Tesadüf Serisi 2 Mutlaka Okuyun Bizden Bir Parça

yoldas

New member
Reaction score
0
fas'ta Türbani Araç Yapan Siyasi Partinin Adi "parti De La Justice Et Delepomment" Yani Türkçesi Adalet Ve Kalkinma Partisi !... Dini Siyaset Edenler Tüm Dünyada Ayni Isimlemi Parti Açiyorlar Yoksa ??? :D

(alinti)

YOLDAŞ' Alıntı:
fas'ta Türbani Araç Yapan Siyasi Partinin Adi "parti De La Justice Et Delepomment" Yani Türkçesi Adalet Ve Kalkinma Partisi !... Dini Siyaset Edenler Tüm Dünyada Ayni Isimlemi Parti Açiyorlar Yoksa ??? :D

(alinti)
HAHAHA GERÇEK OLABİLİR Mİ __? :Sopa

BEnim Arkadasın Adı Ali Tam Bir HIrsız Benim ADımda Ali Bendemi Hırsızım + Bna a Göre Siyasete Girior

blackwolf' Alıntı:
BEnim Arkadasın Adı Ali Tam Bir HIrsız Benim ADımda Ali Bendemi Hırsızım + Bna a Göre Siyasete Girior
AMACIMIZ SADECE BİRAZ GÜLMEK GERÇEK VEYA DEĞİL ESPRİ AMAÇLI YAZILMIŞ BİR YAZI KİMSEYİ KÖRÜKLEMEK İÇİN DEĞİL HEMDE BUNLAR BİLİNDİK ŞEYLER

körüklemek deil eğer yapmak isteseydim yapardımda ama su var yorum yazma özgürüğü yorum seklim öle

blackwolf' Alıntı:
körüklemek deil eğer yapmak isteseydim yapardımda ama su var yorum yazma özgürüğü yorum seklim öle
YANLIŞ ANLADIYSAK ÖZÜR

blackwolf' Alıntı:

HIRSIZ BİR ARKADAŞ MI DİKKATLİ OL BENCE

biz Eski KUrtuz HErtürlü :) kapı Açılır HAvalı Korna vs Çalınır Müracaat Pm :D:D

Stoudamire' Alıntı:
gene carpıt olayı
ya adı Le Party De Cumhuriyet olsaydı napcaktın he

BANANE... DİKKAT ETTİYSEN EN ALTTA ALINTI YAZDIM YANİ BENİM ALAKAM YOK

bende duymuştum öle bi benzerliq..hatta ampul olayı fln da bashka yabancı bi partiyle benzerdi.. tabi bunların dini siyasete alet etmekle bi alakası yoq ;)

blackwolf' Alıntı:
arkadasım senın benzetmen bıraz olmamıs sankı... nese bu bı tesaduf ise iyi ama degil gibi gozukuyor cunku hadı adalet ok yada kalkınma ok adalet kalkınma bıraz tesatuften cıkıyor bu da benım gorusum ve dusuncem..

gülünecek herhanğibirşey ben kendi adıma göremiyorum
gayet ciddi bir konu
ayrıca ben bilmiyordum teşekkür ederim

Faydalı işlerle uğraşacağınıza boş işlerle uğraşıyorsunuz,başka verecek haber bulamadın mı,bula bula bu şok(!) haberi mi buldun,daha ne dediğini bile bilmiyorsun.
YOLDAŞ' Alıntı:
Dini Siyaset Edenler Tüm Dünyada Ayni Isimlemi Parti Açiyorlar Yoksa ??? :D

Önce ne dediğini bil ondan sonra konu aç...

D R a g o n' Alıntı:
Faydalı işlerle uğraşacağınıza boş işlerle uğraşıyorsunuz,başka verecek haber bulamadın mı,bula bula bu şok(!) haberi mi buldun,daha ne dediğini bile bilmiyorsun.

PARDON AMA NE VARMIŞ DEDİĞİMDE NEDEN KONUYU ÇARPITIYORSUN
HEM SEN BEĞEN YADA BEĞENME BU KONU SONUÇTA GERÇEK

D R a g o n' Alıntı:

KARDEŞİM İŞİNE GELMİYORSA CEVAP YAZMA SANA GÖRE BOŞ OLAİLİR O HALDE YORUM YAPMA
TAMAM ELEŞTİRİ YAPMAK HAKKIN AMA BAŞKASINI RENCİDE ETMEYECEK ŞEKİLDE YAPMAK HAKKIN VAR
YÜRÜ BE "YOLDAŞ" KİM TUTAR SENİ TEŞEKKÜRLER

antitecrit' Alıntı:
kardeşim Işine Gelmiyorsa Cevap Yazma Sana Göre Boş Olailir O Halde Yorum Yapma
Tamam Eleştiri Yapmak Hakkin Ama Başkasini Rencide Etmeyecek şekilde Yapmak Hakkin Var
Yürü Be "yoldaş" Kim Tutar Seni Teşekkürler

Sağolasin ....

Geri