Temel,Dursun ve Üç Sihirli Yumurta (+18)

ergon

New member
Reaction score
0
Temel ile Dursun,iki kıymetli dost.Birgün ıssız bir yolda yürürken birinin ayağı
eski bir lambaya çarpar.Ve o anda lambadan bir cin fırlar:Ben lambanın esir ciniyim beni özgür
kıldınız.Şimdi herbirinize 3 yumurta veriyorum.Evlerinize vardığınız anda herbir yumurtayı kırıp
dilekte bulunun.Üç dilek hakkınız var''der.Ve Dursun ile Temel ellerinde yumurtaları bulur.
Şaşkınlıktan tutulmuşlardır.Evlere dağılırlar....
Dursun 1. yumurtayı kırar''güzel evim olsun''der ve şıp olur.Sevinçle 2.yumurtayı kırar''güzel bir kadın...''şıp o da.
3.kırar araba ister o da olur.
Aradan bir kaç gün geçer.Dursun merak eder acaba Temel ne yapti?....Son model arabaya atlar doğru Temel e
Ama bir tuhaflık vardır.Temel in ev hala aynı.Neyse içeri girer kapı açıktır.
Fakat her yer kırık dökük berbat bir halde.
''Ula uşağım ne oldiiii''Temel bir köşede perişan uzanmıştır.
'Sorma başıma neler geldi der.Heyecanla eve geldim hızla merdivenden çıkarken ayağım tökezledi bir yumurta pat düştü.
Korkuyla''Aha şimdi tarrağı yedim''lafı çıktı ağzımdan ve birden odanın her yeri tarak doldu hepsi üzerime saldırdı
saatlerce kaçtım.
Sonra aklıma diğer yumurta geldi.O nu Kırdım''bütün taraklar yok olsun!''dedim.Oh hepsinden kurtuldum derken bi paktim benimkude
gitmiş.....
günlerce ağladım telaş ve üzüntüyle.Birden 3.yumurta geldi aklıma.kırdım ''benim tarrak gelsin ''dedim aha geldi.Elde kaldı bu...
:terCocuk:

güzel fıkra ama daha önce verildi dostum :goz:

:)) güzel eline sağlık uraşmışın

gzl fıkra paylasım için tskkrler

guzelmıs kardeş eline saglık

Geri