tel sesini yükseltme yükseltme

Reaction score
0
öncelikle slm ederim arkadaşlar yha ben 7610 kullanıom ama telin sesi gittikce kısıldı ya onu nasıl yükseltirim bilen varmı duyduğuma göre E 250 markalarında kodlar varmış ole yükseliğomuş nokıada da mevcut mu özelliklik
:goz:

yha dostum aynı şekilde bende 7610 kullanıyorum içine yağmur suyu kactı yan kolondan bayağı kısıldı sesi:s inş. böyle bir od veya program vardır yardımcı olacak arkadaslara sesleniyoruz ?

Selam Beyler Bende 6500 Silide Var Sizce Nasıl Tel ? Bilgisi Olan Varmı ..

yha dostum aynı şekilde bende 7610 kullanıyorum içine yağmur suyu kactı yan kolondan bayağı kısıldı sesi:s inş. böyle bir od veya program vardır yardımcı olacak arkadaslara sesleniyoruz ?
benim tel elimden kaydı yere düştü sert carptı ama sonra bir baktım sesi yükseldi sende biraz salla teli belki olur

arkadaslar eger muzık dınlemek ıcınse kullaklık alın gırıstekı ıkı metal uzantısı varya bırını tamamen soun dıgerını elınızle temas ettırın acaıp ses cıkıyo
bende 7610 var muzık dınlerken oyle yapıyorum ama dısarıya da ses verıyor haberınız olsun

6670 telim var sesi fazla çıkmıyor

telefonunnuzu degiştirin en basit yoldurrrr

eğer darbe almadan dolayı ses artık daha az çıkıyorsa donanımsal bir problemdir fakat bir darbe söz konusu değil ise telefonunuzu nokia.com dan versiyon yükseltmesi yapmanızı öneririm fakat telefonunuz kaçaksa dili değişebilir fakat bu da nemesis programıyla çözülebiliyor

aynen bende de 7610 war ama ben power mp3 diye bi program kullanıyorum sesi gayet yüksek cıkıyo sizede tavsiye ederim baska türlü sesi yükselmiyo denemedigim sey kalmadı

6230 var bendede ama sesınden hoşnut değilim

7610 ile ilgili ses yükselte ama kulaklıkta wallaha çok ses çıkıyor denedim

Var beyler bununla ilgili konu açmıştım zaten.Şimdi 7610un arkasındaki kapağı aç.Bataryanın üstünde mavi bir kap var onu çıkar,ondan sonra onun içinde siyah bir kap var onu aç onun içinde küçük bir parça var.O sesin dışarı verilmesini sağlıyo onu çıkart sonra kapları tak yerine.ses dışarı gitmez.(NOT iç kapaklar biraz zor açılıyo onun için bir uçlu kaleminizin ucuyla köşesindenm açın).Biraz ilkel birşey ama oluyo ve de başka çaresi yoq +repp pls :durdurun:durdurun:clap:biggrin:aşk:saskin:melek

Geri