Tek link windows 7 Ultimate Orjinal Türkçe 32 Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

catapulko

New member
Reaction score
0
Windows 7 Ultimate Orjinal Türkçe 32 Bit Tek Link
9c1a8fa2ba0b8e78512178857c48e71d.jpg
LİNK : x7.to - first class filehosting

ALINTIDIR : yakup_cetin ' E TEŞEKKÜRLER

ya umarım bu deneme sürümü falan deildir 7600 falan yazıo ama inşallah boşa indirmem paylaşşıma teşekkürler

internet hızım 2048 full çekiyo valla, iniyo şuan eline sağlık. full di mi bi problem olmaz umarım

arkadaslar bende indidiyorum inşallah fulldur

bende indiremiyorum nasıl indiricem yaa :S

indirip bugün kurdum kurulum sonunda siyah ekran çıkıyor karşıma...farklı bir sürüm kurup tekrar deneyeceğim izlenimlerimi yazarım

i-tec bende indirdim ama kurmadım desene bizim dvd boşuna gitti..

valla 2 defa kurdum olmadı...ama usbden takılı donanımları (printer, scanner..vs) sökmeden kurdum..yinede sorun çıakrmaması laızmdı.xp kurdum şuan makinaya bir sorun yok..farklı bir sürüm bakacağım artık

bu sürümde sorun yok arkadaşlar siyah ekran alma sebebim pc nin dvi çıkışından televizyona bağlı olması yüzündenmiş..kurulumdan sonra ne hikmetse kapalı olan tv mi görüyormuş win 7 ..kurulum yapacak arkadaşların dikkatine

emeği geçen arkadaşımıza teşekkürler

ben şu anda bu windows 7 yi kullanıyorum indiririken ve kurarken de herhangi bir sorunla karşılaşmadım ortalama 6-7 saatte indirdim sorunsuz olarak ..

Çok teşekkürler. Herhangi bir problemle karşılaşmadan kurdum win 7' yi.
(İndirdiğim win 7 iso dosyasını iso programı ile DVD' ye yazdırdım. DVD ile win 7' yi kurdum. İnternetten wow-7 adında bir aktivasyon programı (sanırım buna crack programı da diyebiliriz) bulup win 7' yi aktive ettim. Otomatik güncelleştirmeleri açtım. Şu anda güncelleme açısından da problem yok. Otomatik güncelleştirmeleri yapıyor. Umarım ileriki zamanlarda da güncelleştirme açısından problem çıkmaz).

teşekkürler eline,emeğine salık

hocam eline sağlık indiriyorum orjinal oem sürüm olduğuna nasıl bakabilirim acaba çünkü bende rtm sürüm var ama oem sürüm lazım da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri