Tuncay ÖZKAN Helal Olsun Sana

bu iş burda bitmez yeni başladık elmebette irade ve kişilik sahibi aydinlarimizla ve bu yolda yuruyenlerle bu işin sonunu getiririz.tarih tekerrurden ibarettir.

Doğruları söylemenin bedeli bumuydu 5 10 köpek rahat yaşamlarını sürerken bu insanlar doğruları söylediği için mi böyle oldu 8 9 ay bu yüzden mi maaşlarını alamadılar her şeyi açığa çıkarttıkları için mi birilerini rahatsız ettikleri için mi böyle oldu onlar her zaman doğruları söylicekler onlar gerçekten vatanını seven insanlar onların para umrumda değil asla köpek olmazlar yalakalık yapmazlar aç kalsalar bile bu memleketi savunurlar helal olsun sizlere keşke herkes sizin kadar sahip çıksa şu memlekete...

Son 2 kaleden biri daha düştü.Elimizde sadece Cumhuriyet gazetesi kaldı.

Bence herkes Cumhuriyet gazetesi almalı.
Yurdumuza abd yalakası fettocular doldu kardeşler,tehlikenin farkına varın artık...

Tuncay Özkan senin mücadelen bizim mücadelemizdir her zaman yanındayız ...

Allah diyerek ülkeyi satan yobazların ağzına tekmeyi basacağız Tuncay Özkan

siyasi okullara dönen imam liselerini kapatacağız Özkan

şer odaklarını tarikatleri ve cemaatlerini bu ülkeden kovacağız

Tuncay Özkan siyasi çatı kurmanı bekliyoruz desteğimiz seninle....

Adam hıncından ağlıyacaktı ama onu yapmadı,
Fetoş gibi salya sümük sömürüye gitmedi.
Bundan sonra herşeyden habersiz kör bi toplum olarak yaşamaya devam ederiz artık.
Adamlara reklam amborgosu koydular, yapmadıkları dolap kalmadı ve en sonunda kanalTürkü ellerinden aldılar.
Doğru söyliyeni dokuz köyden kovarlar lafı bir kez daha canlanmış oldu.

Adam hıncından ağlıyacaktı ama onu yapmadı,
Fetoş gibi salya sümük sömürüye gitmedi.
Bundan sonra herşeyden habersiz kör bi toplum olarak yaşamaya devam ederiz artık.
Adamlara reklam amborgosu koydular, yapmadıkları dolap kalmadı ve en sonunda kanalTürkü ellerinden aldılar.
Doğru söyliyeni dokuz köyden kovarlar lafı bir kez daha canlanmış oldu.

hayret, ülkücülerden aklı başında pek çıkmaz ...

şahsen ülkücülerden umudumu kestim...

az da olsa sentezci çapulcularından adam çıkması sevindirici bir durum aslında.....

Kemalizim Uyanıyor sanırım..............

hayret, ülkücülerden aklı başında pek çıkmaz ...

şahsen ülkücülerden umudumu kestim...

az da olsa ülkücü çapulcularından adam çıkması sevindirici bir durum aslında.....

Kemalizim Uyanıyor sanırım..............
Ülkücü değilim Türkçüyüm.
Keşke ülkücülerde bilinçli olsa ama, malesef onların kafası karışık şuan.

Ülkücü değilim Türkçüyüm.
Keşke ülkücülerde bilinçli olsa ama, malesef onların kafası karışık şuan.

kardeş avatarın daki hayvana ülkücüler tapıyor o yüzden şüphe uyandırıyor gerçi tepki olarak ta bu avatarı kullanıyor olabilirsin kusra kalma............

bizim var olma yok olma savaşımızı mitolojide değil Kurtuluş savaşında aramak doğru değilmi şehitlerimizin kanı üzerine parlayan ay yıldızdan daha Türkçü bir simge olabilirmi

kardeş biz itten kurtan yada başka bir hayvandan ilham almıyoruz biz ilhamımızı BAYRAĞIMIZDAN alıyoruz tek Ay tek Yıldız tek Önder

kardeş avatarın daki hayvana ülkücüler tapıyor o yüzden şüphe uyandırıyor gerçi tepki olarak ta bu avatarı kullanıyor olabilirsin kusra kalma............

bizim var olma yok olma savaşımızı mitolojide değil Kurtuluş savaşında aramak doğru değilmi şehitlerimizin kanı üzerine parlayan ay yıldızdan daha Türkçü bir simge olabilirmi

kardeş biz itten kurtan yada başka bir hayvandan ilham almıyoruz biz ilhamımızı BAYRAĞIMIZDAN alıyoruz tek Ay tek Yıldız tek Önder
Bak havyan dediğin Kurttur bu bir.
Türk tarihinde Kurdun önemli bi yeri vardır bu iki.
İnsanları kendinizden soğutmak için böyle şeyler yazmayın buda üç.
Türkün olan hiçbir değere laf atmayın.
ona bakarsan k.rtlerde nevruzu sahiplendi, ee napalım verelim k.rtlere o zaman Türk bayramı nevruzu.

