Torrent Siteleri Hakkında Sorum Olacak

__crazy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar torrent sitelerine üyelikler ücretli mi???
Örnek site olarak torrent reactor gibi

Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim​

Hayır bunlar ücretsiz hizmet veren sitelerdir ama bazı torrent sitelerinin torrentlerinin yanında bazı işaretler olabilir o da o torrentin bi siteye(ücretli,ücretsiz) ait oldugunu ve o siteye gidip indirilebileceğini söyler geri kalan işlemler ücretsizdir.

hocam birşeyde ben soracam bu torrent olayı hakkında fazla bilgim yok nasıl download ediliyo vs ve bazıları cayip şarlar sunuyo biraz bilgi verebilirseniz sevinirim

hocam birşeyde ben soracam bu torrent olayı hakkında fazla bilgim yok nasıl download ediliyo vs ve bazıları cayip şarlar sunuyo biraz bilgi verebilirseniz sevinirim

Ben biraz bilgi vereyim.Torrent indirmek için kullanılan programlar vardır (BitComet, uTorrent gibi)Bu programlardan herhangi birisini indirip kurarak torrent indirmeye başlayabilirsin.
Torrent indirmek için;
uTorrent
BitComet
eMule
BitTorrent gibi programlar vardır.
Eğer hangi torrent programının tavsiye edildiğini soruyorsan uTorrent tavsiye ederim.ADSL modemine port açarsan torrentları daha hızlı indirebilirsin...

Arkadaşlar torrent sitelerine üyelikler ücretli mi???
Örnek site olarak torrent reactor gibi

Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim​

Bazi sitelere davetiye ile uye olabilirsin burda forumlari gezcek olursan kimi arkadaslar dawetiye dagitiyor onlardan rica edebilirsin.Bir de bazen kisa araliklarla uyelik alimi aciliyor sansliysan denk gelip uye olabilirsin arkadasim

Geri