Telekomdaki hıza bak

desingby

New member
Reaction score
0
Benim Yoladığım Mesaj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÜRK TELEKOM Kesik Adsl’in Faturasını Kime Kesecek? Lanetlicocuk [18 Ekim 2007, 09:00]

Ben Türk Telekom ADSL abonesiyim, son 4-5 gündür bağlantımda sık sık kesilmeler oluyor. Çağrı merkezini aradığımda, bana arızanın düzeltilip haber edileceğini söylüyorlar. Evet bana arızanız giderildi diyegeri dönüş yapıyorlar ama değişen hiçbir şey yok, ben yine kopma yaşıyorum. Sorarım firma yetkililerine; bunun faturası kime? Hizmet alamadığım için bana mı yoksa hizmet vermediğiniz için size mi? Bence hizmet alamadığım halde faturayı ben ödeyeceğim, sizce?

-------------------------------------------------------------------------

Verdikleri cevap

---------------------------------------------------------

21.Oca.2008 13:08

konu
RE: TÜRK TELEKOM Kesik Adsl'in Faturasını Kime Kesecek?

Sayın Müşterimiz,

web sayfasındaki ilgili yazınız üzerine gereken incelemeyi yapabilmemiz açısından bilgilerinizin yeterli olmadığı görülmüştür.

ADSL hizmet numaranız veya alan koduyla birlikte ADSL’ inizin bağlı olduğu telefon numarasını şikayetinizle birlikte bize iletirseniz size yardımcı olabiliriz.

TTNet A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 mail arasında yaklaşık 3 ay var ve ben daha hala aynı sorunla karşı karşıyayım ve fala daha pişkinlikle kalkmışlar benden abune numaramı istiyolar ben zaten 1000 defa aradım verdim abone numaramı ne değişti? Beni size mahkum eden zihniyete ne dieyimki ........

bence bulundugun il yada ilcedeki tuketici dernegi yada mahkemesine basvurmalisin ve ciddende faydasini gorursun sakin kucumseme

Geri