Tilki Andrei (o_O) | Bence Bu Karakter Polat'dan Daha iyi..!

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Tilki Andrei, Kurtlar Vadisi dizisinden hayali bir karakterdir.

Bir Rus ajanıdır. Rusya'daki mafya örgütünün başı olan Tilki Andrei, diziye 82. bölümde girmiştir. Türkiye'ye geliş amacı Samuel Vanunu'yu yok etmektir ve bu amacını başarmıştır.Ses tonu ve karizmasıyla bütün seyirciyi etkisi altına almıştır.Rütbesininde konseydekilerden çok çok yüksekte olduğu söylenen liderdir. Dizide ölüp, ölmediği belli değildir.Polatın öldüremediği intikam alamadığı kendindende çok güçlü olan düşmanıdır.Ve büyük bir analizle tilki andrei'nin Andrei Tykin olduğuna kanaat getiriliyor.Andrei Tykin Sarı Avni'nin lideri olduğu Pizza Connection uyuşturucu şebekesinde adı geçti CHP İçel Milletvekili Fikri Sağlar'ın sorgu önergesinde Andrei TykinTürkiye'de olduğunu ve Hüseyin Sümbül'e ait bir cep telefonu kullandığını ve Hüseyin Sümbül'ün de Antalya Kemer Beldibi'in de otel kiraladığı ve otelin sahibinin Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'e ait olduğunu açıkladı.Andrei Tykin'in 33 yaşında ve bütün doğu blok ülkelerinde Çakal Carlos'un görevlerini üstlenmiş durumda..

k3iswfdwb4r7otvgk49.jpg

feddyn0e3u3sw198t712.jpg

Ben Kurtlar Vadisini bu adam icin izlyordum valla :durdurun

bu adam yalan olalı cok oldu ya : )

valla ben böyle bi adam olduunu bilmiodum... belki pusu da deilde eski sezonlarda olabilir....

sadece 2 bölüm mü izledin o zaman adam 2 bölüm sonra iptal polat dayı götürdü herifi :D

Bu herif 10 numaraydı ama cok kalmadı dizide bence yenı karakterler gerek pusuya Müslüm Gürses Olabilir:D

dizide bi kac bölüm vardı. ama oynayan adam fena rol kesiyodu. polat onun kadar iyisini yapamıyo diyebilirim.
kafama takılan 2-3 bişe var.
cakırın eşi nesrine ne oldu?
tuncay kantarcının eski sağkolu abidine ne oldu?
tilki andreye ne oldu?

Geri