Tesettürlü mayoyu görünce çıldırdı!!!!

Nihilan

Banned
Reaction score
0

Çeşme'de tesettürlü mayo ile denize giren Hatice Şenocak ve çocukları asker eşinin saldırısına uğradı.

İzmir'de öğretmenlik yapan Hatice Şenocak, tesettürlü mayoyla Çeşme sahilinde denize girmek isteyince, plajda başka bir kadının sözlü ve fiziksel şiddetine uğradı.

'ÖRÜMCEK DENİZİ KİRLETİYORSUN'

Şenocak, başından geçen çirkin saldırıyı Yeni Şafak'a anlattı. Çocuğuyla birlikte yüzmek istediğini söyleyen Şenocak, "Adının Birsel Pehlivan olduğunu sonradan öğrendiğim kadın, 'örümcekler, utanmıyor musun denizi kirletmeye, Atatürk Cumhuriyetini kirletiyorsunuz' diye bağırarak hakaretler etti. Yanımda çocuğum vardı. Onlara, bari çocuğumu sahile çıkarayım dediysem de dinlemediler. Beni tartaklayarak sahile çıkarmaya çalıştılar. Jandarmayı çağırdık. Jandarmaya da 'ben asker karısıyım, hiçbir şey yapamazsınız' dedi.

SEN DE MAYO GİYECEKSİN.

Pehlivan'ın küçük oğlunun koluna tırnaklarını geçirdiğini anlatan Şenocak, "Ardından jandarma çağırdık, geldi. Jandarma iyi niyetliydi. Kadın 'ben asker karısıyım Bunlar böyle denize girmeyecek' dedi. Jandarma da çaresiz kaldı" şeklinde konuştu.

3 GÜNLÜK RAPOR ALDI.

Olayla ilgili Hatice Şenocak'ın avukatlığını ise savcılık görevinden isitifa ederek İzmir'de avukatlık yapmaya başlayan eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı üstlendi. Gültekin Avcı, Memur-Sel İlçe Başkanı Abdurrahim Şenocak'la birlikte Çeşme'de dün olay tespiti yaptı. Avcı ise "Birileri ülkenin tek sahibi olduğunu zannediyor. Asıl bu zihniyet Türkiye'yi kirletiyor" dedi. Denizde yüzerken saldırıya uğrayan Şenocak, 3 günlük doktor raporu aldı. Olayın yaşandığı 4 Ağustos'ta şikayetçi olan genç öğretmen, dün de savcılığa suç duyurusunda bulundu.

( Yeni Şafak)

Tesettürlü mayoyu görünce çıldırdı

Şu zihniyete bakın!!!
Tesettürlü bir kadını zorla soyundurmaya çalış.
Ondan sonra böyle giderse sokağa çarşafla çıkmak zorunda kalacağız diye bas bas bağır.
İşte örümcekleşmiş bir kafa örneği.
İrtica diye bas bas bağıran bir zihniyetin yaptığı barbarlığın daniskası.
Ama şükürler olsunki bu tür insanlar misyonunu tamamladı.
Ama korkmayın İslam adaleti sizin içinde geçerlidir.
Biz sizin gibi barbar değiliz.
Biz yinede yaradanda dolayı sizide seviyoruz.
Ve ALLAH cc dan sizin içinde hidayet diliyoruz.

sözmu kaldı söylenecek ?

medenıyetse soymak bendenı hayvanalr bizden daha medeni

mehmet akif

tesettürlü mayo giyeceklerine
direct mayo veya bikini gisinler daha iyi

oda olmadı kapalılar için özel palace lar var capris palas var sırf kapalılar giriyor oraya gitsinler o halde

Söylenecek Söz kalmadı . Atatürk'ün Cumhuriyetini Senin gibi Gerizekalı insanlar katletiyor . Mayo Serbest te Haşema Yasak . Allah Islah Etsin . ELimden Bişi gelmiyor Gelse varya ...

Milletin Haşamasından Kaprisinden Kime Ne Kardeşim İsteyen İstediğini Giyer.

Nabıcan geLse ?

Denize Takım eLbiseyLe gireLim bizde o zmn :D :D

Bırakın bu işLeri herşeyin bi üsLubu var...

ArapLar orda ÇarşafLa yaşıyo burda hayatını... Ne biLceksiniz tabi anca Konuşun...

Yakında ÇarşafLa gezenLer Atatürk'ün devrimLerine saygıLı da dersiniz ;|

boş boş konusma adam istedigi gibi girer denize sanamı soracak ister mayo giyer ister tesettür takar bu en büyük ayrımcılıklardan birisidir ne biçim bi zihniyet bu anlamadım yani töbe töbe sövdürecekler zorla...!!!!

Terbiyesizlik Yapıyorlar Birde Atatürk'ü Karıştırıyorlar Kendi Terbiyesizliklerine.
Israrla Söylüyorum İster İsem Takım Elbise İle Girerin Denize Kime Ne Kardeşim.
Korkarım Ki Bunlar Yakında Anayasaya Tesettürlü Mayo İle Denize Girilmez Diye Bir Yasa Da Koyarlar Ha Ha :)

boş boş konusma adam istedigi gibi girer denize sanamı soracak ister mayo giyer ister tesettür takar bu en büyük ayrımcılıklardan birisidir ne biçim bi zihniyet bu anlamadım yani töbe töbe sövdürecekler zorla...!!!!

Sövsene

boş boş konuşan kim acaba KıLık kıyafet devrimi yapıLaLı çok oLdu ?

