ExCTaZiii
Banned
- Reaction score
- 0
anlatıgım bir olay wardı forumda bugun konusurken nedense sus konusma dedi aglıyordu bende anlamamıstım neden böyle yapmıstı baskasına gitti aramızda daglar yollar wardı we bana herkezin içinde seni sevmiyorum demişti hani derler ya birgün dönecegini bile bile bekledim ve bugun geldi esmer cocuk der bana pişmanım affet beni dedi dedim ki Affetmek Allaha Mahsuzdur Ben Degil O Affeder Senin için döktügüm göz yaslarımın sebebini o soracak sana ve dedim neden döndün inanın ki bir kıza denebilecek herşeyi söyledim gittiginde dönmesin diye acı cekiyorum dedi Ben Zaten Biliyordum Bagıra bagıra seni sevmiyorum dediginde bile Şimdi diyorki kapında köpegin oluyum ama nafile artık içimde sevgiden fazla nefret war onu sevdigim için bile kendimden nefret ediyorum ama yinede derin bir yerlerde halen seviyorum Ve sunu anladım ki eger affedersem sonsuza kadar Bir daha gidecek mi diye Dusunecegim Affetsem bilmem Güzel günler Sabahlara kadar konustugum dakikalar we onun için aldıgım nefes geri gelecek mi bilmiyorum ama zaman neyi gösterecek anlamadıgım Tek sey Kızlar neden geri Döner Bile Bile Sevmiyecegini Erkekler gururludur affet demez kalbine tas basar ama kızlar neden döner Sevgimi diyorsunuz yada Ask Bence Yok yada War cok Az kaldı nesli Bir elin 10 parmagını gecmez ama sunu bilin ki hayat her zamam devam edecek sizler anlatın BİR KIZ NEDEN GERİ DÖNER BAYANLAR SİZLERNDE GÖRÜŞÜNÜ BİLMEK İSTİYORUM :hhman: