BlackWomaN
New member
öncelikle şunu belirteyim evlenirken sınırsız 512 aldık 40 gün 40 gece diye birşey vardı 2 ay bedava idi bizde yeni evliyiz onu alalım dedik....ama acayip derecede koymuştu bu bana çünkü annemlerin evindeyken 49 ytl 1024 sınırsız kullanıyorduk...2 ay sonra bir fatura geldi 147 ytl:saskin bedava değil meğer sonradan geçirmeymiş
biz zaten 78 ytl yi her ay nasıl ödeyeceğiz diyorduk üstüne bu gelince direk soluğu telekomda aldım ve kotalı 6 gb a geçtim 49 ytlye...
-----------------------------------------------------------------------------------
Daha önce paylaşacaktım ama erteleye erteleye şimdi zaman bulabildim...Bundan 2 hafta önce ben ve adsl destek hattında ki yusuf bey ile aramızdaki trajikomik konuşma
yusuf bey:buyrun ben yusuf nasıl yardımcı olabilirim?
ben:mrb yusuf bey ben internetten kotamı göremiyorum acaba bana ne kdrda olduğunu söylermisini?
Y: kullanıcı adını ve parolanızı doğru girdiğinize eminmisiniz?
B:evet..daha öncede bu sorun için aramıştım ama ordaki arkadaşınızda çözemedi küçük büyük harf olayıylada ilgili değil ve bana sonuç kotamı bana söyledi ordan(özellikle belirtiyorum k.b harf olayını dikkat!!!!)
Y: bir daha deneyelim k.adınızı ve şifrenizi hepsi küçük harflerle olacak şekilde yazarmısınız tekrar(ben salağım çünkü pc denilen şeyi ilk defa görüyorum özellikle belirtiğim halde sorunun o olmadığını andaval küçük büyük harf olayınından bahsedio bana hala sabır diyor ve cvp veriyorum)
B:küçük büyük harf olayını biliyorum ama içiniz rahat etsin tekrar gireyim...I ıh olmadı yine
Y: hepsini küçük yazdınız değil mi?:vur:vur:vur:vur:vur
B: evet :vur ya aslında aklımda bi soru var belki neden şudur: ben adsl e başvurduğumda nişanlıydım ve şimdi evlendim eski tariffem 40 gün 40 gece idi ama biz bunu 1024 6 gb sınırlıya çevirdik ve o sırada soyadı değişimimide belirttim kullanıcı adım eski soyadıma göre belki sorun burdan oluyordur çünkü soyadı nediyle bana dilekçe doldurtular
Y: yok hanımefendi o kullanıcı adınızı etkilemez aynı kalır...Şifrenizin doğru olduğundan eminmisiniz?
B::vur evet ******* sizde bakarsanız doğru olduğunu görüceksiniz yada belki eşim değiştirmiştir siz yinede bir bakın
Y: sorular sormam gerekiyor doğrulama ve güvenlik için hanımefendi
B: buyrun
Y:annenizin kızlık fln......
B: falanca filanca ....
Y:şifreniz doğru tekrar deneyin siteyi yalnız hepsinin küçük harf ile yazıldığından ve türkçe karakter olmadığına dikkat ederek(adam direk gerizekalı muamelesi yapıo azına mıçtım mıçıcam derken )
B:yusuf bey ben ilk defa pc görmüyorum 4 yıldır 7/24 tepesindeyim ve nasıl giriş yapılacağını biliyorum o yüzden içiniz rahat olsun hepsi küçük ve türkçe karakter YOKKKK!Benim ricam lütfen bana siz oradan bakıp söylermisiniz???
Y:1 dk.... kotanız 6gb 394 mb hanımefendi
B: Hadi yaaaa geçmişiz yani öylemi? (eşim canıma okuyacak diyom içimden)
Y: Nasıl anlayamadım?
B:Geçmişiz yani diyorum peki geçilen kota ücreti ne şekilde yapılıyor yani mb başı ne kdr yazıyor???
Y:Anlaya.....1 dk sizin tarifeniz LİMİTSİZ!!!!!!!!!!!! (adam sinir küpü modunda ben şok içimden diyorum ahanda mıçtım şimdi salak gibi sınırsızı işaretlemişim heralde herif beni öldürücek bittim ben derken içimden)
B:yok yok iyi biliyorum benimki sınırlı 6 gb hatta 512 sınırsızdı gittim değiştirdim sınırlı 6 gb olarak
Y:hanımefendi sizin tarifeniz sınırsız!!!!!:saskin
B
Benimki suratıma bakıo pür dikkat ipek ne bok yedin bakışınla ben içimden öldüm diyorum haliyle aklıma gelen ilk soru korku dolu ses tonumla) peki bizim fatura ne kdr gelicek???
Y:49
B: ya yok işte ben sınırsız seçtiğimde 49 idi şimdi kaç???
