Uçak fobiniz varmı?

Uçak fobiniz varmı?

• Kullanılan toplam oy
    88
eğer uçakta arap varsa eteleyin uçuşunuzu.
çalışan bütün elektronik cihazları kulllanıyorlar.
tavsiyem.

hava yolunu coguzaman karayoluna tercih etmisimdir gercekten rahat oluyor örnek verim düsseldorf-trabzon arasi 3500 kilometreden fazla ve sadece 3,5 saatte ordasin.arabayla bu olay satlerce günlerce yorucu ve stresli.

Benim Çocukluğum Uçaklarda Geçti :durdurun

Uçaklarda Telefon Açık- LapTop Açık- Bluetooth'tan Arkadaşa Şarkı Falan Gönderiyordum..

Hiç Birşey Olmadı.. & Olmazda.. :goz: Kesinlikle Uçaklardan Korkmayınız..

hiç uçağa binmedim ama böyle bir fobim yok

๔เคtย™;2877921' Alıntı:
Benim Çocukluğum Uçaklarda Geçti :durdurun

Uçaklarda Telefon Açık- LapTop Açık- Bluetooth'tan Arkadaşa Şarkı Falan Gönderiyordum..

Hiç Birşey Olmadı.. & Olmazda.. :goz: Kesinlikle Uçaklardan Korkmayınız..

katılıorum sana :D bende çok raat uçuorum.. bütün yol boyunca telden msj çekiom konuşuom.. hiç bişee olmuor.. yalan abi.. cepler uçağı bi gıdım bile etkilemior.. uçakların onlara karşı bi önlemi var..

uçak ve yükseklik Allahımmm tırsarım yahu ben.ha birde asansör fobisi var bende.asansöre bindimmiydi kalbin deli gibi atıyor nefesim kesiliyor ter bassıyor.

uçağa binmedim ama öle bi fobim olduğundan emin değilim yoktur heralde:D:D:D:D:D:D

var diye düşünüyordum ama bindikten sonra yok oLdu..
Bence en rahat seyahat tipi ama en güzeLi deniz seyahati.. :victory

Ben en çok kalkışı seviyorum. spor araba gibi adamı yapıştırıyo koltuğa. ama iniş bazen korkutuyo; geçen Elazığ'a gitmiştim pist ufak olduğu için duramayıp pistten çıkacaz gibi geldi.

Geri