Y£$!L
New member
Tepki olunca göbek bağını Anıtkabir'e gömmekten vazgeçtik
Atlas ona benzesin diye hamileliği boyunca Atatürk'ün fotoğrafına bakan Gülben Ergen "O kadar çok eleştiri aldık ki, bizim göbek bağı evde kaldı. Bir yere gömeceğiz artık" dedi. Kapıyı Gülben Ergen kucağında minik Atlas ile açtı. Dünyalar güzeli bir bebek. Kendinden nazar boncuklu. Sonradan değişir mi bilemem ama şimdi lacivert gözleri var. Burun aynı annesi gibi hokka, gözler, kaşlar bakışlar baba Mustafa Erdoğan. Erdoğan çifti Atlas'ın fotoğraflarının çekilmesini istemiyor. Ergen her şeyi yürüttüğü gibi bu işi de profesyonelce götürmeye kararlı: "Yaz başı gibi biz çektirip basına dağıtacağız." Gülben Ergen bugünkü Pazartesi Sohbeti konuğum. Doğumdan sonraki ilk röportajı. Heyecanlı ve temkinli. Soruları dikkatle dinleyip, yanıtlıyor. Bazen kısa aralar verip "Dur bir kafamı toparlayayım" diyor. Her şeyi planlı, programlı, ölçülüp biçilmiş. "Ne yapayım? Ben buralara kolay gelmedim. Tek yanlış cümleyle her şey sarsılır. Televizyonda meslektaşlarımın başına gelenleri gördükçe üzülüyorum. Temkinli olmaya çalışıyorum."..
* Bebekten sonra hayatınızda neler değişti? Hayatın bütün öncelikleri yer değiştirdi. Reyting, konser, polemik, boş versenize. Burada dünyanın en güzel kokulu bebeği var. Niye daha önce yapmamışım ki?
* Göbek bağı da sorun olmuştu. Anıtkabir'e gömme fikri nereden çıktı? Benden... Hamileliğim boyunca Atatürk'ün resmine baktım zaten. Gururla. O kadar güçlü o kadar saygın, bu ülke için o kadar önemli biri ki... Herkes evladının öyle birisi olmasını ister. Ben de öyle olsun istedim. Dolayısıyla, göbek bağının Anıtkabir'e gömülmesini arzu ettim.
* Gömdünüz mü peki? Hayır, işte burada. O kadar çok eleştiri aldık ki, bizim göbek bağı evde kaldı. Bir yere gömeceğiz artık.
* Kimse sizin için örneğin "Çok seksi" demiyor. Evin kızı imajı yani. Evin kızından çok prenses, zarif duruşu olan biri.
* Askerlerin dolabına astıkları poster olmadınız mı yani? Hiç olmadım. Benim zaten araştırmalara göre kadın ve çocuk dinleyicim çok daha fazla. Hiç seksiliğe oynamadım. Araştırmada şöyle bir soru vardı "Gülben Ergen deyince aklınıza hangi hayvan geliyor?" Cevaplar kuzu ve ceylan çıkmış. Dolayısıyla beni öyle algılıyorlar. Samimiyetim ve gülüşüm bunda etkili bence.
.......
sabah