Y:hanımefendi 49
B:anladım tamam tşk ederim iyi geceler
herif bana ben herife küfretmeye ramak kala müjdeli bir hbr aldım

ben diyorum içimden bunlar ayılmadan kapatayım telefonu heralde yanlışlıkla limitsiz yaptılar beni fln euheueh eşim suratıma bakıyor ne iş der gibi anlattım bende ee fatura diyo 49 diyorum nasıl diyor bilmiyorum bende anlamadım derken jeton düştü kuzenim adsl geçen ay kotalıyken kotasız olmuştu ama ben mal gibi hiç söylediklerini dinlememiştim demek ki bizimkinide yapmışlar hbrimiz yok kısacası...geçen ay ki faturaya bir baktım ki limizsiz yazıyor
dumuruz hala...Bence 1 ay öncesine kdr kotalı olan varsa faturalarına dikkat etsin bence limitsiz yazıyor olabilir
Biraz sevindirik biraz şaşkın 5 sn lik bakışmalardan sonra
Eşim: demek kotasız he ben bi emule yi açayım:durdurun
B: sömürelim kocacım sömüreleim nihhaaaaahahahahahaha:durdurun
E:Eeee madem kotasızıs bu ay sana bi rapid premium alayım bari
B: ciddimisin aşkım seni seviyorum yaaaa telekoma kafam mafam şimdilik girmesin o zmn kocacım dimi
E: valla şu an bitaraflarını bile öpebilirim telekomun euheuheueheuh
anlayacağınız 2 hafta geçti ve şuan download ım 23 gb 684 mb 1,5 haftadır rapid im var toplam 19 film 103 videoklip indirdim daha birçok şey var tabii
sömürüyorum
sömürüyorsun
sömürüyoruz
-----------------------------------------------------------------------------------
Daha önce paylaşacaktım ama erteleye erteleye şimdi zaman bulabildim...Bundan 2 hafta önce ben ve adsl destek hattında ki yusuf bey ile aramızdaki trajikomik konuşma
yusuf bey:buyrun ben yusuf nasıl yardımcı olabilirim?
ben:mrb yusuf bey ben internetten kotamı göremiyorum acaba bana ne kdrda olduğunu söylermisini?
Y: kullanıcı adını ve parolanızı doğru girdiğinize eminmisiniz?
B:evet..daha öncede bu sorun için aramıştım ama ordaki arkadaşınızda çözemedi küçük büyük harf olayıylada ilgili değil ve bana sonuç kotamı bana söyledi ordan(özellikle belirtiyorum k.b harf olayını dikkat!!!!)
Y: bir daha deneyelim k.adınızı ve şifrenizi hepsi küçük harflerle olacak şekilde yazarmısınız tekrar(ben salağım çünkü pc denilen şeyi ilk defa görüyorum özellikle belirtiğim halde sorunun o olmadığını andaval küçük büyük harf olayınından bahsedio bana hala sabır diyor ve cvp veriyorum)
B:küçük büyük harf olayını biliyorum ama içiniz rahat etsin tekrar gireyim...I ıh olmadı yine
Y: hepsini küçük yazdınız değil mi?:vur:vur:vur:vur:vur
B: evet :vur ya aslında aklımda bi soru var belki neden şudur: ben adsl e başvurduğumda nişanlıydım ve şimdi evlendim eski tariffem 40 gün 40 gece idi ama biz bunu 1024 6 gb sınırlıya çevirdik ve o sırada soyadı değişimimide belirttim kullanıcı adım eski soyadıma göre belki sorun burdan oluyordur çünkü soyadı nediyle bana dilekçe doldurtular
Y: yok hanımefendi o kullanıcı adınızı etkilemez aynı kalır...Şifrenizin doğru olduğundan eminmisiniz?
B::vur evet ******* sizde bakarsanız doğru olduğunu görüceksiniz yada belki eşim değiştirmiştir siz yinede bir bakın
Y: sorular sormam gerekiyor doğrulama ve güvenlik için hanımefendi
B: buyrun
Y:annenizin kızlık fln......
B: falanca filanca ....
Y:şifreniz doğru tekrar deneyin siteyi yalnız hepsinin küçük harf ile yazıldığından ve türkçe karakter olmadığına dikkat ederek(adam direk gerizekalı muamelesi yapıo azına mıçtım mıçıcam derken )
B:yusuf bey ben ilk defa pc görmüyorum 4 yıldır 7/24 tepesindeyim ve nasıl giriş yapılacağını biliyorum o yüzden içiniz rahat olsun hepsi küçük ve türkçe karakter YOKKKK!Benim ricam lütfen bana siz oradan bakıp söylermisiniz???
Y:1 dk.... kotanız 6gb 394 mb hanımefendi
B: Hadi yaaaa geçmişiz yani öylemi? (eşim canıma okuyacak diyom içimden)
Y: Nasıl anlayamadım?
B:Geçmişiz yani diyorum peki geçilen kota ücreti ne şekilde yapılıyor yani mb başı ne kdr yazıyor???
Y:Anlaya.....1 dk sizin tarifeniz LİMİTSİZ!!!!!!!!!!!! (adam sinir küpü modunda ben şok içimden diyorum ahanda mıçtım şimdi salak gibi sınırsızı işaretlemişim heralde herif beni öldürücek bittim ben derken içimden)
B:yok yok iyi biliyorum benimki sınırlı 6 gb hatta 512 sınırsızdı gittim değiştirdim sınırlı 6 gb olarak
Y:hanımefendi sizin tarifeniz sınırsız!!!!!:saskin
B
Y:49
B: ya yok işte ben sınırsız seçtiğimde 49 idi şimdi kaç???
Y:hanımefendi 49
B:anladım tamam tşk ederim iyi geceler
herif bana ben herife küfretmeye ramak kala müjdeli bir hbr aldım
Biraz sevindirik biraz şaşkın 5 sn lik bakışmalardan sonra
Eşim: demek kotasız he ben bi emule yi açayım:durdurun
B: sömürelim kocacım sömüreleim nihhaaaaahahahahahaha:durdurun
E:Eeee madem kotasızıs bu ay sana bi rapid premium alayım bari
B: ciddimisin aşkım seni seviyorum yaaaa telekoma kafam mafam şimdilik girmesin o zmn kocacım dimi
E: valla şu an bitaraflarını bile öpebilirim telekomun euheuheueheuh
anlayacağınız 2 hafta geçti ve şuan download ım 23 gb 684 mb 1,5 haftadır rapid im var toplam 19 film 103 videoklip indirdim daha birçok şey var tabii
sömürüyorum
sömürüyorsun
sömürüyoruz