Temal

M@$K€DGH0$T

GH0$TL0R!D€R
Reaction score
0
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=xxfurk
Gonya-karaman

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Pekin Olimpiyatları sonrasında ülkesine geçen ve Trabzon'a istenen sürede dönmeyen Isaac Promise konusunda yönetim kurulu olarak bir değerlendirme yaptıklarını belirtti.

Isaac'in gecikme süresi ve katılmadığı antrenman sayısı hesaplanarak aldığı ücrete göre disiplin talimatı gereğince 15 bin 166 Avro para cezasına çarptırılması gerektiğini kaydeden Yener, çeşitli sebepleri göz önüne alarak rakamın yönetim kurulu tarafından 7 bin 583 Avro'ya indirildiğini kaydetti.

Yener, söz konusu indirimde oyuncunun olimpiyatlarda elde ettiği başarı, bu yüzden katıldığı kutlamalar, takıma yeni adapte olması ve ilk cezası gibi unsurların rol oynadığını söyledi.

Temel Ile öğretmen

Bir varmış bir yokmuş evel zaman içinde bir temel ve öğretmeni varmış temel çok çalışkanmış ama öğretmeni onu çok dövermiş bir gün annesi sormuş oğlumu niye dövüyor sunuz

öğretmen
çükü hep konuşuyor ve dersi dinlemiyor demiş
ama çok çalışkan ondanmı sizi dinlemiyor

anne hı odan dövüyorsunuz

öğretmen demiş
evet
anne
sizi eşşeğime söylerim
öğretmen
söyleyin demiş
123456789
gün geçmiş
sonra milli eğitim bakanı gelmiş
siz bana nasıl eşek dersiniz hı

Penise Bak

karadenizde harman yerinde temel karisini aldatir.

Karisi bir süre sonra temelden süpelenir ve takip etmeye karar verir.Takibin sonucunda temelin kendisini aldattigini görür.Hemen bir satir alir gelir ve temeli firlatir.Satir temelin penisi koparir.Penis satirda kalir ve yoldan geçen tirin camindan içeri girer.Penisin üstüne bir sinek konar.Tirci saskin bir bakisla\'Sinekteki yaraga bak\'der...

Muz Kabugu

Temel bir gün yolda giderken muz kabuguna basip düser ve belini incitir.

iyilestikten bir süre sonra yolda yine giderken muz kabugu görür ve durur..
TEMEL: eyvay yine mi? düsücem ....der:D

Tipa

turkiyede,temel ingiliz fransiz tipa atma yarismasi yapiyormus,

ingiliz atmis spiker anlatiyormus evet ingiliz atti tipayi ve 55 metre.fransiz gelmis bi atmis tipayi,79 metre.sira bizim temele gelmis.temel bi atmis tipayi tipa yok olmus aramislar aramislar bulamamislar.ertesi gun tum avrupa basininda soyle bir manset varmis,TURKIYE den gelen bir tipa italyada 5 yasindaki bir cocugun olumune sebep oldu........

Manyak Polis

bir tane trafik polisi warmis ceza kesme manyagiymis.karsisindakinin sucu olsada olmasada cezayi yapistiriveriyormus.birgun bunu sikayet etmisler ve polisi surgune gondermisler.ama oyle biyere gondermisler ki kus ucmaz kervan gecmez bi oto yol mus.

1hafta gecmis kimse gelmiyomus yoldan polisin kirizleri tutmaya baslamis,cildiricakmis artik kendine ceza kesmeye baslamis ki bir ses pir pir pir motorsikletli bir genc geliyormus.bunu goren polis saga cek demis.cocuk cekmis.polis baslamis aramaya ama motorun herseyi tammis.hicbir eksik yokmus.ama polis kirizlerde oldugu icin cirt kesmis cezayi vermis cocuga.bunu goren cocuk memur bey benim herseyim tam,önümde allah arkamda peygamber imanimla gidiyorum ve tum kurallara uyuyorum demis.polis soyle bir dusundukten sonra demis ki:simdi mahvettim seni motorsiklete 3 kisi binilmez demis...... :)

Meryem Ana

Karadeniz-TemeL Fikralari / Meryem Ana
Temel bir gün askere gider.Komutan ucaktan atlayip parasütü accagin zaman ilk önce 1.ci ipi cek der o da olmazsa 2.ci ipi cek der o da olmazsa meryem anaya dua et der.

Bas bir gun komutanla temel parasüt atlamaya giderler komutan atlar onun parasütü hemen acilir sonra temel atlar temel ilk önce 1.ci ipi ceker acilmaz sonra 2.ci ipi ceker oda acilmaz sonra derki komutanim o karinin ismi neydi der. :):))))

Ufolar

karadeniz belediyesi baskanı halkına şöyle demiş;

karadenize ufolar geldi onları görürseniz onlara arkadaşça yaklaşın demiş bir gün temel tarlaya giderken çalıların arkasından bir ses gelmiş çıtır çıtır sonra temel oraya yaklaşmış kırmızı yüzlü patlak gözlü biri varmış temel demişki merhaba ben temel nediysun oda demiş mer hababen dursun sıçıyrum

2gwunwi.jpg

Güldürmesede Güzeldi Emeğe Saygı Eline Sağlık

Geri