pullox
New member
- Reaction score
- 0
01
- Apollo?
* Efendim abi..
- Aya inmek üzeresiniz..
* Hadi hayýrlýsý.. kraterli olan ay di mi?
02
- Houston?
* Evet apollo, ay yürüyüþünüz bitti mi...?
- Bitti bitmesine de, bu Cemal ayýsý tutturdu gelmiþken amerikan bayraðýný sökelim, bizimkini koyalým diye.. Onu ararken kaybolduk... Az daha oksijenimiz bitiyordu.
* Buldunuz mu bari ?
- Bulduk ama sökemedik, nasýl dikmiþlerse gavurlar.... Cemal yarýn ay aracý' yla üzerinden geçmeyi deniyecek.
* Helal olsun aslanlar... size güveniyoruz.
03
- Houston?
* Evet apollo ?
- Ya bu Cemal Fener bayraðý getirmiþ yanýnda , aya onu da dikmek istiyor, yere de topladýðýmýz taþlardan " Efsane Geri Döndü" yazdý... Ben hayatta terk etmem burayý, o bayrak buradayken.. Bir cim bom bayraðý yollayýn hemen ...
* Merak etme apollo , biliyordum ben o hoþafýn böyle biþiy yapacaðýný... Acil oksijen depolarýnýn olduðu yere bakarsan, göreceksin ki oksijen tüpleri yok orada yok.. niye ? Çünkü kardeþin oraya anlý þanlý dev bir GS bayraðý koydu...
- Hehe büyüksün Houston.. Seni seviyorum... Yenilsek de, yensek de ..
04
- Apollo?
* Buyur houston'cýðým
- Venüs 'ten taþ örnekleri aldýnýz mý?
* Aldýk aldýk, bi sürü taþýmýz oldu, þimdi dönmek üzere yola çýktýk, 24 saatte yörüngeye gireriz..
- Çok iyi , bilim adýna önemli þeyler yaptýnýz..
* Ya biþey sorcam Houston..
- Sor..
* Neden sadece taþ toplattýnýz bize, o kadar böcek, çiçek vardý, bi de o tek gözlü yaratýklardan da getirseydik ?
- Hskt.r , neden söylemediniz ?
* Neyi abi ?
05
- Houston?
* Evet apollo ?
- Abi ben çok sýkýldým burada, þu dönüþ tarihini öne alalým diyecektim.. .
* Olur mu, daha Saturn'e gidip örnek alacaksýnýz
- Abi ben hep örnek almýþýmdýr Satürn'ü zaten, ama bir an önce dönelim diyorum...
* Ya apollo bak sinirimi bozma , kitlerim kumanda aletlerinizi buradan, bi daha dönmek nasip olmaz..
- Ama abi ya...
* Sus...
06
- Houston biþey sorcam, biz niye topladýk bu taþtý, kumdu falan, ne yapcaz ki bunlarý...
* Bilimsel araþtýrmalar için, evrenin sýrlarýný gizlerini öðrenmek için falan, biliyorsun bunlar bi çok konuda bizleri aydýnlatabilir. .
- Yani çok önemli þeyler bunlar yani ?
* Evet apollo, hadi yörüngeye girmek üzeresiniz, hazýrlanýn artýk.. bu arada sen niye soruyon bunlarý ???
- Valla Houston, ben bu örnekleri topladýktan sonra Semih abiye vermiþtim, gemiye koy diye. O da zannetmiþ ki, kapýya kadar götürecek, ben ordan alýp bagaja koycam, yani senin anlayacaðýn biz onlarý ayda unuttuk galiba......
* Neeeee?
- Abi yörüngeye giriyoz, sonra konuþalým...
* ......?!?!?
07
- Houston?
* Evet apollo?
- Houston, biþey diycem ama kapatmak yok...
* Go ahead apollo...
- Houston 10 aydýr uzaydayým, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadaþla irtibatým oldu, yeminle söylüyorum, sen hepsine beþ basarsýn, seni neden yer ekibine vermiþler? Anlamýþ deðilim.
* Sorma hocam, bir takým politik olaylara kurban gittik, çok büyük yanlýþlar yapýldý bize...
- Sen diðerlerinden farklýsýn, halk adamýsýn sen, seni seviyorum Houston..
