Tuncay, Tuncay, Tuncay!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Boro Tuncay'la güzel!

Premier Lig'de zor günler geçiren Middlesbrough, Tuncay'ın gol attığı maçta Hull City'i 3-1 mağlup etti.

140073.jpg

İngiltere Premier Lig'de Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough, sahasında Hull City'i konuk etti. Boro bu önemli maçı 3-1 kazanarak kümede kalma savaşını sürdürdü.

Middlesbrough'un ilk golünü 4. dakikada Tuncay atarken, kırmızı beyazlı ekibin diğer golleri 29. dakikada Bates ve 90. dakikada King'ten geldi. Hull City'nin tek golünü ise 9. dakikada Manucho kaydetti.

Boro bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti.

Haberturk

Fenerbahçe Bu Adamın Bedava Gitmesine NasıL EngeL OLamadı AnLayamıyorum
Sezon Sonunda Çok Büyük RakamLara SatıLacak ve Çok ÜzüLecek Bu Yönetim

Aynen ÖyLe YıLdıray.

AdamLar Bonservis Parası ALmadan Bize FutboLcu Vermezken, BizimkiLer Bedavadan Gitmenin YoLuna BAakıyoLar.Hangisi MiLLiyetçi Sence

Tabiki bonservis bedeli kazandıranlar milliyetçi
Tuncayın fenerbahçeye çok emeği geçti allah razı olsun ama fenerden kaçar gibi gitti o yüzdende yazıklar olsun diyorum

tuncay daha da iyi yerLere geLsin inşaLLah
fenerbahçe de varsın para kazanmasın paradan daha önemLi şeyLer var
dışarıda bizi temsiL etmesi Türk futboLcusunun premier Ligde dev takımLarın transfer Listesinde oLması çok daha önemLi
yoLu bahtı açık oLsun

Fуσηв;4220679' Alıntı:
tuncay daha da iyi yerLere geLsin inşaLLah
fenerbahçe de varsın para kazanmasın paradan daha önemLi şeyLer var
dışarıda bizi temsiL etmesi Türk futboLcusunun premier Ligde dev takımLarın transfer Listesinde oLması çok daha önemLi
yoLu bahtı açık oLsun

ELLbette Bahtı Açık OLsun.Ama 15 MiLyon DoLar SözLeri Dolaşıyo OrtaLıkta, Bu Para Neden Bir İngiLiz Takımının Kasasına Girsin.Tuncayı Tuncay Yapan Fenerbahçedir.Bu Diyeti Başkası ALmamaLıydı

ELLbette Bahtı Açık OLsun.Ama 15 MiLyon DoLar SözLeri Dolaşıyo OrtaLıkta, Bu Para Neden Bir İngiLiz Takımının Kasasına Girsin.Tuncayı Tuncay Yapan Fenerbahçedir.Bu Diyeti Başkası ALmamaLıydı

o parayı ancak ingiLtere Ligi içindeki takımLar birbirLerine verirLer
her ne kadar rekabet dahi oLsa ingiLtere Liginde takımLar birbirLerine futboLcuLarın çok üstünde değerLerde bonservis ücreti vermekte

bahsettiğin para fenerbahçe için çok yüksek bi mebLağa değiL
ayrıca şimdiki yönetimin poLitikasına bakıLırsa iyi ki de o parayı biz kazanmamışız

zira emre ya da guzia gibi facia bir transfere harcanabiLirdi o para
varsın ingiLiz takımının kasasında kaLsın

Bugün derbide 22+3+3 tane ruhsuz 'futboLcu' gördükten sonra Tuncay'ın değerini çok daha iyi anLıyorum..

Geri