Turkcell Bayi İle İlgili Başıma gelenler Önemli (Bilgilendirme Amaçlı)

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Arkadaşlar Geçtiğmiz pazar günü turkcell iletişim merkezine gittim ve hatımmı micro sim kart olarak yenilemek istedim fakat bana 20 tl fiyat verdiler.Bende nasıl olur siz dedim kafanıza göremi fiyat belirliyorsunuz hat yenileme ücreti 8.5 tl dedim micro olunca 20 tlmi oldu dedim hat yenileme ücreti evet beyfendi 20 tl dediler bende müşteri hizmetleriyle bu konuyu gorusecegımı soledım kımınle gorusursenız gorusun beyfendı dedıler sonra bende ordan ayrdıldım ve musterı hızmetlerını aradım durumu belırttım oda hayır beyfendı hat yenıleme ucretı 8.5 tl dedı mıcro yada normal farketmez dedı suan bayıye yakınsanız bayı mudurunu telefona verırmısınız dedı bende tekrar gerı dondum ve mudure telefonu verdım musterı hızmetlerı sızınle goruscekmıs dedım adam bı kızardı bozardı ıste fıyatı 20 tl degıl 17 tl dedı telefonda ben bı sasırdım sonra telefonu kapattı beyfendı boyle seylere gerek yok fıyat 17 tl dedı ıstersen turkcellın sahıbı gelsın yıne 17 tl dedı bende almadım cıktım ordan benı musterı hızmetlerı aradı tekrardan bıze ulasın sıkayet formu acıcaz dedıler bende aradım tekrardan sıkayet formu actım ve turkcell bayı hakkında sıkayette bulundum dun ıtıbarıyle bana bır telefon geldı turkcell musterı hızmetlerınden bana cok tesekkur ettıler bu durum hakkında ve bayı hakkında cezai işlem uygulamışlar ve muduru sorusturmaya almıslar ve odul olarak banada bılgı formu olusturup bedavaya mıcrosim kart almamı soledıler herhangı turkcell bayısinden paylasmak ıstedım sakın ama sakın 20 tlye almayın arkadaslar kafalarına gore fıyat bıcıyolar ben gerekene yaptım....​

Benimde başımdan geçen bir olayı anlatayım;

2 gün önce gece 11 gibi Tcell Vınn ile internete bağlanmıştım, birden bağlantı kesildi hata vermeye başladı musteri hizmetlerini aradım ilk çıkan kısı bana 2 ayar yaptırdı duzelmedi sonra telefon kesildi yine aradım bu sefer baska birisi çıktı o da aynı ayarları yaptırdı yine telefon kesildi yine aradım.. bu olaylar 4 kez tekrarlandı.. herneyse o gün bağlanamadım..

ertesi gün turkcell ıletısım merkezine gittim, bana 3G ile ilgili alt yapı çalışması olduğunu ve şuan bağlanabileceğimi söylediler..

komik olan şu, madem biliyorsun çalışma olduğunu beni niye telefonda oyalıyorsun 5 kez anlattırıyorsun saatlerce, direk çalışma var de bende sinirlenmiyim,uğraşmayayım .. Turkcell iyi hoş ta müsteri memnuniyetine daha fazla önem vermeliler..

benimde Bi arkadaşım tcell faturalı hatta geçti çok ekonomik dedi.
ilk 27 lira gelmiş 2. ay 290 lira geldi.
Arkadaşım sağı aradı solu aradı müşteri hizmetlerini aradı.
Ben kimseyle görüşmedim dedi.....
ama fayda etmedi..parayı ödedi
hattı kapattılar bide üstüne 40 tl. kapatma parası aldılar
:)
hepimiz gülmekten ölmüştük o ay

Geri