CoWBoY!
New member
- Reaction score
- 0
1.Temel bir gün bir iş görüşmesine gider ve orda da 7 tane vesikalık fotoğraf isterler.Ama Temel vesikalık nedir bilmez.Yolda Dursun u görür vesikalık ne der dursunda belinden yukarıyı çekecen der.Temel dursuna sen fotoğraf makinası getir bende hazırlanayım der.Temel 7 tane çukur kazar bel hizasinda ve birinin içine girer.Dursun gelir baka kalır böyle vesikalık olmaz der ben zaten 7 tane fotoğraf makinası getirdim çukur bir tane yeterdi der.
2.Bir gün bir binada esmer,kumral ve sarışın mahsur kalır ve bina çökmek üzereyken itfaiyeciler gelir aşağıya çarşaf tutarlar ve esmere atla derler esmer atlar çarşafı çekerler kumral a atla derler kumral atlar çarşafı çekerler sıra sarışına gelir ve verdiği cevap şu olur : sizin diğer kızlara yaptığınızı gördüm güvenmiyorum çarşafı yere serin ben atlayacam der.
3.Sarışın süper lüks evinin yarı olimpik havuzunda güneşlenir ve gözünü ayırmadan havuza bakar arkadaşı yanına gelir ve nie 40 dakikadır havuza bakion der ve cevabu şu olur : arkadaşım daha yeni yüzme öğrendi ama artık 40 dakika suyun altında durabiliyor.
Not : Ben bu bölüme fazla girmem verilen fıkra varsa değişirim Saygılar...
2.Bir gün bir binada esmer,kumral ve sarışın mahsur kalır ve bina çökmek üzereyken itfaiyeciler gelir aşağıya çarşaf tutarlar ve esmere atla derler esmer atlar çarşafı çekerler kumral a atla derler kumral atlar çarşafı çekerler sıra sarışına gelir ve verdiği cevap şu olur : sizin diğer kızlara yaptığınızı gördüm güvenmiyorum çarşafı yere serin ben atlayacam der.
3.Sarışın süper lüks evinin yarı olimpik havuzunda güneşlenir ve gözünü ayırmadan havuza bakar arkadaşı yanına gelir ve nie 40 dakikadır havuza bakion der ve cevabu şu olur : arkadaşım daha yeni yüzme öğrendi ama artık 40 dakika suyun altında durabiliyor.
Not : Ben bu bölüme fazla girmem verilen fıkra varsa değişirim Saygılar...