HABERTÜRK'te Haber Analiz programına katılan ünlü şarkıcıya, Kenan Evren ve onu alkışlayan üniversite öğrencileri için söylediği "O salaklar o herifi alkışladı" sözleri hatırlatıldı.
Eskiden insanların korktuğunu ama artık Kenan Evren'i savunacak kimsenin kalmadığını savunan Teoman, "O çocuklara kızmamın nedeni cehaletleri. Tonton bir adam gelmiş onlar da dinliyor, alkışlıyorlar. Ama onların neler olduğundan haberi yok. Koskoca adam olmuşsunuz ve eğitim alanında önemli bir yüzdelik dilime girmişsiniz... Bu durumda Kenan Evren'i alkışlamışsanız ben de 'salak' derim." diye konuştu.
KENAN EVREN'DEN ŞEHİT YAKINLARI DA HESAP SORACAK
Teoman şöyle devam etti: "PKK'nın ortaya çıkışında Diyarbakır Cezaevi'nin katkısı büyük, şehit yakınlarının hesap soracağı insanlardan biri Kenan Evren. PKK tabanının önemli bir bölümü orada yaratıldı. Kenan Evren o kadar ne yaptığını bilmez bir adamdı. Ben o dönemde çocuktum yine de komedinin farkındaydım. Biz onun neler yaptığını televizyondan görüyorduk, bir hastaneye gidiyordu herkes el pençe divan... Madem ki o kadar kasıldın zamanında biz de şimdi hesap soracağız." Teoman, Kenan Evren'in zekasıyla ilgili olarak da çok parlak şeyler düşünmediğini söyledi.
EMİNE ERDOĞAN'IN GATA'YA ALINMAMASI AYIP
Üniversitede başörtüsü yasağına karşı olduğunu belirten Teoman, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmaması ile ilgili soruya da şu yanıtı verdi: "Ne kadar ayıp! Sizin de vicdanınız sızlamıyor mu? 'Koskaca Başbakan eşi' demiyorum, bir tane kadın hasta ziyaret etmek istiyor, içeri alınmıyor. Sonra 'Şehitler ölmez' diye gittiğiniz cenazelerdeki anneler sizin reddettiğiniz kapalı kadınlar... O kadar komik şeyler oldu ki... Cumhurbaşkanı eşiyle yan yana görünmemek için köşe kapmaca oynayan komutanlar da var. Ne kadar komik, devlet adamlığı bu mu!"
KAYNAK
Ulan Teoman senin icin amma bos adam, serserinin teki derdim ama tum sozlerimi geri aliyorum harbi harbi ve hakikatende hakikatlari konusmussun azina saglik.