sergahcan
New member
----------------------------------------------------------------------------------------
Adam hıncından ağlıyacaktı ama onu yapmadı,
Fetoş gibi salya sümük sömürüye gitmedi.
Bundan sonra herşeyden habersiz kör bi toplum olarak yaşamaya devam ederiz artık.
Adamlara reklam amborgosu koydular, yapmadıkları dolap kalmadı ve en sonunda kanalTürkü ellerinden aldılar.
Doğru söyliyeni dokuz köyden kovarlar lafı bir kez daha canlanmış oldu.
Ülkücü değilim Türkçüyüm.hayret, ülkücülerden aklı başında pek çıkmaz ...
şahsen ülkücülerden umudumu kestim...
az da olsa ülkücü çapulcularından adam çıkması sevindirici bir durum aslında.....
Kemalizim Uyanıyor sanırım..............
Ülkücü değilim Türkçüyüm.
Keşke ülkücülerde bilinçli olsa ama, malesef onların kafası karışık şuan.
Bak havyan dediğin Kurttur bu bir.kardeş avatarın daki hayvana ülkücüler tapıyor o yüzden şüphe uyandırıyor gerçi tepki olarak ta bu avatarı kullanıyor olabilirsin kusra kalma............
bizim var olma yok olma savaşımızı mitolojide değil Kurtuluş savaşında aramak doğru değilmi şehitlerimizin kanı üzerine parlayan ay yıldızdan daha Türkçü bir simge olabilirmi
kardeş biz itten kurtan yada başka bir hayvandan ilham almıyoruz biz ilhamımızı BAYRAĞIMIZDAN alıyoruz tek Ay tek Yıldız tek Önder
Kendilerine karşı hiçbir oluşuma tahammül edemeyen vatan hainleri bir çatışma daha kazandılar ama unutulmamalıdırki çatışma kazanmak savaşı kazanmak demek değildir. Karanlık günler geçecek ve bu güzel vatan ışıl ışıl parlayacak. Yılmayacağınızı biliyorum çünkü ben de yılmayacağım. Ulu önderimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürümeye devam, her ne olursa olsun. Saygılar..
Bak havyan dediğin Kurttur bu bir.
Türk tarihinde Kurdun önemli bi yeri vardır bu iki.
İnsanları kendinizden soğutmak için böyle şeyler yazmayın buda üç.
Türkün olan hiçbir değere laf atmayın.
ona bakarsan k.rtlerde nevruzu sahiplendi, ee napalım verelim k.rtlere o zaman Türk bayramı nevruzu.
Kendilerine karşı hiçbir oluşuma tahammül edemeyen vatan hainleri bir çatışma daha kazandılar ama unutulmamalıdırki çatışma kazanmak savaşı kazanmak demek değildir. Karanlık günler geçecek ve bu güzel vatan ışıl ışıl parlayacak. Yılmayacağınızı biliyorum çünkü ben de yılmayacağım. Ulu önderimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürümeye devam, her ne olursa olsun. Saygılar..
Ellerinize sağlık kardeşim.Aslında Tuncay Özkan'ı çok onaylamıyordum ama bir tek gerçek var satılmasa icra el koyacaktı.Satmasaydı Unakıtan'a yeni bir kaynak(!) olacaktı.Değerinin çok altında bir paraya satılmasındansa bu şekilde satılması çok daha iyi oldu.Onca sansür ve baskı altında ne kadar dayanabilecekti.Çalışanlar 8 aydır maaş alamıyorlardı.Özkan onlara karşı olan sorumluluğunuda yerine getirdi bu kararıyla.Biran keşke yeşil sermaye diye satılmasaydı diye düşünebiliriz ama sonuçta para yeşil sermayenin elindedir ve denize düşen yılana sarılır çünkü,yanında olması gerekenler bir anda ortadan toz olmuşlardır.Şimdide Onların parasıyla yeni bir kanal kuracakmış Özkan ve yoluna çok daha özgür olarak devam edecekmiş.Umarım bu kez dilediği gibi olur...
deki tuncay özkan yanlış biri, ne değişir kardeşim, ülkedeki yapılan soygun, peşkeş gerçeği yokmu olur. bu bizi doğru bildiğimizden almıkoyar ki bence tuncay özkan bu ülkedeki bir çok insandan daha mert ve dürüst. dışardan konuşmak kolay. varmı her şeyiyle kendini ortaya atıp mücadele eden başka biri daha. yok. o halde yiğidi öldür hakkını yeme. düşmanları bile biliyorki o hepsinden daha temiz. bu yüzden bu saldırı. her şeye rağmen önemli olan doğru olanı bilmek ve yapmaktır. doğru biziz, gerisi teferruat. saygılarımla...