TTnet Aile Koruma Şifresini Kırmak

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Selamlar..

newkfmgrsn.jpg

Yaşadığım bir olayı anlatarak TTnet Aile Koruma Şifresini Nasıl Kıracağınızı Anlatacağım. bir arkadaşım bahsediyordu. "hell bulundugum yerde ttnet aile koruma sifresiyle internete kısıtlama getiriliyor" diyordu.

Sanırım bu arkadasım başlat çalıştır a girerek cmd yazdığında ve ping yazıp www.hell-world.org yazdığında, eğer ttnet in koruma saatlerindeyse pingi iletilemiyordu.

Telefonda ilginç olduğunu söyleyip birde, internet explorer i açıp
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.hell-world.org/ yazmasını söyledim.

ttnet sayfasına yönlendirildiğini söyledi bana.

Aklıma tek birşey geldi. demekki bilgisayar localde. ancak ttnet localinde. herneyse diyip, 4. leventten bindiğim metroya bindim ve osmanbeyde indim :) geçen 15 dakkalık sürenin ardından arkadaşımı tekrar aradım ve çalıştır ı açarak, birde

tracert www.hell-world.org

yazmasını istedim.

C:\>tracert www.hell-world.org

En fazla 30 atlamanın üstünde
hell-world.org [62.68.193.44]'ye izleme yolu :

1 1 ms 1 ms 1 ms RTA230.home [192.168.1.1]
2 12 ms 11 ms 11 ms 85.99.40.1
3 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
4 13 ms 12 ms 13 ms gyt_t2_3-gyt_t2_1.ttnet.net.tr [212.156.118.30]

5 12 ms 13 ms 12 ms client-194-2.public-ge0.nixcon.com.tr [62.68.197
.2]
6 12 ms 13 ms 12 ms ge-02.gw-backbone-b2-link.public.nixcon.com.tr [
62.68.223.50]
7 13 ms 13 ms 13 ms client-193-54.public-ge0.nixcon.com.tr [62.68.19
3.444]

İzleme tamamlandı.

gibi bir yanıt alması gerekirken, 4. adımdan sonra nixcon hattına yönlenmek yerine yine ttnette kaldığını söyledi bana.

Sanıyorumki dns kullanarak girersin dedim.

ağbağlantılarıma sağ tıklamasını özelliklere girmesini , mevcut bağdan yine sağ tıklaıp özelliklere girerek burdan tcp ip yi seçmesini ve alttaki dns ayarları kısmına,

Yeğlenen: 208.67.222.222

Alternatif: 208.67.220.220

yazmasını söyledim. Şurada Anlatım var Resimli: https://www.opendns.com/start?device=windows-xp

tamam diyip kaydettikten sonra, internet e ulaşabildiğini söyledi.

Yöntemi deneyebilirsiniz. Ancak acaba dediklerimden dolayımı yoksa, ttnet koruma saati dışınamı çıktı orasını espirili bir sözle özetlemek gerekirse, Allah bilir.

Anlatım: hellboy726
Çalıntılamayınız :)

Len Olm Sen Ne Yaramaz Bi Çocuksun Yaw :D
Alla Seni. Gerekli Bişi Olmasa Adamlar Koyar mı Bunada El Attın Ya Öpüjem Walla

Kardeşim Benim

bilgilendirme için tşk ederim saolasın

adam héLL :goz:
éLLériné biLgiLériné sağLık .

Güzeldi walla denemekte yarar var dıye dusunuyorum koruma sıfresı olanların...

Yok Artık =)

Teşekkürler arkadaşım eline sağlık çok güzel birpaylaşım....

Arkadaşım daha kolayı var ilk önce interneti kapatıyoruz daha sonra program files e girip contecwatch ı bulup siliyoruz.Biraz zor oluyor silmek ama bir kaç kez interneti kapatıp açtığında silinebiliyor.Daha sonra sürekli hata alıyorsun en sonunda ise ağ bağlantılarıma girip sorun tanımlama diyorsun intenet kapalı tabii oradan sorunu buluyor ve sil diyorsun işte bu kadar

ne anlatıyorsun usta sen :melek

abicim çocuklara niye kötü yollar gösteriyon? :D
ellerine sağlık

arkadaşlar ben denedim ama bir türlü yapamadım eğer yardımcı olursaanız sewinirimmm.....

ne diyeyim senin için imkansız yok sadece biraz zaman alır

.) amma kotuma koymuş ha ttnet de.) Yalnız dikkat et uyamasınlar, geçen youtube a dns değişerek de giremedik.

Geri