Turkcell Kullanicilari Dikat

xxl

New member
Reaction score
0
Arkadaslar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama sizleri uyarmak istedim
Bir arkadasimin basina soyle bir olay geldi arkadasim uzun yillardir turkcell abonesi gecen ay faurasini incelediginde soyle birseyle karsilasmis
normalde tarifesi geregi ucretsiz olmasi gereken gorusmeleri ayrintili faturada ucretli olarak gozukuyormus aradigi telefon numaralarinin basinda istanbulun kodu gozukuyormus 0212 0533 xxxxxx seklinde itiraz ederek faturayi duzelttirmis lutfen faturalari iyi inceleyelim adamlar bizi iyice koyun yerine koymaya calisyorlar lufen sessiz kalmayalim

Benım de haksız yere kontürümü yemişti yanı ücretsiz servislerden birinde kontürümü almıştı.Uzun yazışmalar sonucu kontürümü göndermişlerdi.Burda en önemli olay hakkımızı aramak yoksa herkes sömürür

Abi ben aria ( AVEA ) kullanıyorum şuanda bir sorunum yok çok güzel..

turkcelle ilgili bi anım da benim var: günlerden bigün bana 3 (üç) (!) kontör hediye göndermişlerdi... bende aradım müşteri hizmetlerini geri alın diye direttim, istemiyom dedim.. operatör sonra ikna etti beni gerçi de, neyse şimdi ben de AVEA kullanıyorum rahatım diebilirm... tabi konuşma süresi 01:01:00 'ı geçmediği sürece... yoksa orada bi kontör hiilesi yapıyolar biras fasla kntrcük gidiyo... bunu tecrübelerim sonucu öğrendim :eek:

günceldeki konularda haber kaynağı belirtmelisin
bu yüzden ben bunu cep telefonları bölümüne taşıyorum orda tartışabilirsiniz ;)

bende turkcell ve avea var ama avea kullanıyorum coğunlukla mobilögrenci tarifesi kıyak baya bi şimdiye kadar öyle bi kontör hilesine rastlamadım.
turkcellde rastladım ama o sms...ac olayı wardı bi zamanlar oraya gitti sanırım

Geri