Turbobit Hakkında Bir Sorum Var Yardım Edebilicek Var Mı ??

byilmaz61

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Turbobitte Premium olmadan Kazandığım Parayı Hesabıma Aktara Bilirmiyim ...

Asıl Sorum Parayı Hesabıma Nasıl Aktarırım ???

Resimli Anlatım Olursa Sevinirim :)

2 ay sonra 18 yaşıma giriyom alcam kredi kartı :) kredi kartı hesabına atabiliyo muyum yoksa illa paypal hesabımı açmak zorundayım

Yha bırak kredi kartını ark dediği gibi ye parayı eBay :)

:) hmm o parayı ordan almam lazım ama dimi paypal nası bişe nası alınıyor bir kısa bilgi verirseniz sevinirim

:) hmm o parayı ordan almam lazım ama dimi paypal nası bişe nası alınıyor bir kısa bilgi verirseniz sevinirim

valla kredi kartına hiç para çekmedim,ama paypal dersen o konuda hafif çinli sayılırım.Paramın tamamını ebay da çinliler yiyo:)

Paypal elektronik sanal bir bankadır,paran orada kuzu gibi yatar,çoğaldıkça koça dönüşür ve

geçen sene

i-phone
i-phode
ds
nintendo wii konsol olarak bana dönmüştür.

Google ye paypal yaz ,bir dünya döküman gelecek.Yala-yut,ama artık paypala hesabı verify yaptırmak bayağı bir zor ayrıca harcamaların için yeterli bakiye yoksa ek bir sanal karta(banka yada kredikartı) ihtiyacın olacak.

Google ye
para kazanma
paypal
e-bay yaz
sana sayfalarca döküman gelir.

Hadi kolay gelsin :thumbup:

yeni bir paypal hesabı açarken extra bir ücret alınıyo mu ve VISA elektron kartıyla kayıt olabilir miyim yoksa illa kredi kartı mı olmak zorunda

Geri