* Ben de seni apollo...
- Apollo?
* Efendim abi..
- Aya inmek üzeresiniz..
* Hadi hayýrlýsý.. kraterli olan ay di mi?
02
- Houston?
* Evet apollo, ay yürüyüþünüz bitti mi...?
- Bitti bitmesine de, bu Cemal ayýsý tutturdu gelmiþken amerikan bayraðýný sökelim, bizimkini koyalým diye.. Onu ararken kaybolduk... Az daha oksijenimiz bitiyordu.
* Buldunuz mu bari ?
- Bulduk ama sökemedik, nasýl dikmiþlerse gavurlar.... Cemal yarýn ay aracý' yla üzerinden geçmeyi deniyecek.
* Helal olsun aslanlar... size güveniyoruz.
03
- Houston?
* Evet apollo ?
- Ya bu Cemal Fener bayraðý getirmiþ yanýnda , aya onu da dikmek istiyor, yere de topladýðýmýz taþlardan " Efsane Geri Döndü" yazdý... Ben hayatta terk etmem burayý, o bayrak buradayken.. Bir cim bom bayraðý yollayýn hemen ...
* Merak etme apollo , biliyordum ben o hoþafýn böyle biþiy yapacaðýný... Acil oksijen depolarýnýn olduðu yere bakarsan, göreceksin ki oksijen tüpleri yok orada yok.. niye ? Çünkü kardeþin oraya anlý þanlý dev bir GS bayraðý koydu...
- Hehe büyüksün Houston.. Seni seviyorum... Yenilsek de, yensek de ..
04
- Apollo?
* Buyur houston'cýðým
- Venüs 'ten taþ örnekleri aldýnýz mý?
* Aldýk aldýk, bi sürü taþýmýz oldu, þimdi dönmek üzere yola çýktýk, 24 saatte yörüngeye gireriz..
- Çok iyi , bilim adýna önemli þeyler yaptýnýz..
* Ya biþey sorcam Houston..
- Sor..
* Neden sadece taþ toplattýnýz bize, o kadar böcek, çiçek vardý, bi de o tek gözlü yaratýklardan da getirseydik ?
- Hskt.r , neden söylemediniz ?
* Neyi abi ?
05
- Houston?
* Evet apollo ?
- Abi ben çok sýkýldým burada, þu dönüþ tarihini öne alalým diyecektim.. .
* Olur mu, daha Saturn'e gidip örnek alacaksýnýz
- Abi ben hep örnek almýþýmdýr Satürn'ü zaten, ama bir an önce dönelim diyorum...
* Ya apollo bak sinirimi bozma , kitlerim kumanda aletlerinizi buradan, bi daha dönmek nasip olmaz..
- Ama abi ya...
* Sus...
06
- Houston biþey sorcam, biz niye topladýk bu taþtý, kumdu falan, ne yapcaz ki bunlarý...
* Bilimsel araþtýrmalar için, evrenin sýrlarýný gizlerini öðrenmek için falan, biliyorsun bunlar bi çok konuda bizleri aydýnlatabilir. .
- Yani çok önemli þeyler bunlar yani ?
* Evet apollo, hadi yörüngeye girmek üzeresiniz, hazýrlanýn artýk.. bu arada sen niye soruyon bunlarý ???
- Valla Houston, ben bu örnekleri topladýktan sonra Semih abiye vermiþtim, gemiye koy diye. O da zannetmiþ ki, kapýya kadar götürecek, ben ordan alýp bagaja koycam, yani senin anlayacaðýn biz onlarý ayda unuttuk galiba......
* Neeeee?
- Abi yörüngeye giriyoz, sonra konuþalým...
* ......?!?!?
07
- Houston?
* Evet apollo?
- Houston, biþey diycem ama kapatmak yok...
* Go ahead apollo...
- Houston 10 aydýr uzaydayým, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadaþla irtibatým oldu, yeminle söylüyorum, sen hepsine beþ basarsýn, seni neden yer ekibine vermiþler? Anlamýþ deðilim.
* Sorma hocam, bir takým politik olaylara kurban gittik, çok büyük yanlýþlar yapýldý bize...
- Sen diðerlerinden farklýsýn, halk adamýsýn sen, seni seviyorum Houston..
* Ben de seni apollo...