helal olsun bütün kanaltürk çalışanlarına... bu yalakalar 8 ay maaş almasalar hemen çemkirmeye başlarlardı

Kendilerine karşı hiçbir oluşuma tahammül edemeyen vatan hainleri bir çatışma daha kazandılar ama unutulmamalıdırki çatışma kazanmak savaşı kazanmak demek değildir. Karanlık günler geçecek ve bu güzel vatan ışıl ışıl parlayacak. Yılmayacağınızı biliyorum çünkü ben de yılmayacağım. Ulu önderimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürümeye devam, her ne olursa olsun. Saygılar..

Kendilerine karşı hiçbir oluşuma tahammül edemeyen vatan hainleri bir çatışma daha kazandılar ama unutulmamalıdırki çatışma kazanmak savaşı kazanmak demek değildir. Karanlık günler geçecek ve bu güzel vatan ışıl ışıl parlayacak. Yılmayacağınızı biliyorum çünkü ben de yılmayacağım. Ulu önderimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürümeye devam, her ne olursa olsun. Saygılar..

azcık uçtuğunuzu düşünüyorum.Bayagı da diyebilirm aslında

Bak havyan dediğin Kurttur bu bir.
Türk tarihinde Kurdun önemli bi yeri vardır bu iki.
İnsanları kendinizden soğutmak için böyle şeyler yazmayın buda üç.
Türkün olan hiçbir değere laf atmayın.
ona bakarsan k.rtlerde nevruzu sahiplendi, ee napalım verelim k.rtlere o zaman Türk bayramı nevruzu.

kurta hayvan dediğim için pişman oldum bu bir

rum tarihinde de önemli bir yeri var ikiiii

haklısın burda üçççç

düşen bizden değildir değerini kaybeden bizden değildir biz deniz gibiyiz mikrop pislik tutmayız düşeni dışlarız dışkılarız ister se Allah desin sapıksa eğer bizden değildir.

bırak nevruzu kıçlarına girsin bizim yeni bayramımız 19 MAYIS olsun

arkadaşlar bu ülkede saygı ve hoşgörü denen anadolu kültürünü önce yokettiler. biz bu yüzden düştük AB-D itlerinin oyunlarına. lütfen inançlara, manevi değerlere ve özellikle insana saygı duyun. tartışalım ama kişisel değil. toplumsal ve gerçek hainlere karşı. saygılarımla..

bu güzel yazının üstüne biri geldi aklıma; Pir Sultan Abdal, belkide türkmenlerin kılıç ile değilde canını hiçe sayarak sadece dizelerle mazlumun hakkını aradı. sonuçta öldü evet, ama görünki halk onu yüceltip bir ermiş seviyesine oturttu. işte gerçek ve saf inancın öyküsüdür bu. AB-D nin kucağına oturmuş sahte erenlere inat biz Anadoluyuz;
affınıza sığınarak kendime ait bir şiirimi burda yayınlıyorum, saygılarımla...
KARDEŞİZ ANADOLUDA

Biz ki yiğittik, merttik
Maddenin ciğerini sökerdik
Bir yetim çığlığında.
Turnalardan haber alırdık
Alanlara sökün ederdik katar, katar.
Yürekliydik, serttik
Hakkı haksıza komazdık.
Bir tas çorbadan
Bin kaşık türkü içerdik;
Kardeştik Anadolu’da!
Telimize dokunsa
Bir uzak diyarda,
Hiç selamlaşmadığımız,
Adını bilmediğimiz,
Yaralı, mazlum bir ceylan
Buralarda biz ağlardık.
Yarasını yaramız eyler
Tuz basardık,
Sazlardan tel, tel ağıtlardık;
Kardeştik Anadolu’da!
Şimdi yetim çocuk biziz
Karanlık avlularda kimliksiz.
Geceden sinsi gölgeler
Üstümüze sinerken
Korkunç korkumuz!
Hissetmeye yürek dayanmaz.
Açlığımız öyle büyük
Kendi yüreğimizi kemiririz.
Akbabalar döner
Can çekişmemize.
Adamdık, merhamettik;
Ne zaman hükmüne aldı,
Köle eyledi namertlik?
Anadolu’da kardeştik!
Ne vakit ayrı düştük?
Hey kardeşim!
Ne tarihte küstük?

