Tuncay Özkan'a Güngören'de protesto

Vatan06

Banned
Reaction score
0
Güngören'deki bombalı saldırının yapıldığı caddeyi ziyaret eden Tuncay Özkan ve 'bizkaç kişiyiz ekibi' protesto edildi

Tuncay Özkan'ın bir esnafla konuştuğu sırada bir kişinin "sizin yüzünüzden oldu" tdiye bağırması olayların fitilini ateşledi.

Çevrede biriken kalabalık Özkan taraftarları arasında yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Çevik Kuvvet polisinin devreye girmesi ve iki grup arasına hat çekmesi ile olaylar büyümeden önlendi.

Güngören'de patlamanın meydana geldiği Menderes Caddesi Çıkmazı'na gelen Tuncay Özkan, bir grup esnaf tarafından protesto edildi. "Biz kaç kişiyiz" platforumu üyesi yaklaşık 200 kişi ellerinde taşıdıkları, "Teröre Hayır' pankartlarıyla Güven Mahallesi İnönü Caddesi boyunca yürüdü.

Menderes Caddesi'nin başına doğru, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Güngören vatanına sahip çık, Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde slogan atarak yürüyen grup polis eşliğinde patlamanın meydana geldiği noktaya yöneldi.

Bu sırada Tuncay Özkan da yaklaşık 50 kişiyle yürüyüş yapan gruba dahil oldu. Patlamanın olduğu noktada vatandaşlarla konuşan Özkan bir grup esnaf tarafından protesto edildi.

"Sizin yüzünüzden" diye bağıran esnafın üzerine grup saldırmak istedi. Bu sırada yaşanan karmaşayı çevik kuvvet ekipleri araya girerek engelledi.

Grup ile protestocu esnaf arasında adeta etten duvar ören polis karmaşayı kısa sürede önledi. Yaklaşık 1 saat Menderes Caddesi Çıkmazı'nda vatandaşlarla sohbet eden Özkan grupla sloganlar eşliğinde patlamanın olduğu yerden ayrıldı.

haberin kaynagi
hürriyet ve sabah

Sizin yüzünüzden oldu demek ne? Neye dayanarak ve güvenerek insanlar buna karar veriyor kendilerince..

bundanda mı rant elde edıcek kadar basitsiniz..

bundanda mı rant elde edıcek kadar basitsiniz..

Siz herşeyi rant sandığınız için işte insanlar bir şeye ses çıkaramaz oldu. Tepki göstereceksin. Lanet okumak yetmiyor. Kendini göstereceksin ülkeni göstereceksin. Ben de rant yapıyorum.

Bu ülkede partiler sizin yüzünüzden askerine sahip çıkamaz oldu.

Tuncay özkan güngörende protesto edildi,güngören esnaf ve sakinleri linç etmek istediler polis zor kurtardı. esnafın biri bu sizin işiniz siz yaptınız diye bağırdı ve birden bütün halk tuncay özkana hucum etti

eger terör örgütü pkk bile saldırıyı kınamışsa vay anam vay halimize milliyetçi ulusçu vatansever dediğimiz insanlara bakın bunlar bizi sırtımızdan ya vuruyor ya da bizi acayip kullanıyorlar.

Bu tuncay iti ne diye gitti şimdi oraya 200 kişilik bir grupla amaç neydi

bazı gerçekler görülmeye başlandı galiba.

yahu bu pkk itleri yapmadık diyorlar bunlar dağlıcada asker kaçırdılar her yıl her yaz ayı en az 300 şehit geliyor dağlardan. bu itler yaptıysa neden yapmadık kınıyoruz desinler bunlar değil miydi bingöl karayolunu 1994 te kesip 33 askeri kurşuna dizen bu kadar basit mi herşey bu allahsızlar yaptıysa yaptı derler bunlarda ne din ne iman ne allah var.

Bu provakasyondur bundan adım gibi eminim AKPE kapatılıyor davası var mahkemede vatansever bildiğimiz ergenekon itleride içerde miğdem bulanıyor

Akp ye kapatma davası varken,suç Ergenekon denen hayali bir örgütün üzerine atılmaya müsaitken Tuncay Özkan kumandanın ok tuşuna bastı di mi..oldu olacak darağaccında sallandırsalardı.Allah akıl fikir versin..

amaç belli beliiiii

amaççç

Türkiyede türk kürt kavgası çıkarmak

Bu kanlı melanet kimin işine yarar?

Türkiye’de yeni açılımlar bekleyenlerin değil herhalde...

İçerde ve dışarıda umutlu açılımlardan yana olanların da değil.

Bu vahşet...

Fanatik Ergenekon yandaşlarının...

‘Temizlenmekten’ korkan ‘derin devletçilerin’...

Onların taşeronu olarak çalışan terör örgütlerinin hesabına uygun gözükmekte.

* * *

Güngören’den tüm Türkiye’ye yayılan...

Ve vicdanı olan herkesi sarsan ağır bir travma içindeyiz.

İnsan kendi kendine sormadan edemiyor:

‘Alçaklığın sınırı yok mudur?’

* * *

Ergenekon İddianamesi...

Türkiye’nin derin sularındaki birbirine benzemezlerin ‘derin ilişki’ ağını da ortaya koydu...