Asker karısı olman o kadına hakaret edebilirsin anlamına gelmez, birde jandarmayı tehdit ediyor.
Böylelerini ve düşünenleri.............!

arkadasım saçma sapan konusma bence mantıklı ol polemige girmek istemiyom senle artislik öyle klavye başında olmuyor maalesef isteyen istedigi gibi girer ve buna kimse karışamaz karışanlarda böyle ben asker karısıyım şöyle böyle diye laf eder işte..demokratik eşit bi ülkede yaşıyorsak yok laiklik yok şu bu diye cingar çıkarmıcaksın o zaman kimseyi ilgilendirmez isteyen istedigi gibi girebilir ...

arkadasım saçma sapan konusma bence mantıklı ol polemige girmek istemiyom senle artislik öyle klavye başında olmuyor maalesef isteyen istedigi gibi girer ve buna kimse karışamaz karışanlarda böyle ben asker karısıyım şöyle böyle diye laf eder işte..demokratik eşit bi ülkede yaşıyorsak yok laiklik yok şu bu diye cingar çıkarmıcaksın o zaman kimseyi ilgilendirmez isteyen istedigi gibi girebilir ...

ArtistLik yapan km ? KLavye basında değiL her yerde senLe aynı sekıLde konusurum farketmez...

LaikLik neden bu kadar batıyo aga size ?

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!

-Neyzen Tevfik-

;) Buda konuya son postumdur...İLLa geL uğraşcam diyen Pm bi zahmet : )

kaale alınacak biri degilsinki sana sinirleniyim :) Kendin yazmışın bak
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Sen kimsinki Kime mayo soruyon o zaman :D

heryerde konusturmazlar merak etme :) :):)

тнєĵøкєя;5108908' Alıntı:
Sövsene

boş boş konuşan kim acaba KıLık kıyafet devrimi yapıLaLı çok oLdu ?

kılık kıyafet devrimi oldu ama senin beyninin devrime ihtiyacı var dostum ...
hala lut kavmi beyinlerde gezersiniz ... Git önce o beynine bi devrim yap sonra gel burada milletin ne giyeceğine karar ver ... Hakikaten sen kimsinki kimin nerede ne giyeceğine karar verebiliyosun ...
Anayasada bile böyle bişi yokken ... Dediğim gibi o beyin işine el at yoksa çok yerde seni rezil rüsva eder

kılık kıyafet devrimi oldu ama senin beyninin devrime ihtiyacı var dostum ...
hala lut kavmi beyinlerde gezersiniz ... Git önce o beynine bi devrim yap sonra gel burada milletin ne giyeceğine karar ver ... Hakikaten sen kimsinki kimin nerede ne giyeceğine karar verebiliyosun ...
Anayasada bile böyle bişi yokken ... Dediğim gibi o beyin işine el at yoksa çok yerde seni rezil rüsva eder

kardeş hiç ugrasmaya degmez boşverr...

Konu siirden acilmisken.
Neyzene verecek bir cevabimiz vardir elbet..

Be hey DÜRZÜ.

Hey gidi dürzü şimdi gör bak nerdesin,

Sarhoşken geçecektin sıratın köprüsünü,

Göreceksin ateşin seni yakan közünü.

Gerici, dinci deyip, hep geçerdin alayı

Dediklerin yüzünden yiyeceksin kalayı

Ölene kadar içtin, içip kendinden geçtin

Ey sen bu yolu hep isteyerek seçtin

Gittiğin yerde var mıdır meze, rakı, şarap

Yine diyor musundur ulan şerefsiz Arap

Sen kimsin demiştin ya dinini savunana

Bak şimdi hesap günü inlersin yana yana

Orda da böbürlenip atıp tutuyor musun?

Yoksa pişman oldun da tövbe mi ediyorsun

İş işten geçti şimdi çaban boşuna

Bakalım öbür taraf gidecek mi hoşuna

Laiklik çagdaşlık dedin unutturdun ALLAH`ın emirini

Yat Kalk sadece ALLAH`ına dua et.

Abdest-namaz hiçbirini bilmezsin,

Ramazanda farz orucu tutmazsın,

Oruçluya biraz saygı duymazsın,

Sen kendini ne sanarsın be DÜRZÜ

Kur'an der ki, kadın çıplak gezmesin,

Sen dersin ki, türban serbest olmasın,

Kimse sana, 'Bu nasıl iş' sormasın,

Sen bu dînî, ne sanarsın be DÜRZÜ

Müslümana çakal gibi hırlarsın,

Laf diyene ateş gibi parlarsın,

Anan soyup, sokaklara salarsın,

Baban kimmiş, bilir misin be DÜRZÜ.

Olay üzücü fakat, gözlemlerim sonucunda anladığım bişey var ki; Yeni şafak gazetesi sürekli bu tür haberler yapıyo, Seneryodan ibaret olduğunu düşünüyorum. İnanmadım bu olayın gerçek olduğuna. Maksatlı bi haber.

тнєĵøкєя;5108901' Alıntı:
Nabıcan geLse ?

Denize Takım eLbiseyLe gireLim bizde o zmn :D :D

Bırakın bu işLeri herşeyin bi üsLubu var...

ArapLar orda ÇarşafLa yaşıyo burda hayatını... Ne biLceksiniz tabi anca Konuşun...

Yakında ÇarşafLa gezenLer Atatürk'ün devrimLerine saygıLı da dersiniz ;|

resminden ne olduğun çok belli oluyor.otur önünden ye istersem takım elbiseyle girerim sana mı soracam benim usulum boyle buna sen mi karar verecen kim sin sen.

Geri