Tijkuzu Formayı Kaptı.

Novace

New member
Reaction score
0
Tjikuzu formayı kaptı
İstanbul Belediyespor´dan transfer edilen Namibyalı, kaptan Hüseyin Çimşir´den boşalan ön libero mevkisini doldurdu. Selçuk ile iyi bir ikili olan siyahi yıldız, adeta mutluluktan uçuyor.

10hq8tv.jpg

Karadeniz temsilcisinin ilk transferlerinden biri olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan büyük uğraşların ardından alınan Tjikuzu, Trabzonspor’da önemli bir boşluğu doldurdu. Hüseyin Çimşir’in orta alanda boşalttığı yerin adamı olduğunu kısa sürede kanıtlayan deneyimli futbolcu, uyumlu kişiliğiyle de dikkat çekiyor. Orta alanda kesici rol oynayan Namibyalı, aynı zamanda oyun kurma konusundaki maharetleriyle Broos’u sevindirdi. Birlikte görev yapacağı partneri Selçuk İnan ile de oyun stilleri örtüşen Tjikuzu, “Açıkcası Trabzonspor’da beklediğimden çok daha pozitif bir ortam buldum. Herkes birbirine yardımcı oluyor, aynı dili konuşuyor. Kaliteli bir takımımız var ve hepimiz dört gözle liglerin başlamasını bekliyoruz. Ayrıca taraftarlarımızın kamp ortamındaki ilgisinden de duygulanmamak elde değil” ifadelerini kullandı.

‘Böylesini görmedim’
Taraftarların ilgisi hakkında Trabzonspor’un patronu Broos’un da diyecekleri vardı: Belçika’da böyle şeyler görmek pek mümkün değil. Burada insanlar sevdikleri takım için kilometrelerce yol geliyor. Gelip gördükten sonra Trabzonspor taraftarına bir kat daha hayran oldum.

Kaynak

Geri