Terminator: The Sarah Connor Chronicles

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
0000050926_20080814190404.jpg

“The Sarah Connor Chronicles” Terminator serisinin 2. filmi ile 3. filmi arasında Connor ailesinin yaşadıklarını konu alıyor. 1999 yılında, Sarah Connor, gelecekte insanlar ile makineler arasında büyük çaplı bir savaşa neden olacak Skynet şirketinin kurulmasına yol açtığını düşündüğü bir bilim adamını öldürmekten dolayı polisler tarafından, John Connor ise gelecekte insanlarla makineler arasındaki savaşta insanların liderliğini yapacağı için gelecekten gelen makineler tarafından aranmaktadır. Bir yerde uzun süre kalmayan Connor’lar devamlı adres değiştirmektedirler. Ancak kaçış çabaları fayda etmez ve John Connor gelecekten gelen bir makine tarafından bulunur. Onu öldürmeye programlanmış makineden yine gelecekten gelmiş “iyi makine”lerden biri sayesinde kurtulur.

0000044414_20071126171606.jpg

Sarah, aslında öldürmediği ama polislerin öyle sandığı bilim adamı Miles Dyson ile geçmişte beraber çalışmıştır ve Dyson’ın çalışmalarını yok ederek Skynet projesinin doğumuna engel olduğunu sanmaktadır. Ancak gelecekten gelen makine işlerin düşündüğü gibi gitmediğini ortaya koyar. Skynet kurulmuş ve gelecekte insanlar ile makineler arasında dev bir savaş başlamıştır. Geleceği bu karanlık süreçten kurtarmanın tek yolu ise Skynet şirketinin kurulduğu yıl olan 2007′ye gelip işi kökten bitirmektir.

0000039830_20070517141508.jpg

İlgi çekici bir hikayeye sahip “The Sarah Connor Chronicles” sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak gibi görünüyor. Dizide aksiyonun ardı arkası kesilmiyor. Devamlı bir koşuşturmaca, kovalamaca, silahlar, dövüşler vs. var. Bu bakımdan “The Sarah Connor Chronicles” aksiyon/macera severleri fazlasıyla tatmin edecektir. Oyuncu seçimlerinin de oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Sarah Connor’u canlandıran
Lena Headey rolüne çok yakışmış. Ayrıca dizide John Connor rolünde “Heroes’daki Zach olarak tanıdığımız Thomas Dekker yer alıyor. Ve her ne kadar Terminator 2′deki efsane T-1000 kadar olmasa da dizideki makinelerin de karizması yerinde.

0000044415_20071126171607.jpg

İlk sezonunu izledim terminatoru sevdiğim için fena gelmedi bana.Eğer hiç terminator izlemediyseniz veya sevmiyorsanız biraz sıkıcı gelebilir.

Ama vaktin geçmesi için fena deil bi dizidir, başrol oyuncumuzda hani güzel bi hatundur =)

Ayrıca yeni terminatorumuz iice insana benzemekte olup cips bile yiyebilmektedir :D

İlk sezonunu izledim terminatoru sevdiğim için fena gelmedi bana.Eğer hiç terminator izlemediyseniz veya sevmiyorsanız biraz sıkıcı gelebilir.

Ama vaktin geçmesi için fena deil bi dizidir, başrol oyuncumuzda hani güzel bi hatundur =)

2.sezonu tavsiye ederim olaylar iyice karışıyo daha heyecanlı olmaya başladı =))

2.sezonu tavsiye ederim olaylar iyice karışıyo daha heyecanlı olmaya başladı =))

takip etmekte oldugum dizi sayısı 10 a yaklastı :D hangi birini izlicem şaşırıyorum artık listede o var supernaturelden sonra onu alıcam inş =).
Terminator her zaman ilgimi cekmiştir zaten

Geri