ttnet kota aşımı

-ensar-

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şu an 4Gb limitli internet kullanıyorum.Kasım ayı içerisinde interneti fazla kullanacağım acaba vereceğim maksimum fiyat nedir.Kota aşımından sonra her gb 10 lira durumu sürekli devam ediyor mu yoksa belirli bir noktadan sonra sabit mi kalıyor?
Eğer artıyorsa geçici olarak bir aylığına sınırsız tarifeye geçip sonra eski tarifeme geri dönebilir miyim?

Ordaki yazan tarifeye bakma 50TL gelir
4 gb geçtysen +10 5 i geçtiyse +20 6 gb olursa +30 yani 29 tl veriyorsan 60 tl olacaktır...
Sabit değil 1gb 10 tl gerisi sana kalmış ama ttnet olduğu için kaspersky gibi kafasına göre takılabilir 90 tlde gelebilir...

Geçici sınırsız yapabilirsin ama gene geçici olarak fazla para koyarlar...
Bence ttnet sınır en büyük hata...Hele warez gibi sitelerde takılıyorsan

emin olmamakla beraber , bildiğim kadarıyla 480 lira gibi bir limiti var ancak ek vergiler faiz oranlarıyla bu miktar 550 lira civarında bir rakama denk geliyor .
ayrıca tarife değişikliklerinde sözleşme imzalamazsan yeniden değişiklik yapabiliyorsun ama taahhüt ettiğin zaman , örnek olarak 1 yıl , o süre boyunca ya kullanacaksın ya da indirimli bedeller da dahil toplam kullanım bedelini ceza olarak ödeyeceksin .
ancak bence türk telekom bayilerine sorarsan daha net bilgi alırsın

55 lira muhabbeti duymuştum da onun için merak ettim.Tarifeni aylık değiştirme özelliği olsa çok iyi olurdu.Kaldı ki zaten normalde sınırsızlar 45 ödüyor biz sınırlı kuluuanıcılar için de makul bir fiyatı olması gerektiği düşünüyorum.50-60 lira gibi

kardeşim ttnet sınırlı kullancaksan kazıklanmayı kaldırman gerekir :) sınırsız yaptırma qibi bir durumun varsa direkt snırsıza geç.

sınırsıza geçecem de inş kasım ayından sonra askere gidiyorum ve ailem içinde sınırlı net yeter :)Geldikten sonra inş geçeriz.Teşekürler yorumlarınız için

benim bildiğim ne kadar aşarsan aş kotayı en fazla ödediğin faturanın 2 katı gelio yani 30 normal fatura kotayı asarsan gb bası 12 lira falan yani en fazla ödücen para 60 olması lazım genelde böle diolar ama bazılarına fazlada gelebilio yani kafanına göre davranıyor.....

dostum ttnette 4 gb sınırlı tarife de aylık 69 liradan fazla gelmiyor ama geriye kalanı 1 sonraki aya bindiriyor ona göre kullan...

teşekkür ederim arkadaşlar hayallerim suya düştü :):) neyse demek download yapmayacağız :(:(

Bende Aynı Dertten Muzdariptim :smile: ttnet Müşteri Hizmetlerini Aradım.4 GB yi Aştıktan Sonra İstwerseniz 500 GB İndirin Yine De 68 TL'yi Geçmez Dediler.

TTNET // TTNET ADSL Ücretleri

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez

Bende Aynı Dertten Muzdariptim :smile: ttnet Müşteri Hizmetlerini Aradım.4 GB yi Aştıktan Sonra İstwerseniz 500 GB İndirin Yine De 68 TL'yi Geçmez Dediler.

TTNET // TTNET ADSL Ücretleri

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez

Arkadaşlar size güvenerek bu ay donload edeceğim.Ama en sonn gönlüm rahat olsun diye bir müşteri hizmetlerini arayayım değil mi?

sınırsıza geçtinmi bidaha geri dönüş yok anlaşman bitene kadar.

yasa geregı kullandııgn paketın lımıtsız karsılıgınının %25 ınden fazla odemıyosun
lımıtsız karsılıgı 45,25 tl

45,25+%25=56,25 tl

Geri