Uçakta İnanılmaz Olay

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

254vujd.jpg

Uçakta inanılmaz olay

Bir yolcunun üzerine işeyen sarhoş, tutuklandı

Los Angeles'ten Honolulu'ya giden uçakta bir yolcunun üzerine işeyen 28 yaşındaki Jerome Kenneth Kingzio, 3 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Honolulu mahkemesinde görülen davada, Kingzio'nun uçak yolculuğu sırasında film seyretmekte olan ve adı açıklanmayan 66 yaşındaki bir kadın yolcunun üzerine işediği, sanığın söz konusu yolculuk sırasında alkol aldığının da belirlendiği ifade edildi.

Savcı, ''tatil yolculuğunda olan kurbanın tatilinin mahvolduğunu ve duygusal yünden acı çektiğini'' kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma ise FBI tarafından yapıldı.

Kaynak

Pes artık demekten kendimi alamdım bu nasıl bir görgüsüzlüktür böyle uçağın tuvaleti yok mu : ( bir kaç hafta parmaklıklar
ardında geçireceğin günler artık tuvaletini nasıl ne şekilde nereye yapacağını düşünmen için sana yeterli bir süre diye düşünüyorum.

Adam BeLLiki Densizin Teki Ama AnLamadığım Konu Şu; Uçakta ALkoL Servisi YapıLmasını Bir TürLü AnLamıyorum.KarayoLu ve DemiryoLu YoLcu TaşımacıLığında Bu UyguLamayı AnLayışLa KarşıLarım Ama Uçakta Sarhoş OLup TaşkınLık Yapan YoLcuyu Sağa Çekip Dışarı Atma İhtimaLiniz Yok.Mecbur KatLanacaksınız....

Geri