Toyota'da 2 haftalık mecburi izin

game06

New member
Reaction score
0

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ, 3 bin 500 işçiye 2 hafta izin verdi.

Edinilen bilgiye göre, Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ 3 bin 500 işçisi iki haftalık ücretli izne çıkartıldı.

Diğer yandan, Toyota Türkiye'nin yan sanayi ürünlerini yapan Toyota Boshoku Fabrikasında çalışan bin 500 işçi de Toyota Fabrikasının üretime ara vermesi nedeniyle aynı dönemde izine çıkartıldı.

İki fabrikada çalışan 5 bin işçi, 12 Ocak'ta iş başı yapacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10662584.asp?gid=229

O kis tatili vermistir yoksa Hamdolsun bizde kriz yok:vur

krizle alakası yok kesinlikle işçilerin psikolojisi düzelmesi için izin verilmiştir.

buna inanıyorum desem bana hödük diyen çıkarmı

psikolojileri bozulmustur diye boyle bir sey yapmıstır toyota , azcık dinlensinler pskolojileri düzelsin diye :D :D

haha bilmem......başbakan diyen çıkmadı şimdiye kadar :)))

%47 yi unutmak lazım neme lazım bu millet benide başbakan cumhurbaşkanı seçer felan en iyisi milletle ciddi şekilde dalga geçmek ,ne kadar ciddi şekilde dalganı geçersen bu milletin güvenini okadar çok sağlarsın.

senden hödük bile olmaz, hödüklere küfür etmiş oluruz

vay be millet uyanıyor galiba, tebrik ediyorum bu milletin uyanacağını bilsem her türlü hakarete razıyım.

velakin umudum yok ben pisiklojik diyorum astrojik diyorum analjik diyorum mokoko diyorum teğet geçer yandan takar diyorum inandıramıyorum rte pisi pisi pisiklojik dedimi dedimi milletin dibi düşüyor.

%47 yi unutmak lazım neme lazım bu millet benide başbakan cumhurbaşkanı seçer felan en iyisi milletle ciddi şekilde dalga geçmek ,ne kadar ciddi şekilde dalganı geçersen bu milletin güvenini okadar çok sağlarsın.
.

denize düşen yılana sarılır diyeceğim ... ama umarım ki erken farkına varırlar

Geri