Torunundan çocuğu olacak

icemen

New member
Reaction score
0
uvey-torunundan-cocugu-olacak.jpg

Ünlü sinema yıldızı Morgan Freeman'ın 10 yıldır ilişki yaşadığı üvey torunundan çocuğu olacak.

ABD'li ünlü sinema yıldızı Morgan Freeman (73), 10 yıldır ilişki yaşadığı üvey torunu E'Dena Haines'ten baba olmaya hazırlanıyor. E'Dena, Freeman'ın ilk eşi Jeanette Adair Bradshaw'un torunu.

ancak 27 yaşındaki kız, Freeman ile ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. Freeman'ın 25 yıllık eşi Myrna Colley Lee'den ayrılmasının nedeninin de bu ilişki olduğu ileri sürülüyor. Çiftin ABD medyasına konuşan yakın bir arkadaşı, "E'Dena, Morgan'ın çocuğunu dünyaya getirmek istiyor. Onu elinde tutmanın tek yolunun bu olduğunu düşünüyor" dedi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• uvey-torunundan-cocugu-olacak.jpg
    uvey-torunundan-cocugu-olacak.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 3,451
Bizim ağalar paşalar böyle yapsa kıyamet kopar ( kopması da normal) elin adamı üstelik torunuyla böyle bir işe kalkışınca moderlik diye karşımıza çıkarlar ... Ne günlere kaldık cidden dünyanın civisi çıktı :sneaky2:

Üveymis en azindan,öz de olabilirdi:thumbdown:Erkegi bir yere kadar anlayabilirim de(genc ve güzel bir kiz)kiz nasil bir psikolojiyle onunla birlikte oluyor?

Tiksinccccccccccc:Sopa

Rezil Herif Yaa Adam Üvey Olsa Bile Torunuyla Evlenmez :saskin

kendi anlayışlarıma göre kabul edilemez bir tablo bu. Morgan Freeman ı da çok severim aslında. şaşırdım. çiçek_kız rumuzlu kişin de ''Erkegi bir yere kadar anlayabilirim de'' sözüne bir anlam veremedim.

Anlatayim;
Genel ahlak kurallarini bir kenariya birakirsak ki burda o kurallar zaten cignenmis..genc ve güzel bir kadinla birlikte olmak o kadar zor olmasa gerek..
o acidan demistim.

genç ve güzel olan kızın Morgan Freeman ın şöhreti ve parası için bu durumu kabul ettiği açık. ben ce asıl kızın sorgulanması gerek.

Anlatayim;
Genel ahlak kurallarini bir kenariya birakirsak ki burda o kurallar zaten cignenmis..genc ve güzel bir kadinla birlikte olmak o kadar zor olmasa gerek..
o acidan demistim.

Kızın neden böyle bişey yaptığı da sadece parayla ilgili bence. adamın yaşı geçmiş, bi ayağı çukurda, Kızın kendine iyi bi gelecek hazırlamak için buna katlanıyo. Midesiz olması söylenemez.

n haldeyiz yaa insan nasıl torunundan bı cocugu olurr akıl almazz bısey

yakında geberir gider zatn bi pislikten kurtulmuş oluruz. keşke 10 sene önce ölseymiş. köpek herif

Ayıp kardeşim yaa vallahi ayıp

Geri