Tuncay'dan galibiyet golü: 1-0

| PoSeiDoN |

gσd σŦ тнє &#1109
Reaction score
0
Tuncay'dan galibiyet golü: 1-0

Middlesbrough, İngiltere Premier Lig sonuncusu Derby County'yi, Tuncay Şanlı'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

27762.jpg

Bu sezon attığı kritik gollerle Middlesbrough'ya önemli puanlar kazandıran milli oyuncu Tuncay Şanlı, Derby County karşısında da takımını galibiyete taşıdı.

İngiltere Premier Ligi'nin dibinden kurtulmaya çalışan Derby County'yi, Riverside'da konuk eden Boro, Tuncay'ın 32. dakikada attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Ligdeki 5. golünü kaydeden milli oyuncu, 78. dakikada bir sarı kart görürken 86. dakikada yerini Adam Johnson'a bıraktı.

Bu sonuçla Middlesbrough, 31. haftası geride kalan ligde puanını 34'e taşıyarak biraz olsun rahatladı.

NEWCASTLE NİHAYET

Premier Lig'de zor günler geçiren Newcastle United, Fulham'ı sahasında 2-0 mağlup ederek kötü gidişe şimdilik 'dur' dedi.

6. dakikada Viduka, 83. dakikada Owen ile bulduğu gollerle maçı kazanan Newcastle, ligde 13 maç sonra galibiyetle tanıştı. Ayrıca Newcastle, Keegan yönetimindeki ilk galibiyetini elde etti.

Tugay'lı Blackburn ise, son haftaların formda takımı Wigan'ı 3-1 yendi. 17. dakikada Veijeany'nin atılmasıyla maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kalan Blackburn'ün gollerini 11 ve 63. dakikalarda Cruz, ve 45'te Jason Roberts kaydettiler.

Wigan'ın tek sayısı King'ten gelirken, Palacios 69.dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.

Ligde kalma mücadelesi veren Sunderland de, Aston Villa deplasmanında önemli bir galibiyet elde etti. Roy Keane'in çalıştırdığı Sunderland, 83.dakikada Chopra'nın golüyle 3 puana ulaştı.

fenerbahçedeyken hiç sevmezdim tuncayı hatta nefret ederdim ama ingilterede yıldızlaşan bir Türk olarak tuncayla gurur duyuyorum inşallah ileriki yıllarda daha büyük takımlardada böylesine başarılı performans gösterir

Geri