TTNET İle İlgili Sorum Olucak Bakarmısınız?

Eğer sözleşmen devam ediyorsa, 30 günde 1 defa yapmak üzere "TARİFE" değiştirebilirsin. Yani kimse sana bir alt pakete geçemezsin diyemez. TTNET'e verdiğin taahhüt 2 yıl boyunca TTNET kullanacağım şeklindedir. Herhangi bir paketi bağlamaz dolayısıyla paketini değiştirebilirsin, müşteri hizmetlerine aynen bunları söyle yapacaklardır.
2. olaya gelirsek, NetLimitsiz tarifesi 8mbit'e kadar hız destekler ama 8mbit'e çıktığı görülmemiştir. 2011 yılında dediğin kısıtlamaları değiştirdiler. Aylık 25gb'yi aşarsan hızını 1mbit'e indiriyorlar. Aylık ücretide 54,90 TL.
Bir de ADSL hattını kapatıp açtırırsan yeni üye olmuş gibi açılış ücreti ödersin, sanırım 15 TL..
Sen hemen şimdi 444 0 375'i ara ve burada okuduklarını aynen söyle. Eğer derlerse şu sebepten dolayı geçemiyorsunuz buraya yazmanı rica edicem senden..

Allah Razı Olsun Verdiğin Bilgiler İçin Arayıp Ayrıntıları Mesaj Olarak Bildircem.
ŞU Bilgiyide Eklemeyi Unuttum Ben Bir Kere Kapattırdım Sonra Tekrar Açtırmaya Karar Verdim Açtırdım Fakat 2mbit olarak açtırdım.
-----------------------------------------------------------
Birde Şöyle Bir Bilgiye Ulaştım Alt paketten üst pakete geçinde değilde üst paketten alta geçtiğin zaman ücret ödüyormuşun...
-------------------------------------------------------------
Sen alt paketten üst pakete geçiş yapmışsın ben ise üst paketten alt pakete geçicem.Bir ara Aradım Şuanda Geçiş Yapamassınız Dediler.Bakalım Arayınca Ne Dicekler.

------------------------------------------------------------------
BENİM TEK İSTEDİĞİM 1MBİT SINIRSIZ
---------------------------------------------------------
Bir KAYNAKTAN ALDIĞIM BİLGİLER ŞUNLARDI...
TTnet kampanyasından 03.08.2009 tarihinde yaptığım başvuru sonucu yararlanmaya başladım.Şu an 100 mbh hızda limitsiz internet tarifesinden yararlanıyorum.Bugün tarifemi değiştirmek üzere türk telekom bayisine gittim ve bana sistemin tarife değişikliğine izin vermediğini söylediler.Sonra ekranda yazan mesajı okudum ve şu mesajı gördüm;

"Kampanyadan yararlandığınızdan dolayı bir alt tarifeye geçemezsiniz."

daha sonra ordaki memurdan Abonelik sözleşme formunu istedim ve arkasında aynı ibare yer alıyordu.O zaman anladım bana güzel bir tuzak hazırlanmış.Yani türk telekom 1 hafta önce beni arıyor tarifenizi bir üst tarifeye geçirmek için sizden telefondan onay istiyor.Fakat sizin alt tarifeye geçmenize izin vermiyor.Gerçekten çok uyanık bir madde eklemişler sözleşmeye.Tabi bu maddeden türk telekomda çalışan görevlilerin dahi haberi yok.Sözleşme imzalanırken hiç bir sorun yok,herhangi bir uyarı yok sözleşmeler okutulmadan kısaca 45 TL ye sınırsız deniliyor.Ondan sonra sözleşmelerin detaylarını faturalarda anlıyoruz.Yani türk telekom sözleşmenin gereğini yapıyoruz neden okumadınız biz bunu sözleşmede belirttik diye bir cümle diyorsa bu ttnet aboneleriyle dalga geçmek manasına gelir.Yani size para tuzağı hazırladık ama bunu sözleşmelere köşe bucak sakladık.Eğer bu hata düzeltilmezse internet ortamında ve yaşadığım şehirde bu sıkıntıları ve türk telekomun bu ayıbını her yer dile getireceğim.

Amin cümlemizden..
Dediğin gerçekleşebilir.. Ttnet'in tüm kullanıcılarını kazıkladığı açıkça ortada. Alt tarifeye geçmeye kalktığında daha önce almış olduğun indirimleri geri ödeyebilirsin. Artık bunun için çok geç tabi. Ama tahhüt vermediğin zaman herhangi bir yaptırım uyguluyorlar mı bilmiyorum. Mantık olarak uygulamamaları lazım. Mesela benim Şubat 2012'de taahhütüm bitiyor. Bitmesine yakın beni arayacaklar ve dicekler ki, sizden 6 ay boyunca 10 TL (atıyorum) sınırsız faturası alalım 2 yıl taahhütte bulunun. Kabul edersem 2 yıl daha onların istediği gibi oynicam, ama kabul etmezsem sorun yok..
Telekom adsl hizmetinde tekel olduğu için herkesi sömürüyor. Ödenen parayla aldığımız hizmetin uzaktan yakından alakası yok. Ben şuan aylık 54,90 TL fatura ödüyorum. Bu fiyata benim 100 mbit hızda herhangi bir sınırlama olmadan nete girmem lazım. Dünya üzerindeki ülkelere bakarsak onlarda fiyatların ne denli ucuz olduğunu görürüz. Bunların hepside bizden kat kat iyi ülkeler değil. Dial-up bağlantıda da en pahalı bizdik, adsl'de de biziz.. Benzinde de biziz, doğal gazda da...
Bu açıdan değerlendirirsek aslında Dünya üzerinde en zengin ülke biziz :)

HardRhymeR klavyene sağlık dostum ne güzel açıklamışsın dediklerine harfi harfine katılıyorum Devlet bu tekelciliğe el atmazsa kazıklanmaya mecburuz Dediğin gibi fiyat oranından baktığımızda Dünyanın en zengin ülkesi Türkiye ama gel görki asgari ücret 600 tl :) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi ve dedim :)

Alt Pakete Paraylamı Geçebilirim ?
Yada Kapattırmak İçin Neler Yapmak Gerekiyor Ücret Ne kadar ?

Yararlandığım Kampanya Şöyleydi İlk 6 ay 45TL Daha Sonra 62TL 2MBİT

-------------------
Bu Arada Verdiğin Bilgiler İçin Tekrar Tşk Ederim Kusra Bakma Senide Biraz Yoruyorum Ama.

Rica ederim. Alt pakete geçme konusunda tam bir bilgiye sahip değilim. Ama hattını kapattırmak istersen ve taahhüt zamanın henüz dolmamışsa bu süre içerisinde aldığın tüm indirimlerin farkını geri ödersin. Ayrıca TTnetten tekrar adsl hizmeti almak istersen açılış ücreti ödemek zorundasın.

Ttnet online işlem merkezinde tarife değişikliği var ordan yapsam olurmu acaba ?

Geri