Terör belasının, vahşetinin, hayásızlığın sağı, solu, Türk’ü, Kürt’ü yok...

Ayrı ayı sanılanların aslında nasıl birbirlerine bağlı olduğunu her gün biraz daha görmekteyiz...

Sağ gösterip sol vurmanın esas olduğu bir rezillik pazarı...

* * *

Baktım açıklamalar PKK’yı gösteriyor...

Doğrudur, olabilir, aynı tür bir patolojik kanlı vahşet son olarak Diyarbakır’da da yaşanmadı mı?

Ayrıca Güngören’deki kanlı tezgáh çalışmaya başladığında, Bingöl’de de harekete geçilmedi mi?

Ama PKK denen ne, kim, kimin yönlendirmesinde...

Bu soruların cevabı çok muğlák...

Üstelik PKK, ‘ben yapmadım’ diyor

Güngören’deki alçaklık...

Ergenekon ertesinde...

Kıbrıs meselesinden...

Ermeni meselesinden aradığını bulamayanların...

‘Derin dayanışmalar’ içinde bizleri, büyük bir çatışma ortamı içine sürüklemek isteyenlerin...

Daha önce bunu deneyip de başaramayanların son ve çaresiz bir girişimi olabilir...

O kadar çaresiz ki, minnacık çocuklarımız da dahil, onca günahsız insanı öldürecek kadar...

Belli tuncay belli AZ KALDI AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nickin Vatan06 ama, vatanı satanların, "açılım" diye diye, satacak bir şey bırakmayanların, memleketi ABD ve AB'nin köpeği haline getirenlerin avukatlığını iyi beceriyorsun. Tebrikler.. Senin gibiler oldukça memleketi topla tüfekle ele geçirmeye gerek yok!

Siz herşeyi rant sandığınız için işte insanlar bir şeye ses çıkaramaz oldu. Tepki göstereceksin. Lanet okumak yetmiyor. Kendini göstereceksin ülkeni göstereceksin. Ben de rant yapıyorum.

Bu ülkede partiler sizin yüzünüzden askerine sahip çıkamaz oldu.

git başınız sagolsun de 200 tane cıgırtkanınla pankartlarla ne işin war orda... taşla sopayla kovalarlar adamı adamların amacı var sen kendı lehıne slogan atıcaksın yok öle sey artık

git başınız sagolsun de 200 tane cıgırtkanınla pankartlarla ne işin war orda... taşla sopayla kovalarlar adamı adamların amacı var sen kendı lehıne slogan atıcaksın yok öle sey artık

Bu kadar mı yani. Kimse ses çıkarmasın mı? Susalım oturalım mı? Vursunlar gitsinler birbirimize başsağlığı dileyip duralım mı? Ne istiyorsunuz? Ne anlamak istiyorsunuz? Ne anlatıyorsunuz? Bir kendinize bakın.

Nickin Vatan06 ama, vatanı satanların, "açılım" diye diye, satacak bir şey bırakmayanların, memleketi ABD ve AB'nin köpeği haline getirenlerin avukatlığını iyi beceriyorsun. Tebrikler.. Senin gibiler oldukça memleketi topla tüfekle ele geçirmeye gerek yok!

haddini bil terbiyesiz bu vatanı için şehidimiz var!!! haddini billllll

sana çok ağır küfür ederdim ortam müsaİT! değilll

Bu kadar mı yani. Kimse ses çıkarmasın mı? Susalım oturalım mı? Vursunlar gitsinler birbirimize başsağlığı dileyip duralım mı? Ne istiyorsunuz? Ne anlamak istiyorsunuz? Ne anlatıyorsunuz? Bir kendinize bakın.

güzel kardeşim .. kendi sloganlarını kendı pankartlarını tasımasınlar eywAllah Turk bayragıyla gıtselermis kendi pankartları yerıne kendı sloganları yerıne genel gecer bişiler söyleselermiş.. o zaman alkışlardım tuncay özkanıda

Tuncay Ozkan

Bence Mesut Yılmazdan daha teghlikeli bir vatan haini,yazdigi kitaplar bile neyse susuyim burasi yeri deil,donek hiyar

Tuncay Ozkan

Bence Mesut Yılmazdan daha teghlikeli bir vatan haini,yazdigi kitaplar bile neyse susuyim burasi yeri deil,donek hiyar

KatiLiyorum.. ama sadece [ tehlikeli bir vatan haini,yazdigi kitaplar ] ßuraya Mesut YiLMazi ßiLmem ßiLdigim kişiler Hakkinda Yorum yapmam yaNLiş oLur..

Tuncay OzKan Ve ßiz Kaç Kişiyiz Siz Kaç Kişisiniz TuncaY OzKaN Siz 3 - 5 Kişisiniz ßiz 70 MiLyonuz Daha ßeter oLun Tuncay Ozkan ve ekißi...

Bende Güngörenliyim Halk Aptal Değil kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor Biz zamanında Pkk yi da linç ettik kovaladık da Dtp toplantı yapacaktı onada izin vermedik güngören halkı gayet milliyetçidir Kimin ne olduğunuda gayet iyi bilir İnsanlar orda acı içinde kıvranacak sen alcan 200 kişi gelcen Propaganda yapacan milletin canı burnunda zaten adamı böle resil eder kovalarlar

Geri