televizyon ile ilgili ses sorunu...

omemo01

O ŞİMDİ ASKER
Reaction score
0
adanalıyık,allahın adamıyık,ete g.te muhabbete bay
arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama değilse özür dilerim....

benim sorunum yeni aldığımız ARÇELİK 72 EKRAN FLAT televizyonumuzla ilgili...:(

mesela bir kanal açıp sesini en uygun seviyeye getirdikten sonra başka kanallara geçtiğimde ses sabit kalmıyor. Bazı kanallarda ses çok az bazılarında yüksek çıkıyor. Servisi çağırdım söyledim şikayetimi.Her kanalın sesi bir değildir. bazılarıda yüksek bazılarında az çıkmasının nedeni kanalların özelliği . Son çıkan bütün televizyonlarda var dediler...Ama bu açıklama beni pek tatmin etmedi.Çünkü yeni televizyonların hepsinde yok . Sadece bizimkine has bir sorun olduğununu düşünüyorum...

Acaba servisin söylediklerine inanmalımıyım....:saskin sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum...

servis biraz sallamış gibi bence arçeliğin menüsüne gir sesini her zaman dinlemek istediğin seviyeye getir kaydet ve çık.Eğer filimleri müzikleri vb yüksek sesle dinlemek istersen sesini o kanala geçtiğinde açarsın.
YOK ben bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsan bir uydu cihazı ve çanak alırsın sesi uydudan kontrol edersin kanal geçişleri tv den olmadığı için böyle bir sorun yaşamazsın.

servis biraz sallamış gibi bence arçeliğin menüsüne gir sesini her zaman dinlemek istediğin seviyeye getir kaydet ve çık.Eğer filimleri müzikleri vb yüksek sesle dinlemek istersen sesini o kanala geçtiğinde açarsın.
YOK ben bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsan bir uydu cihazı ve çanak alırsın sesi uydudan kontrol edersin kanal geçişleri tv den olmadığı için böyle bir sorun yaşamazsın.

normal menüye mi yoksa servis menüsüne mi :eek: normal menü dersen denedim yine aynı olay oluyor...:(

servisin dedigi dogrudur
mesela kral tv ile kanal 7nin ses seviyesi aynı degildir
kral tv stereo ses yayını yapar müzik kanalı oldugu için
hatta stereo yayın yapan kanallara geçince sol üst köşede o ibareyi görürsün

Bazı televizyonlarda öyle her kanalın ses ayarı ayrı olur normal bişey abartılcak bi$ey yok.

Geri