HAHAHA GERÇEK OLABİLİR Mİ __? :SopaYOLDAŞ' Alıntı:fas'ta Türbani Araç Yapan Siyasi Partinin Adi "parti De La Justice Et Delepomment" Yani Türkçesi Adalet Ve Kalkinma Partisi !... Dini Siyaset Edenler Tüm Dünyada Ayni Isimlemi Parti Açiyorlar Yoksa ???
(alinti)
AMACIMIZ SADECE BİRAZ GÜLMEK GERÇEK VEYA DEĞİL ESPRİ AMAÇLI YAZILMIŞ BİR YAZI KİMSEYİ KÖRÜKLEMEK İÇİN DEĞİL HEMDE BUNLAR BİLİNDİK ŞEYLERblackwolf' Alıntı:BEnim Arkadasın Adı Ali Tam Bir HIrsız Benim ADımda Ali Bendemi Hırsızım + Bna a Göre Siyasete Girior
YANLIŞ ANLADIYSAK ÖZÜRblackwolf' Alıntı:körüklemek deil eğer yapmak isteseydim yapardımda ama su var yorum yazma özgürüğü yorum seklim öle
blackwolf' Alıntı:BEnim Arkadasın Adı Ali Tam Bir HIrsız Benim ADımda Ali Bendemi Hırsızım + Bna a Göre Siyasete Girior
Stoudamire' Alıntı:gene carpıt olayı
ya adı Le Party De Cumhuriyet olsaydı napcaktın he
arkadasım senın benzetmen bıraz olmamıs sankı... nese bu bı tesaduf ise iyi ama degil gibi gozukuyor cunku hadı adalet ok yada kalkınma ok adalet kalkınma bıraz tesatuften cıkıyor bu da benım gorusum ve dusuncem..blackwolf' Alıntı:BEnim Arkadasın Adı Ali Tam Bir HIrsız Benim ADımda Ali Bendemi Hırsızım + Bna a Göre Siyasete Girior
YOLDAŞ' Alıntı:Dini Siyaset Edenler Tüm Dünyada Ayni Isimlemi Parti Açiyorlar Yoksa ???![]()
D R a g o n' Alıntı:Faydalı işlerle uğraşacağınıza boş işlerle uğraşıyorsunuz,başka verecek haber bulamadın mı,bula bula bu şok(!) haberi mi buldun,daha ne dediğini bile bilmiyorsun.
Önce ne dediğini bil ondan sonra konu aç...
D R a g o n' Alıntı:Faydalı işlerle uğraşacağınıza boş işlerle uğraşıyorsunuz,başka verecek haber bulamadın mı,bula bula bu şok(!) haberi mi buldun,daha ne dediğini bile bilmiyorsun.
Önce ne dediğini bil ondan sonra konu aç...
antitecrit' Alıntı:kardeşim Işine Gelmiyorsa Cevap Yazma Sana Göre Boş Olailir O Halde Yorum Yapma
Tamam Eleştiri Yapmak Hakkin Ama Başkasini Rencide Etmeyecek şekilde Yapmak Hakkin Var
Yürü Be "yoldaş" Kim Tutar Seni Teşekkürler