Tuhaf cisim dünyayı sıyırdı geçti!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Tuhaf cisim dünyayı sıyırdı geçti!

Bugün dünyanın çok yakınından geçen uzay cisminin ne olduğu anlaşılamadı.

manset_ic_200631.jpg

Bugün ne olduğu henüz anlaşilamayan bir uzay cismi Dünya'nin çok yakinindan geçtiği belirlendi.

Astronomlar, cismin uzaydaki hurda parçalarindan biri veya küçük bir asteroid olabileceği düşüncesinde. Çapi 10-15 metre olarak ölçülen cisim çok küçük olduğundan, Dünya'ya çarpsa bile ciddi zarara yol açmayacakti.

NASA'dan yapilan açiklamada, uzay cisminin Dünya'ya yaklaşik 128 bin kilometre uzaktan geçtiği belirtildi.

Ekli dosyalar

• manset_ic_200631.jpg
    manset_ic_200631.jpg
    10.8 KB · Görüntüleme: 4,784
İyiki teyet geçmiş,Allah korumuş.

demek bu da kriz gibi teget gecti. :D

10 mt. çapında ve 128 bin km. yakınından geçmiş, oldukça büyükmüş ya, baya da yakından geçmiş, nası göremedim ya ben, gören oldu mu :)

10 metre karelik bişi insana çarpsa yokederki tozu bulnamaz ama dünyaaya çarpasa hiç bişide olmaz kı atmosferde zaten kül olur bunlar sadece bilim kurgu yazarlarının vede sinema sektörünün işine yarlar

Şimdi teğet geçti deyince bizim millet yanlış anlıyor. Ne de olsa lugatimizde "teğet" kelimesinin karşılığı ortadan delinme şeklinde oldu. Keşke dünyadaki anlamıyla kullansak biz de teğeti. Bu cisim dünyayı yaladı geçti diyelim en iyisi :D

Uzay Kur-an ı kerimde o kadar mükemmel anlatılmışki .. Şu anki cisim bana komik geldi
Milyarlarca galasi binlerce km hızla giderken hiçbirisi birbirine çarpmadan nasıl hareket edebiliyor ve o hızla gidiyor ...Kurban oldugum böyle idare ediyor kainatı kusursuz ...

İşte Allah(cc) diyor hepinizi bir tek küçücük bir taşla yok ederim.Allah bize mesaj veriyor inşaAllah.Bunu anlamayacak birşey yok.İsterse 1 cm olsun Allah'ın sebebe ihtiyacı yoktur bizim vardır.Neden?Niçin? diye...

Kendi yolunda gidiyomustu işi var demekki ugramamış bak :D

ammanda ne yakından geçmiş sadece 128 bin km.. fay anasını başımıza meteor yağacak..

Geri