terenova77

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
HH de arasıra bir şeyler paylaşıp, bilgim olduğu konularda sıkıntısı olan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım. Onun haricinde çokta aktif değilim forumda, beni tanıyabildiğiniz kadarıyla nasıl bilirsiniz.:sneaky2:

bence yardımsever birisin kaliteli paylaşımların var daha demin soruma yanıt vermişsin teşekkürler :D :D

Kısa sürede kendin hakkında güzeL izLenimLer bıraktın..PayLaşımcı ve yardımsever bir ruhun var.

Seni upLoader team üyesi oLarak görmek güzeL oLur..

Kısa sürede kendin hakkında güzeL izLenimLer bıraktın..PayLaşımcı ve yardımsever bir ruhun var.

Seni upLoader team üyesi oLarak görmek güzeL oLur..

Uploader teklifi aldım fakat netim şuan uygun değil, bazen işim nedeniyle bikaç gün giremiyorum foruma, çok istememe rağmen küçük bir mazeret uydurup geri çevirmek zorunda kaldım. Burdan Kent55 kardeşime teşekkürlerimi gönderiyorum..

fazla tanıdığımı söyleyemem, dost yürekli sevecen aynı zamanda toprağım diye biliyorum..

Çok tanımıyorum ama izlenımlerıme göre yardımsever , sıcakkanlı ve çalışkan bır uyesın.:smile:

HuT'ta görmek istediğim Efendi çalışkan Canayakın üyelerdensin Kardeşim : )

payLaşımı seven,yardım sever biri
başarıLı çaLışmaLarının devamını diLerim

Hakkında edindiğim tek izlenim taraftarı olduğun takım(fenerbahçe). Seninle ilgili daha çeşitli düşüncelere de sahip olabilmemizi sağlayabilmen dileğiyle, selametle :smile:

teşekürler herşey için tam aradıgım bir site iyiki varsınız

Karınca gibi adam hep çalışıyor yahu :durdurun

Geri