@sevketarslan37
Galatasaray Burak Yilmaz Transferinden sonra ismini gaLAZasaray oLarak değiştireceğini borsaya bildirdi.
tamerbaglan
Arif Erdem´li Galatasaray´ın 1996-97 sezonunda, 34 maçta 17 penaltı kazandığını bilenler; bunun Burak Yılmaz´lı versiyonuna hazır mısınız!
@DemirOrenTFF
Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Umut Bulut, Selçuk İnan şimdi de Burak Yılmaz. Galatasaray Trabzonspor´un pilot takımı olduğunu borsaya bildirdi.
@Erkereker
Galatasaray Burak Yilmaz´dan sonra Trabzonspor klubunu de almak icin gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi
@essrakaragoz
Reina Burak Yilmaz transferini borsaya bildirdi
@ZeynepDeSouza
Burak yilmaz´in transferinin ardindan Galatasaray, Sadri Şener ile de ilgilendiklerini borsaya bildirdi
@MeteCSener
Burak Yilmaz Avrupa´ya Gitmek İstiyordu, Hayaldi Gerçek Oldu
@BorArar
GS Paf takımından Burak Yılmaz´ı almış
@berkaybarlas
Galatasaray´a 6+2 Trabzonlu sınırı filan mı getirsek n´apsak?
@ozlumertt
Burak Yılmaz´ın Galatasaray´a transfer olduğunu duyan Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya penaltı düdüğünü çaldı
@FenerWorld
Burak Yilmaz, Trabzonspor ve Galatasaray "normal"... Emenike, Fenerbahçe ve Karabükspor "şike" Türk Futbolu´nun içler acısı hali.
@OzanKelleci
Selcuk, Engin, Ceyhun ve Umut´tan sonra Burak Yilmaz´ı da kadrosuna katan Galatasaray, Trabzonspor´u "Sık Kullanılanlar"a ekledi
@OguzhanDemireel
Burak Yilmaz transferi çok koydu birilerine. Ağlayacaksanız transfer falan yapmayalım.
@cigerertugrul
Burak Yilmaz şimdi hangi takım ben anlamadım
@Merve55_61
Burak Yilmaz: "Türkiye´de kalırsam TRabzonspor´dan başka takımda oynamam" 8 Nisan 2012
@buraxart
Ceyhun Gulselam, Engin Baytar, Selcuk Inan, Umut Bulut ve Burak Yilmaz. Emenike gozaltinda, durun! Transfer Sikesi!
@BasdanNehir
Burak yilmaz 7 tanesi penaltidan olmak uzere 10 gol atarsa opun basiniza koyun
@akadiravsarbeyi
la biz galatasaray´ız alooo. adamın sahasından kupa aldık.Burak Yilmaz almışız çok mu la
@D19O5
Burak Yilmaz´ı ortak kullanalım mı? -Fikret orman
@FurkanBogoclu
Ünal Aysal´ın Burak Yilmaz´dan başka bize verebileceğiniz bişey kaldımı sorusuna Sadri Şener´den Jet Yanıt "geliyorum
@orhanafsin
Sabri artık yalnız değilsin.Burak Yılmaz Galatasaray´da.