TTNET'ten indirimli ADSL kampanyası

fulus1000

New member
Reaction score
0
TTNET'ten indirimli ADSL kampanyası

İnternet Servis Sağlayıcısı TTNet, Türkiye'de internet kullanımının yaygınlaştırılabilmesi için yeni kampanya başlattığını duyurdu.

TTNet'ten yapılan yazılı açıklamada, henüz ADSL bağlantısına sahip olmayanlar için hayata geçirilen bu kampanya ile 24 ay abone olanların, yıl sonuna kadar indirimli ücretlerden yararlanabileceği kaydedildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Hızla artan geniş bant internet abonesiyle bu alanda dünyanın önde gelen İnternet Servis Sağlayıcılarından biri haline gelen TTNet, Türkiye'de internet kullanımının yaygınlaştırılabilmesi için şimdiye dek görülmemiş büyüklükte bir kampanyaya imza atıyor: 4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL abonesi olanlar, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL (Ücretsiz kablolu modem ve 1024 Kbps 4 GB kotalı paket için geçerli olan indirimli aylık kullanım ücreti) ödeyerek hızlı internetin keyfini sürecek, üstelik ücretsiz modeme sahip olacak.”

Kampanyadan yararlanabilmek için yeni ADSL abonesi olmak ve ADSL aboneliğini 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemiş olmak gerekiyor. 24 ay boyunca ADSL abonesi olanlar, ücretsiz kablolu ya da kablosuz modem seçenekleri ile indirimlerden faydalanabilecek. Kampanya başvuruları Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri veya TTNet Çözüm Ortaklarının bayilerine yapılabilecek.

Kampanya kapsamında kullanıcılara Airties, Zyxel ve Pikatel marka modemler hediye edilecek. 4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında başvurarak kampanyadan yararlanan ADSL kullanıcıları istedikleri indirimli tarife paketlerinden herhangi birini seçerek 31 Aralık 2007'ye kadar indirimli aylık ücretlerle internete erişebilecek.
Açıklamaya göre tarifeler ve ücretleri şöyle sıralandı:

MEVCUT İNDİRİMLİ AYLIK ÜCRETLER (YTL)
TARİFE PAKETİ TARİFE (YTL) Kablolu Modemle Kablosuz Modemle
------------- ------------ --------------- ---------------
1024 Kbps 4GB 29 14,99 19,99
1024 Kbps 6GB 39 19,99 24,99
1024 Kbps 9GB 49 24,99 29,99
256 Kbps Limitsiz 49 24,99 29,99
512 Kbps Limitsiz 79 34,99 39,99
1024 Kbps Limitsiz 99 44,99 49,99
2048 Kbps Limitsiz 139 54,99 59,99

HURRİYET

Artık 3gblar kalktımı en düşük 4 var ???

evet tabiki güzel kampanya ben internet kafede çalışıyorum bugün bizim patronlar telekom işi ilede uğraşıyorlar onlarda bana 2 saaat önce böle bir kampanya var demişlerdi :D:D bilgi için teşekkürler

Ben bişe anlamadım yaw bu hali hazırda üye olanlara da varmi ve bu fiyatlar bana baya bi düşük geldi bi nane mi var acaba bu işte ?

bu telekom cok assagilik bir sirket yaptiklari ticari pislikleri indirimmis gibi millete kaktiriyorlar. işleri gucleri yalan dolan .

boyle sacmalik olur mu yahu, firmalar eski musterilerine kiyak gecer, bunlar eski musterileri kazikliyor masalah

bi arkadasimin cok sewdigim bir deyimi aklima geldi, yollar once soylemisti

``telekoma kafam girsin``

Yine de Fiyatlar hala pahalı =)

Biz 4 kişi 1024 sınırsız kullanıyorduk..99 ytl verip şimdi iptal ettireceğim diğer arkadaş abone olacak...
Onlar akıllıya:)

tekrardan başvuru mu yapıcaz??

6 ay indirim yapıp dier 1.5 yıl naapacaklar parasını cıkarırlar bence :D

tam bir rezalet, tt daha 2 ay önce değiştirdi tarifeleri, ondan önce de defalarca değiştirdiler, haksızlık yapılıyo ya resmen, ben 34.75 ödüyorum, adam aynı nete 14.99 ödücek haram olsun verdiğim paralar.

arkadaşlar önce den ilk iki ay bedava olanlara işleyecekmi bu yoksa yeni tarife falan mı?

aşşalık telekom TÜRK ibaresini kullanmıyorum çünki bizim değil olrası

bunların allah belasını versin.Nevar ne yok yabancılara sattılar sonuç bu işte resmen TÜRK milleti olarak soyuluyoruz.Bunun için birlik olup bişiler yapalım.

TÜRKÜM ; TÜRK soyunun safiyeti ile TÜRK’lük şuurunun korunmasını ve millî kaynaklarımızın gayri TÜRK’lerce sömürüldüğü bu çarpık düzene son verilip TÜRK Yurdu'nun kayıtsız şartsız biçimde öz TÜRK’ler tarafından yönetilmesi suretiyle TÜRK milletinin hak ettiği refah ile güç seviyesine ulaşmasını sağlamak görevimizdir.

ADSL'de tüketiciyi yanıltma iddiası

ADSL'de tüketiciyi yanıltma iddiası​

Tüketici Hakları Merkezi (TÜ-MER) Genel Başkanı Ömer Keser, Telekom'un uygulamaya koyduğu ''indirimli ADSL'' kampanyası ile tüketicinin yanıltıldığını iddia ederek, ''İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak'' dedi.

64663.jpg

Keser, ''Türk Telekom'un söz konusu kampanya ile Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı davrandığını, yeni aboneler ADSL hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanırken, eski abonelerin adeta cezalandırıldığını'' savundu.

Duyarlı tüketicilerin abonelik sözleşmesini çok iyi okuması, ileride doğabilecek hukuki sorunlara karşı önlem alması gerektiğini vurgulayan Keser, ''Çünkü, kampanya adıyla tüketici yanıltılıyor. İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak'' dedi.

Keser, ''indirimi desteklediklerini, ancak, ayrımcılığa kaşı olduklarını, Türk Telekom'un özelleştirilmesinin ardından tüketici aleyhine birçok gelişme yaşandığını, bu yüzden son aylarda gelen tüketici şikayetlerinin yüzde 40'ını Telekom'un oluşturduğunu'' kaydetti.

Telekom'un son kampanyasının 24 ay süreyle abone olanların yıl sonuna kadar indirimli ücretlerden yararlanmasını öngördüğünü ifade eden Keser, şunları söyledi:

''Eski abonelerin de indirimden faydalanmalarını önlemek amacıyla bu kampanya 1 Haziran 2007'den sonra aboneliğini iptal ettirenleri kapsamıyor. Artık, haklarımızı aramayı bilmek zorundayız. Telekom, abonelere, 2008'den itibaren fahiş artış yapmayacağının garantisini de vermelidir. Aksi takdirde ucuz ADSL hizmetinin yanı sıra modem de hediye edilen tüketici, bunun birkaç katı zarar görebilir.''

AA​

Geri