Temel-Dursun

CoWBoY!

New member
Reaction score
0
1.Temel bir gün bir iş görüşmesine gider ve orda da 7 tane vesikalık fotoğraf isterler.Ama Temel vesikalık nedir bilmez.Yolda Dursun u görür vesikalık ne der dursunda belinden yukarıyı çekecen der.Temel dursuna sen fotoğraf makinası getir bende hazırlanayım der.Temel 7 tane çukur kazar bel hizasinda ve birinin içine girer.Dursun gelir baka kalır böyle vesikalık olmaz der ben zaten 7 tane fotoğraf makinası getirdim çukur bir tane yeterdi der.:D
2.Bir gün bir binada esmer,kumral ve sarışın mahsur kalır ve bina çökmek üzereyken itfaiyeciler gelir aşağıya çarşaf tutarlar ve esmere atla derler esmer atlar çarşafı çekerler kumral a atla derler kumral atlar çarşafı çekerler sıra sarışına gelir ve verdiği cevap şu olur : sizin diğer kızlara yaptığınızı gördüm güvenmiyorum çarşafı yere serin ben atlayacam der.:D
3.Sarışın süper lüks evinin yarı olimpik havuzunda güneşlenir ve gözünü ayırmadan havuza bakar arkadaşı yanına gelir ve nie 40 dakikadır havuza bakion der ve cevabu şu olur : arkadaşım daha yeni yüzme öğrendi ama artık 40 dakika suyun altında durabiliyor.:D
Not : Ben bu bölüme fazla girmem verilen fıkra varsa değişirim Saygılar...

Geri