kumarbazz
New member
- Reaction score
- 0
-tek Tek SeÇİlmİŞ En Kalİtelİ Fikralar 2 - Kurbazz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel bir gün yolculuğa çıkmaya karar vermiş. Valizlerini toplamış pasaportunu yanına almış. Hava alanına gitmiş vize işlemlerini halletmiş uçağa binmiş. Birde bakmış ki İngiliz, Fransız, Alman da uçakta Allah Kahretsin Yine mi Siz Demiş ve uçak tan inmiş.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polis adamı çevirmiş:
"Hey hemşerim, kırmızı ışığı görmedin mi?"
Adam:
"Vallahi memur bey, kırmızıyı gördüm de seni görmedim."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adamın biri lens kullanıyormuş lensini akşam
yatarken çıkarıp lens suyuna bırakıyormuş.
Gece susamış karanlıkta uyku sersemi ne
içtiğinin farkına varmadan lensli suyu içmiş
yatmış bir gün beş gün on gün derken bir ay
olmuş tuvaletini yapamamış doktora gitmiş
"Doktor bey ben tuvaletimi yapamıyorum" demiş.
Doktor yüzükoyun yat demiş makatı aralamış
"Ben 20 yıllık doktorum belki 20000 makata
baktım ama makatın bana baktığını ilk defa
görüyorum" demiş.
İmamların maçı
Trabzonlu imamlar kendi aralarında maç yaparlarmış ama ne hikmetse hep merkez imamlarının takımı maçı kaybedermiş. Bir gün merkezin hocalardan biri demiş ki: -Böyle olmayacak. En iyisi biz Trabzonspor'lu Hami'ye rica edelim gelsin takımda oynasın.Soran olursa merkez camii imamı Hami Hoca deriz demiş. Hami'den rica etmişler. Hami de kabul etmiş. Maç oynanmış ama merkezin imamları yine mağlup olmuşlar. Maç dönüşü merkez imamlarının arkadaşlarından biri sormuş:
-Hoca bu hafta kazandık değil mi?
-Malesef 2-1 yenildik
-Yapma ya nasıl olur Hami oynamadı mı?
-Oynadı ve bizim golümüzü de o attı
-Peki onların gollerini kim attı?
-Roberto Carlos Hocayla, Ronaldo Hoca
Şehirde doğma büyüme genç bir ilkokul öğretmeni bir dağ köyüne atanmıştı. Buzdolabından, soğuk hava depolarından söz ediyordu. Çocuklardan birini kaldırdı ve şu soruyu sordu:
- Koyun etini, kokutmadan uzun süre saklamanın yolu nedir ?
Çocuk baktı ki öğretmenin anlattıklarıyla kendi yaşayışları birbirine benzemiyor, ne desin:
- Köy yerinde öğretmenim, en iyisi koyunu sağ bırakmalı.
kumarbazz:clap
Herşey HACKHELL için:clap
Herşey HACKHELL için:clap