TV kartlarına alternatif programlar

umut dana

Banned
Reaction score
0
Genel Bir Açıklama
Forumtr daki ve diğer forumlardaki donanım vb.konulardaki moderatörlük görevlerimden uzun süre önce affımı istemiştim.O dönemden beri açtığım birçok konu hakkında yorum yapan,özelden mesaj atan yada mail yoluyla bana ulaşan kişilere yoğunluğum sebebiyle geri dönemedim.Müsait olduğum bir dönemde özellikle bu konu hakkında birçok alternatif program ve sorunların çözümlerini anlatan(bazı yöntemleri hiçbir donanım sitesinde bulamayacağınızı garanti ediyorum)klavuz hazırlamayı planlıyorum.
Görüşmek üzere....

bu başlık altından özellikle tv kart software-driver bulamayan üyelerimize alternatif programlar vericem.bu programların bazılarının nasıl kullanıldıkları
ve püf noktaları hakkında resimli açıklamalarda bulunucam.özellikle moretv ve wilma ikilisi üzerinde durucam.bu programların bazıları tv kartınız ile uyumlu olarak
çalışacak veya çalışmayacaktır.bunun sebebi tv kartları üreticilerinin farklı tuner ve çip sete sahip tv kartları üretmeleridir.programları kurduktan sonra ayarlar ve program hakkında
bilgi verici bölümleri gözden geçirirseniz daha faydalı olur.

tv kartları ve üreticilerinin resmi siteleri:

ÜRETİCİ FİRMA ADRES
- Avermedia AVer Information Global
- Fly LifeView Animation Technologies Inc.
- PixelView Prolink Microsystems Corporation-TV Tuner card,TV Box, PCI express, Media Center, MCE, ExpressCard ,USB TV, TV card, Vista, PowerCinema, PlayTV, PixelView, PROLINK, DVB-T, ATSC, TV, DVR, PVR, Capture, MiniPCI, MiniCard, PCTV, Linux TV, NXP, Philips,
-media forte mediaforte.com.sg - En iyi Software drivers bilgi ve alim kaynaklar.
-pixelview www.prolink.com.tw/2003/driver_index.htm
-askey http://www.askey.com.tw/eportal/glo...enuCatOid=-2943
-genius www.geniusnet.com.tw/download/hotdownload.asp
-anubis typhoon www.anubisline.com/english/eindex.htm
pcı secam
pcı palbg
50686/50687/50688/50680

ilk program christv

programın sitesi ChrisTV PVR - The PVR that TAKES control OVER Your TV Card. Watch FREE online TV with ChrisTV Online. TV Cards with MPEG2 Hardware Encoding. Developed by Chris P.C. srl
programın forumu http://christv.myikonboard.com/

bu programa ait bilgilerin tamamı site ve forumda var ayrıca help dosyasının içerisinde resimli şekilde anlatmış.

Geri