TeLefon aLcam 6680 ? n70 ? yada daha iyisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vidocxx

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bu tur bi teLefon aLcam 6680 nin dis gorunusu hosuma gidiyor faKat N70 in ozeLLikLeri daha uygun ! bu tarzda tavsiye edebiLeceginiz baska teLefonLar varmi ? yada N70 veya 6680 kuLLananLar bi yorum yaparLarsa sevinirim ! Simdiden tesekurLer !

tabiki 6680 bunu kullanmanı tavsiye ederim.....

n70 aldım gayet memnunum herşeyi var yok yok.. 6680 tavsiye bile etmem :) herhafta bir telefon değiştiren biri olarak söylüyom:p

n70 kullanıom cok fazla memnunum yok yok tlfda tavsıye ederım

sana n72 tavsiye ederim n70den daha iyi tek eksiği tek kamerazaten öndeki kamera vga kamera ve şuan türkiyede de 3g destekleyen operator yoq uzun zamanda olacağını sanmıom

eger maddiyat iyiyse n90 yok benim param yok diyosan n70 al hem sesine cok payılıyorum. supper steryo cıkıyorr....

6680-N70 arasında N70 tavsiye ederim.. Bende N70 kullanıyorum.. 6680le tek farkı sisteminin daha güncel olması ve radyosunun olmasıdır.. (kamerada N70de 2MP 6680 dekini bilmiorm)

Bana sorarsan, biraz daha bekle N95 al derim ama çıkış fiyatı gerçekten baya pahalı olabilir ve beklemek istemiyorum dersen N73 tavsiye ederim oda olmadı N80al derim.. Model seçerken W-lan warmı dikkat et bence; çünkü 21.yy internet çağında ücretsiz kablosuz internetin bulunduğu birçok yerden faydalanabilmen için gerekli.. Ve ilerde SKYPE Symbian telefonlar için çıkarsa, ücretsiz veya çok düşük ücretlerle konuşabilirsin.

iyi kameralı olmasını istiyorsan yeni çıkan (gerçi çoktan beri var) Carl Zeiss optikli telefon ol n70 şin özelliklerini kulklanabilceksen al....:D

Kardes Cenabet On Al 3110 Yasasin :):):):)

n70 birz büyük geliyo bana ama n72 görünüm olarak hoşş n70 e oranla eksik yönleride var tabii
hoşuna gideni all sonra pişman olma insan aldıktan sonra üzülüyoo..:)

starkmann' Alıntı:
sana n72 tavsiye ederim n70den daha iyi tek eksiği tek kamerazaten öndeki kamera vga kamera ve şuan türkiyede de 3g destekleyen operator yoq uzun zamanda olacağını sanmıom

daha dün telefonumu akşam saat 5 gibi aldım..
3.5 saat sonra bir yaşına basacak ve Nokia N70...
3 gün boyunca tüm kvk ve diğer bayilerin sitelerine , fiyatlara ve özelliklere baktım.
en iyisi N93 , arkasından N73 ve N70 Music Edition...
diğerlerinin yanına bile yaklaşma.
hele ki benim gibi N70 Music edition alırsan ki sadece siyahı var , ...... başka bişey demek istemiyorum.
sesi duy , görüntüyü gör , işlevselliğine bak... ondan sonra dediğimi anlayacaksın...

6680 kullanıyorum memnunum ben wala

bn 6680 kullanıyorm. gercekten güsel telefon. TAWSİYE EDERİM..

ben telefonda şıklığa güzelliğe bakarım bence nokia E50 çok güzel bi telefon bu telefonu araştırmanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri