Ttnet - Komple Sorunlu İnternet - Ttnet

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Temmuz'un 10u itibari ile net bağlattık o günden beridir kullanıyorum ve Temmuz ayının faturası geldi...

AYLIK ADSL ÜCRETİ : 21,80 - normalde ilk 3 ay 19 Ytl demişlerdi
AYLIK ADSL kısıt ÜCRETİ : 16,71 - bunun ne olduğunu bilen varmı???
KULLANIM ÜCRETİ TEMMUZ : 7,94 - buda ne nerden çıkıyo bu ücretler
BAĞLANTI ÜCRETİ : 2,26 - bunu biliyorum 12 ay gelecek hep ben öyle istedm
İNDİRİM TUTARI : 7,53 - bu ne ücreti onuda bilmiyorum

Ordan burdan şurdan ücret derken ilk ayın faturası toplam 55 YTL geldi,yukarıda bilmediğim bazı ücretler yüzünden....

Not: Ttnete göre ilk ay 1,056 mb kota aşımı var...ama yinede yukarıdaki ücretler çok fazla...

Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim...

Saygılar...sevgiler

walla banada kota asımlı geldı 63 ytl geldı :D her ay bole oduorum alıstım :D

Temmuz'un 10u itibari ile net bağlattık o günden beridir kullanıyorum ve Temmuz ayının faturası geldi...

AYLIK ADSL ÜCRETİ : 21,80 - normalde ilk 3 ay 19 Ytl demişlerdi
AYLIK ADSL kısıt ÜCRETİ : 16,71 - bunun ne olduğunu bilen varmı???
KULLANIM ÜCRETİ TEMMUZ : 7,94 - buda ne nerden çıkıyo bu ücretler
BAĞLANTI ÜCRETİ : 2,26 - bunu biliyorum 12 ay gelecek hep ben öyle istedm
İNDİRİM TUTARI : 7,53 - bu ne ücreti onuda bilmiyorum

Ordan burdan şurdan ücret derken ilk ayın faturası toplam 55 YTL geldi,yukarıda bilmediğim bazı ücretler yüzünden....

Not: Ttnete göre ilk ay 1,056 mb kota aşımı var...ama yinede yukarıdaki ücretler çok fazla...

Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim...

Saygılar...sevgiler
alışırsın korkma.

Kotanı Aştığın Anda 29 Ytl'den Hesaplıyo..1 Gb Kota Aşımı Bağlantı Ücreti..

Doğru Gelmiş.. Abartılacak Bişi yok Eğerki Kotayı aşmassan 19 Ytl qeLir.

1 Mb Dahi Aşarsan 29 Ytl'den Hesaplanır.. TTnet Kandırmacası İşte.. ..

Benimki Sınırsız 49 Gelmesi Lazım Ama 53 Geliyo.. Fatura Daha Bize Gelmeden Çıktığı Günden İtibaren

Gecikme Bedeli Başlıyo.! Herneyse.. Alışman Lazım Ya Kotayı Geçmiyceksin..

Yada Katlanacaksın:goz:​

Edit : Eğer Kotamı Nasıl Aşmıyacam Diyosan..

Video Paylaşım Sitelerine Fazla Takılma.. Msn'de Kamera Fazla Açma.. Yada Karşı Taraf Dahi Açsa..

Yine Kotan Gider..

( Sesli Chat ) Parantez İçine Alıyorum Belkide En Çok Kota Yiyen.. Site'dir..

Benden Sana Tavsiye Sadece Msn Aç.. Hackhell'a Takıl.. Sohbet Sitesini İrc Kullan..

Başkada Bişi Gelmiyo Aklıma.​

ttnet tarafınfan kazıklananlar ailesine hoş geldin Berduşşşş :biggrin daha ne kazıklar yiyeceksin gör bak :clap

bana 29 lira fatura gelmesi lazımken ilk ay 32 geldi ikinci ay 37 üçüncü ay 52 geldi nasıl kazıklanmısım ama :D Dava açsam dava bedeli 80 lira civarı yanlıs hatırlamıyosam.Şayet kazanırsamda davayı sadece benden fazla aldıkları parayı alabilicem.9 gb sınırlı diye üye oldum ilk aydan itibaren faturada sınırsız yazıyo böyle bi kazıklama mantıgında ttnet

Ben bu Ttnetin Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben bi ara 17gb kullanmıştım 1 ay içinde 50 milyon geldi kotalı. 4 gb aşımdan sonrasını almıyoruz demişti çalışan akdın ama yine de güvenmeyin;)

Geri