.
Şu dağın izi bizdik,
Şu kayanın tuzu bizdik,
Şu pınarın gözü bizdik;
Hangi kahpe yalanda
Biz bizden bezdik?
Şimdi yaralı ceylan biziz,
Avcılar yaman düşmüş izimize.
Vuruşmaktan yorgun düşmüşüz,
Çakallar diş biler etimize.
Kaçarımız yok, uçarımız yok,
En derin uçurumun kıyısındayız,
Canımızın kastındayız.
Vakit dar,
El ver, ses ver,
Yürek ver
Şu yetim çığlığıma;
Kardeşiz Anadolu’da!
Yarama derman olmasan da
Celladım olma.
Çakallara, akbabalara verme cesedimi,
Aynı ana salladı şu beşiğimi.
O, ana ki tarih yaşında,
Habil’den, Kabil’den bu yana
Acısı dinmedi,
Oğullarına yaktığı ağıtı hiç bitmedi.
Kardeşiz Anadolu’da!
Bir kez olsun,
Hiç değilse cesedim başında
Duy sesimi,
Bir damla yaşın olsun
Benim için
-dosta düşmana gösterme-
İçine sakla.
Kardeşiz kardeşim,
Kardeşiz Anadolu’da!
Yiğittik, merttik;
Hangi rüzgarın önünde,
Hangi daldan
Kopan yapraktık,
Bilemedik.
Çanakkale’de ölene,
Yemen’de kalana
Benim için
Bir türkü söyle:
“……………………………”

Ellerinize sağlık kardeşim.Aslında Tuncay Özkan'ı çok onaylamıyordum ama bir tek gerçek var satılmasa icra el koyacaktı.Satmasaydı Unakıtan'a yeni bir kaynak(!) olacaktı.Değerinin çok altında bir paraya satılmasındansa bu şekilde satılması çok daha iyi oldu.Onca sansür ve baskı altında ne kadar dayanabilecekti.Çalışanlar 8 aydır maaş alamıyorlardı.Özkan onlara karşı olan sorumluluğunuda yerine getirdi bu kararıyla.Biran keşke yeşil sermaye diye satılmasaydı diye düşünebiliriz ama sonuçta para yeşil sermayenin elindedir ve denize düşen yılana sarılır çünkü,yanında olması gerekenler bir anda ortadan toz olmuşlardır.Şimdide Onların parasıyla yeni bir kanal kuracakmış Özkan ve yoluna çok daha özgür olarak devam edecekmiş.Umarım bu kez dilediği gibi olur...

Ellerinize sağlık kardeşim.Aslında Tuncay Özkan'ı çok onaylamıyordum ama bir tek gerçek var satılmasa icra el koyacaktı.Satmasaydı Unakıtan'a yeni bir kaynak(!) olacaktı.Değerinin çok altında bir paraya satılmasındansa bu şekilde satılması çok daha iyi oldu.Onca sansür ve baskı altında ne kadar dayanabilecekti.Çalışanlar 8 aydır maaş alamıyorlardı.Özkan onlara karşı olan sorumluluğunuda yerine getirdi bu kararıyla.Biran keşke yeşil sermaye diye satılmasaydı diye düşünebiliriz ama sonuçta para yeşil sermayenin elindedir ve denize düşen yılana sarılır çünkü,yanında olması gerekenler bir anda ortadan toz olmuşlardır.Şimdide Onların parasıyla yeni bir kanal kuracakmış Özkan ve yoluna çok daha özgür olarak devam edecekmiş.Umarım bu kez dilediği gibi olur...

deki tuncay özkan yanlış biri, ne değişir kardeşim, ülkedeki yapılan soygun, peşkeş gerçeği yokmu olur. bu bizi doğru bildiğimizden almıkoyar ki bence tuncay özkan bu ülkedeki bir çok insandan daha mert ve dürüst. dışardan konuşmak kolay. varmı her şeyiyle kendini ortaya atıp mücadele eden başka biri daha. yok. o halde yiğidi öldür hakkını yeme. düşmanları bile biliyorki o hepsinden daha temiz. bu yüzden bu saldırı. her şeye rağmen önemli olan doğru olanı bilmek ve yapmaktır. doğru biziz, gerisi teferruat. saygılarımla...

deki tuncay özkan yanlış biri, ne değişir kardeşim, ülkedeki yapılan soygun, peşkeş gerçeği yokmu olur. bu bizi doğru bildiğimizden almıkoyar ki bence tuncay özkan bu ülkedeki bir çok insandan daha mert ve dürüst. dışardan konuşmak kolay. varmı her şeyiyle kendini ortaya atıp mücadele eden başka biri daha. yok. o halde yiğidi öldür hakkını yeme. düşmanları bile biliyorki o hepsinden daha temiz. bu yüzden bu saldırı. her şeye rağmen önemli olan doğru olanı bilmek ve yapmaktır. doğru biziz, gerisi teferruat. saygılarımla...

En azından Türk toplumunun içinde var olan direnme gücüne yeniden dönmesini sağladı.İnsanımıza kendine güvenip örgütlenebileceğini hatırlattı.Onuruna sahip çıkmanın,''hayır'' diyebilmenin kapısını tekrar araladı.Düşününce bunlar bile ''çok şey'' kardeşim.Saygılar...

Geri