Tek Gözlü Bebek!

icemen

New member
Reaction score
0
Gözleri ve burnu gelişmeyen alın bölgesinde tek gözle dünyaya gelen Hintli bebek tıp dünyasını adeta şaşkına çevirdi...

Özellikle çevre kirliliği ve zehirli atıklar nedeniyle bu tarz kromozom bozukluklarına rastlanabildiğini belirten yetkililer yine de bu durumun pek sık görülmediğine işaret ediyor.

Daha önce de Hindistan'da dünyaya gelen 4 kollu 4 bacaklı kız çocuğu kutsal tanrı sayılmış bu özelliklerin onu üstün kıldığına inanılmıştı. Bu bebek için de benzer söylentiler bulunmakta.​

dajjal.jpg

baby_born_one_eye_4f7.jpg

KAYNAK

Ekli dosyalar

• dajjal.jpg
    dajjal.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 2,796
Çernobil'in zararları hala daha devam ediyor.

Türkiyede de var böyle bir sürü günahsız yavru ,Maholar mal varlığı bölünmesin diye amca çocuklarını teyze çocuklarını evlendirirler , gızımız yabancıya gitmesin, ganımız canımız bizim dilimizden anlayan birsine varsın evlensin mantığıyla hareket edip , e yavrim siz çocuk yapmiceeeemisiğniz, ölmeden torunlarımı sevemicekmiğyem ben diyerek çifti gaza getirirler, çiftleşmeyi azmettiren bu hareketlerden sonra böyle günahsız sabiler çeker onların günahlarını .. yazık vallahi yazık

yazık yaahuuuu.....halımıze bınlerce sukurler.....allah yardımcısıolsun ne dıyeyım....

allah yar ve yardımcısı olsun ama tahmınıme gore fazla yasayamaz

ve binlercekez şükürler olsun elimiz ayagımız uzuvlarımız yerlı yerınde vede hepsi calısır durumda

ouff Aman . çok kötü bakamadım bile.. Allah yardımcısı olsun

her insanın yaşama hakkı var ama bu çocuk yaşasa bir türlü; yaşamasa bir türlü. yazık

İnsan ırkının sonu ne olacak? Daha neler göreceğiz?

yazık yaaa allah yardım etsin

Geri