Turkticaret.net hakkındaki yorumlarınız..

мυℓσ

тяαкуα α&#8
Reaction score
0
Arkadaşlar hostin arama sitelerinde hep en başta görünen bir firma Turkticaret.net 10.000$ sermaye ile açılmış ve 2 ay önce kadar Amerika'da bir firma satın almış. Bugün bilmem kaç milyon $ sermayeli bir firma.
Neden bu kadar insan bu firmayı tercih ediyor?
Bu firma hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Not : İnşallah reklam yapıyor die bu konu kapatılmaz. :sigara:

berbat hiç ama hiç tavsiye etmem

Ben onlarla ilk açıldığı günden beri çalışıyorum. İlk piyasaya girişleri Türkiye şubesi kapatan bir firmayı devralarak olmuştur (Ben o kapatan firmayla çalışıyordum ve gerçekten çok hızlı server leri vardı). O zamanlar Online ödeme paneli ve mail ayarları gibi hizmetler yoktu herşey havale ve mail atma yoluyla oluyordu... İşte o zamanlar türkticaretin en iyi olduğu devirlerdi... Ve Sonrası ...... Turkticaret.net önce reklam yaparak bazi kitlelere ulaştı daha sonra kredi kartı ödeme sistemini kurduktan sonrada diğer rakiplerinden epey bir arayı açtı.... Reklam lar da ki bilgilerde çok önemli tabi sınırsız hosting diyor ama 4 gb bantwiht yaparsanız ayrıca para alırız diye yazmıyor.... Herşey sınırsız ama hosting çökünce içinde ki sayfayı kimse kurtaramıyor... (bu nasıl yedek almaksa)

Önemli Not : Bunlar kötülemek için değildir. Anlattıklarım tamamem başıma gelmiş olaylardır.

iğrenç bir firma hiçbir dostuma arkadaşıma tavsiye etmem bırakın dostumu arkadaşımı düşmanımdan uzak olsun.Düşmanıma bile acırım yani.

arkadaşi tebrik ediyorum

wernik' Alıntı:
berbat hiç ama hiç tavsiye etmem
arkadaş olayı guzel anlatmiş işte bunlari millet anlamiyor neden se şimdi bana 10 gb alan 1 gb banvıt versen ne işe yarraki ne edecem amamalesef bole paketler gordum ve buna aldanarakta alan var ne hikmetse ama inaniyorumki halkimiz yavaş yavaş uyaniyor işe uyanırsa çok iyi olacak yazık gunah bu millete domain rehin alinan dan tutunda ne bilim çok çok konular var bole birbirine benzer piyasa doldu serverci hostçu say sayabildigin kadar aam inşalalh devletimiz buna bı çözüm getiri resmi olmayan bu işi yapamaya bilir diye umud ediyorum çünkü sari çizmeli memet aga ara bul fırma olursa hukuki zeminde bi hakin vardir en azın dan

Geri