sıcacık konusmanı, kızamazdım sana baskasylasın dıye
korkardım senı kaybetmekten sadece uzaktanda olsa gülümsemen yeterdi
ama farkedemedim ki sen hic benım oLmadın... Peki ben senin neyindim ?
hic in senin icin ayak üstü konustugun arkadasın peki sen benim icin ne ifade ederdin bilemezsin sen benim Kendimdin var olma sebebim..
Ellerini uzatırsın dokunamazsın ama orda oldugunu bılırsın mutlu olması ıcın
dua edersın ben degil o dersin..
gecelerde aglarsın kimseye bişey diyemezsin.. haykırmak istersin dudaklarından sadece onun adı cıkar... günde kac kez telafuz edersın adını bılemezsın..
Ne zamana kadar böyle sürecek dersin vazgecemezsin vazgecmek istemezsin..
icersin icersin unutamazsın daha da efkarlanırsın nıye dersın sadece nıye?
bu sorulara cewap ararsın bulamazsın.. ellerin titrer gözlerin kararır ama hastalıgının ne olduunu sen herkezden iyi bilirsin.. yokluk onun yoklugu.. alısırsın bu duruma kabullenırsın olsun o iyi olsunda dersin.. denizde ıssız ada gibi düsünürsün bazen, sen kıyıdan acılmış ona dogru yüzersin yüzersin yüzersin.. bi zaman gelir gücün kalmaz dibe dogru bırakırsın seni ama o anda aklına onun bal rengi gözlerin gelir daha bi hırsla ona dogru yüzersin.. ama hic bisey göremezsin bosluktasın heryerde sular .. dersinki ya ona ulasıcam yada bu ugurda bogulup yok olacagım..
geceler gündüzler arasında bi fark yoktu artık
sadece senı gorebılecegım zamanlar vardı dıger zamanlardan farklı
sen benım tek dostumdun yanlızlıgımda
senınle avunur senınle uyurdum gozlerımı sana acma umuduyla
Belkide imkansız bi istekti ama olsun be gülüm sonucta seninLeydi
Son konusmamızı her dakıka kafamda kurgulardım o bal rengı gozlerını
o sıcacık konusmanı, kızamazdım sana baskasylasın dıye
korkardım senı kaybetmekten sadece uzaktanda olsa gülümsemen yeterdi
ama farkedemedim ki sen hic benım oLmadın... Peki ben senin neyindim ?
hic in senin icin ayak üstü konustugun arkadasın peki sen benim icin ne ifade ederdin bilemezsin sen benim Kendimdin var olma sebebim..
Ellerini uzatırsın dokunamazsın ama orda oldugunu bılırsın mutlu olması ıcın
dua edersın ben degil o dersin..
gecelerde aglarsın kimseye bişey diyemezsin.. haykırmak istersin dudaklarından sadece onun adı cıkar... günde kac kez telafuz edersın adını bılemezsın..
Ne zamana kadar böyle sürecek dersin vazgecemezsin vazgecmek istemezsin..
icersin icersin unutamazsın daha da efkarlanırsın nıye dersın sadece nıye?
bu sorulara cewap ararsın bulamazsın.. ellerin titrer gözlerin kararır ama hastalıgının ne olduunu sen herkezden iyi bilirsin.. yokluk onun yoklugu.. alısırsın bu duruma kabullenırsın olsun o iyi olsunda dersin.. denizde ıssız ada gibi düsünürsün bazen, sen kıyıdan acılmış ona dogru yüzersin yüzersin yüzersin.. bi zaman gelir gücün kalmaz dibe dogru bırakırsın seni ama o anda aklına onun bal rengi gözlerin gelir daha bi hırsla ona dogru yüzersin.. ama hic bisey göremezsin bosluktasın heryerde sular .. dersinki ya ona ulasıcam yada bu ugurda bogulup yok olacagım..